- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Tibor7878 #35653 üzenetére
A hallás egyénenként eltérő lehet, én pl. olyan hangokat is hallok, amit mások nem, sajnos. Így nem feltétlenül mérvadó, hogy ki, mit hall. A közeledben lévőket is kérdezd meg, hogy hallják-e, utána érdemes tovább gondolkodni. Többnyire semmilyen oda nem illő hang nem normális, de szinte mindennek van valamilyen hangja, már kérdés, hogy ezt ki hallja meg.
-
kokokka
addikt
válasz
Tibor7878 #35432 üzenetére
Én vettem egy 3.0-ás, 4es HUB-ot. Ha egyszerre van benne az SSD és az egér, akkor csak az SSD működik. De ha a HUB-ba beledugok egy 2.0-ás másik hubot és az egeret abba dugom, akkor működik egyszerre. Ha a 2.0-ást dugom a TVbe akkor nincs gond. De szerintem az egérrel lesz a gond, valamiért nem tetszik neki az újabb szabvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő