- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Vélemény: érdeklődők lehetnek, de nem valószínű az Intel értékesítése
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Szerviz topik
- eGPU tapasztalatok
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Nethooligan #57103 üzenetére
Szia,
Pontosan így tettem, mint írtam minden beállítás eddig jó volt. Aztán jött egy kattanás, na mondom nem szimpi az a 9091-es port, átírom. Leállítottam a TM-et, majd a routerben is ís a TM-ben is átírtam, mondjuk 9734-re.
Na és innentől se kép se hang. Visszaírtam az eredeti 9091-re, de továbbra sem működött. Egyedül DSM-ből a TM linkjére kattintva jött be, sehogy máshogy.1 hét próbálkozás után feladtam, csomagot újra telepítettem és azóta megint jó. Csak épp a korábban visszatöltött cuccok "eredményei" vesztek oda
-
e90lci
senior tag
válasz #80977664 #57193 üzenetére
Rack szekrénybe,4x6TB 916+ ban 39-44C fok közötti hőmérsékletek vannak.Alatta RB4011,plusz szünetmentes.Mellette Telekom modem.Helységben 23-25 C között.Szerintem rendben van nálad,mikor 4x4TB volt benne nálam akkor is itt körül volt a hőmérséklet.Ja WD Red lemezek.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
egy kérdésem lenne még:
win alatt a nas minden főmappája hálózati meghajtóként van csatlakoztatva.
Ezekben a fájlokat összeadva 2,1805 TB adat van, viszont a tároláskezelő azt mondja, hogy 2,5 TB van foglalva.
Lomtár üres.
Mi lehet ennek az oka?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
akkor nálatok sem hallani a difit a csendes és hűvös közt.
A régi 413j nasom bár lassabb de csendesebb is volt.
ez nálam a dolgozószobában van, de azért nem zavaró.
3x2tb purple van mind 28 fokosakköszi a választ mindenkinek
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
törölt tag
válasz Marci112233 #57190 üzenetére
Very nice, csak hogy a 2-3-4 TB HDD és a 8TB között van "némi" különbség, szóval nem mérvadó a kisebb hőmérséklete. Illetve gondolom az sem mindegy 1-2 vagy 4 van egymás mellett és termeli a hőt egy ventilátor ellenében.
Biztos itt valaki aki 8TB vagy nagyobb HDD nyomja. Ha igen milyent és mit mutat a hőméséklete? Kösziii
-
SutPet
aktív tag
Nekem 218j-ben 2db seagate ST4000VN000 van egyik 32 másik 35 fok. Van egy épített médiaszerver is, abban vegyes 2TB lemezek (wd green, purple,red, meg egy seagate) azok 36-37fokosak egy Node 304 házban.
God must love stupid people, he made so many of them.
-
Sordoran
addikt
válasz Marci112233 #57190 üzenetére
Nekem 1 RED és 1 Purple van, mindkettő 4 TB és szintén hűvösön vannak. RED van használva (88% telítettség), és most 29 fokos, a purple-n semmi nincs kb. még, az mégis 30 fokos.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Marci112233
addikt
válasz Bacusuz #57184 üzenetére
Nekem DS418 van és bene 2 darab 4TB-os WD RED. Csendes és hűvös üzemmódoknál nincs hangban különbség, de hűvös fölött a teljes sebességű üzemmód már jóval hangosabb. Így hűvösre van állítva, és így is 29-31 fok közt billegnek. Jelenleg 29.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
válasz WaterWave #57187 üzenetére
Pedig annyi. 40 körül szoktak lenne, de most picit több. Igazából engem nem zavar amíg minden OK. Ez semmi, a unifi switchem (pedig nem is PoE) ~70 fok körül üzemel és a gyári venti nem kapcsol még itt be!! Utána olvastam és ez normálisnak tekinthető! Azért én raktam mellé két ventit így most 50 körül megy, de cserébe a tárolóban szétszórja a meleget... ahol a NAS is van.
-
blakey
titán
válasz WaterWave #57187 üzenetére
Nálam 29°C mindkettő, bár Purple de szerintem ez lényegtelen.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
WaterWave
veterán
válasz #80977664 #57186 üzenetére
Nekem 31 fokosak a 4 terás wd redek.
Ha most neked 44, az igen sok...
Nyáron meg ott a klíma, akkor se megy nekem 35 fölé• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
blakey
titán
válasz dave777 #57178 üzenetére
Nem megfelelő DLNA szervert használsz, egy Serviio-val mindennek működnie kell de pl. ott ez Emby/Plex amivel szintén jól működik az említett TV.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
dave777
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Synology DS213j NAS-om és egy LG OLED C9 tv-m. A Synology media szerveren keresztül szoktam filmeket (mkv fájlok) nézni. Azt vettem észre, hogy néha a TV videólejátszója nem ismeri fel az összes feliratot. Viszont, ha ugyanazt a filmet kiteszem egy pendrive-ra, akkor látja mindet. Szóval valahogy a media szerver stream-el rosszul. Átnéztem az összes beállítást, de nem találtam semmi.
Van valakinek valamilyen ötlete? -
MrCsiT
addikt
válasz Formaster #57115 üzenetére
Ha nincs jobb ötleted az X-aktás működésű NAS-odra: esetleg van egy konfiguráció mentésed a még jó állapotról? Mert ha igen, talán egy restore segíthetne - feltételezve, hogy nem a routeredben/tűzfalon tekergettél el te, vagy egy új alkalmazás valamit, azaz, a NAS-t tartod furcsának.
Ha van fejlemény, majd csak írd meg, ez már lassan epikus harc!
update: akinek meg nincs konfig mentése, az akár készíthet is egyet magának: jól jöhet..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
grafix
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szernék kérni a két lépéses azonosításban. A google authenticator-ból kitöröltem a kód generátort. A nastól kértem egy elveszett telefon vészhelyzeti azonosítást, de nem kaptam semmit. Mit kell ilyemkor tennem?
Köszömöm a segítséget előre is. -
WaterWave
veterán
Mert https://pypi.org/project/service_identity/ cimen lévő dologért sipákol a logban
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
beers
addikt
Sziasztok!
Létezik, hogy a DS110J nem támogatja a WOL-t?
DSM-ben a hardver fül alatt nem látszódik....M&N
-
WaterWave
veterán
dockerben sms lehetőségre nincs lehetőség? adott számról adott számra?
Vagy itt még nem tart a technika?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
válasz AMDPista #57162 üzenetére
-Leállítod a NAS-t
-Kiveszed az egyiket, berakod helyette az újat.
-Ujraindít, elindítod a a kötet újraépítését. (akár egy nap is lehet) Ha nem muszáj ne terheld a NASt közben.
-MEGVÁROD MÍG LEFUT RENDESEN
-Amikor kész leállítod és kicseréled a másik lemezt is.
-Ujraindít, elindítod a a kötet újraépítését.
-MEGVÁROD MÍG LEFUT RENDESEN
- Ha nagyobbak az új HDD-k mint a régiek akkor a végén ki kell terjeszteni a kötet méretét az új méretre!!!
-Kész.[ Szerkesztve ]
-
AMDPista
tag
Sziasztok!
DS215J-ben 2 vinyó van RAID 1-be kötve.
Mindkét vinyóval (WD RED 3TB, 4 éves) probléma van. Vettem 2 db új vinyót.Hogyan kell kicserélni (nem fizikailag értem) átmásolni az adatokat?
Előre is köszi!
-
Dany76
tag
válasz #80977664 #57160 üzenetére
Köszönöm azt hiszem meg is oldodott a dolog. Ha közvetlen a gmail oldalon nyitom akkor minden rendben de a telefonban is és a PC-n is email kliens programot használok, valószínűleg itt kell majd beállítanom valamit. Azért tévesztett meg, mert mindkét helyen igy jelenitette meg. Köszi mégegyszer.
-
törölt tag
válasz Dany76 #57159 üzenetére
Pontosan milyen értesítést?
Nálam több is fut, de helyesen:"Kedves Felhasználó!
Az alábbiakban találja DS918 eszközére vonatkozó havi lemezállapot-jelentést. Az egyes lemezek állapotát a Tároláskezelő > HDD/SSD > Állapot információk menüpontban is megtekintheti.
A DSM meghajtóinál nem érzékelhető probléma.
Üdvözlettel:
Synology DiskStation""Kedves felhasználó!
Generálásra került a(z) Duplikalt fajlok lemezhasználati jelentése. A jelentés megtekintéséhez lásd az alábbiakat:
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Üdvözlettel:
Synology DiskStation " -
Dany76
tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne. Van valami beállítási lehetősége annak hogy mikor értesítést küld a NAS az e-mailre akkor a magyar ékezeket hibásan irja ki, mindenféle kódokkal helyettesíti. Gmail fiókot hasznalok és a NAS-ban minden beállításom magyar nyelvre van állítva. -
-
törölt tag
válasz WaterWave #57155 üzenetére
Megesik az ilyen, nálam sem ment a céges VPN default blocklist settingsel. Illetve látszólag csatlakozott meg minden, de mégsem ment. Csak ha a "Block domains using filters and host files" volt csak aktív. Valamint én a netről letöltött custom blocklist-eket nem igazán támogatom. Volt amivel a FB nem hozta be a képeket a Marketplace-en és még sorolhatnám...
A te esetedben amikor tudod pontosan mit nem ér el a megengedő lista a nyerő ahogy írtad is.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
Ez megoldotta:
@@||ea.com^
@@||help.ea.com^• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Egy rejtély: problémát tudom, megoldást nem.
Adguard reklámblokkolót használok dockerrel, és a szűréshez a routerben a primary dns-nek kell kiadni a nas ip címét, másodlagosnak mehet a 8.8.8.8
Probléma az, hogy egyik EA játékszerverre se tudok felmenni (Battlefield5, Battlefront2), viszont mindent másra online, Call of Duty, vagy psn network működik.
Direkt leteszteltem, ha nincs primary dns-ben a nas ip címe, akkor felenged az EA szerverekre, de ha benne van a nas ip akkor már nem enged fel.Kérdés az, hogy mi tilthatja adguardon belül az EA-t mert a filtersek (txt fileok) alapok, azokat átnéztem nem láttam benne ea sort.
És ha jól rémlik tavaly még tudtam úgy játszani, hogy a reklámszűrő aktív volt.
Esetleg custom filtering rules-ba rakjam be ezt: @@||ea.com^• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ekkold
őstag
válasz Multibit #57152 üzenetére
Pár hónapja próbáltam jelszóvédett 7zip csatolmánny-al, és jelszóvédett rar csatolmánnyal. Egyikkel sem működött. A freemail felhasználási feltételeiben is mintha szerepelt volna ilyen kitétel. De mindjárt tesztelek újra.
Szerk: freemail-en teszteltem titkosított 7z-vel. Valóban elviszi, és meg is érkezik! Gmail-em jelenleg nincs. Kipróbálja valaki? (esetleg küldök freemailról tesztfájlt, hogy megkapja-e és vissza tudja-e küldeni)
[ Szerkesztve ]
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
endroid
csendes tag
Sziasztok
Kodi a helyi hálózaton keresztül tökéletesen működik. Mit kell beállítani, hogy az internet felől is elerjem a filmjeiket. Van egy plex is a szerveren, az is jó lokálisan. Bármilyen megoldás érdekel. Köszönöm -
Multibit
nagyúr
válasz Nethooligan #57150 üzenetére
Az ellenirány is tesztelve (cél a freemail ill. gmail). Ez is probléma nélkül működik. A gmail ugyan figyelmeztet, hogy jelszó védett a csatolmány, így a vírusellenőrzés nem végezhető el, de ennek ellenére a csatolmány letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Nethooligan #57150 üzenetére
Ma kipróbáltam mindkettőről (gmail, freemail) a küldést. Simán elküldte mindkét szolgáltató a jelszó védett csatolmányt a célcímre.
-
fecke78
senior tag
Üdv
Van valami megoldás ,hogy ne dobja le a külső hdd-t a nas
918+ ,5tb 3.5 samsung hdd
? -
ekkold
őstag
válasz Essejó #57142 üzenetére
Így is lehet foglamazni. Meg úgy is, hogy cenzúrázzák a magán üzeneteket. A gmail (de pl. a freemail is) nem küldi el a titkosított csatolmányt tartalmazó leveleket... Ha ők nem tudják elolvasni a levelet, akkor nincs "ingyen levelezés". A dologban az külön gusztustalan, hogy a gmail még csak nem is jelzi, sem a címzettnek, sem a küldőnek, hogy nem ment el a mail...(bár ezt elég régen próbáltam, talán azóta a mailer daemon jelez valamit nem tudom)
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
Essejó
veterán
válasz noorbertt #57120 üzenetére
Valamiért a messenger nem szereti a ddns szlgáltatós linkeket újabban. Az én noip.com -ost is vissza dobta, hogy nem küldhető el. Bemásoltam egy txt fájlba és úgy küldöm el, úgy már elmegy.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
nyiriisi
csendes tag
válasz Marci112233 #57134 üzenetére
Régen nekem is megtalálta. Gondolom újabb eset tiltja valamiért, régebbi meg nem tiltotta.
-
Bacusuz
addikt
A DS918+ tulajoktól kérdezném, hogy ti sem észleltek hangerőben különbséget a csendes és a hűvös ventillátor üzemmód között?
Nekem picit hangosnak tűnik és hiába kapcsolgatom még a fordulatszám sem változik...ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Marci112233
addikt
válasz RockCNC #57131 üzenetére
Nemrég én is így jártam. Olvas visszább le lesz írva a dolog ami nekem segített.
Viszont röviden. Töröld a lomtárak tartalmát. Először. Vezérlőpult, megosztott mappa, tevékenységek, és összes lomtár ürítése, Másodiknak Snyology drive és ott is lomtár ürítése. Második ha sok adat van benne lassú folyamat lesz, de szép lassan törölni fogja, és szabadul felfele a hely.Ui.: Elnézést. Este van, és elfeledtem, ezt lehetett volna egy hsz-be rakni.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz nyiriisi #57126 üzenetére
Ez tényleg működik. Én lelőttem csak a tűzfalat a az Eset-ben aztán rögtön megtalálta a nast. Viszont nem értem, hogy a laptopon lévő igaz korábbi verziós Eset miért nem tilt vissza mikor ott is be van benne kapcsolva a tűzfal. Na meg az hogy nem raktam újra az Eset-et sem semmit és nem is babráltam a beállításokkal sem és csak magától gondolt egyet és nem látja, de mikor megvettem a nast szépen látta tűzfal mellett is.
-
aktív tag
Sziasztok! Érdekes dolgot tapasztaltam ma , remélem valaki tudja kérdésemre a választ. A Digi jóvoltából ma egész nap nem volt net. Gondoltam este nézek a nas-rol egy filmet .Egy Apple tv4k- val szoktam filmeket nézni , NFS megosztassal a 416j -rol . Az istenért nem bírtam elérni a nas-t úgy ahogy szoktam . Dlna-val próbáltam, megy gond nélkül . Csak az NFS nem . Mondja már meg valaki mi köze a netnek az én lokális NFS eléréséhez ? Köszi
-
RockCNC
senior tag
Szeretném a HDD-t formázni, mert azt írja, hogy alig van szabad hely, miközben alig van rajta valami.
Hol tudom formázni?
Tárolás kezelő/kötet/eltávolítás? Jó helyen kapizsgálok? -
Elemental
addikt
Az mitől lehet, hogy wifin elérem távolról a nasom, mobilnettel meg nem. A wifit úgy értem, hogy az országban bárhol, ha felcsatlakozom valamilyen wifire. A mobilnet telekomos.
Pár napja vettem észre. Előtte ment mobilnettel is.[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz Nethooligan #57128 üzenetére
Igen. Kezelőfelületre 2 külön port. Alapértelmezett 5000-5001-et átállítottam természetesen. Tűzfalat routerben és NAS-on kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
Srácok! Itthon új NAS. Az, hogy lehet ip-re beenged böngészőből de xy.synology.me:xyxy-re meg nem? Se http,se https-el. Helyi hálón. Külső netről megy. Régivel nem volt gond.
-
nyiriisi
csendes tag
válasz Marci112233 #57040 üzenetére
Tűzfal. Most üzemeltem be az új nast és nekem se találta még a régit se az assistant. Kikapcsoltam az esetet kompletten és rögtön megtalálta mindkét nast.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Ismét a segítségetekre lenne szükségem.
Megjött az új nas (DS918+) és a gondom az, hogy a régi torrentjeimet nem ismerte fel a download station.
Hogyan lehetne a régebben letöltött torrenteket újra megoszthatóvá tenni?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
noorbertt
őstag
Drive/rol szeretnek megosztani valamit, beállítom a megosztasi felteteleket es ha elkuldom fb messengeren akkor visszadobja hogy nem lehet elkuldeni az uzenetet. Miert? Masnak mukodik rendesen? Nginx proxy-n keresztul hasznalom a drive-ot es bongeszoben hibatlanul atmegy a megosztas.
-
addikt
-
chemand
aktív tag
válasz ekkold #57113 üzenetére
Szerintem is jó érték. Nekem 718+ van, qbittorrent-el megy a letöltés 100MB/s fölé ideális esetben persze (ha sok az aktív seed), de a windowsos remote alkalmazás ilyenkor gyakran elveszíti a kapcsolatot a NAS-sal, szerintem hálózati terhelés miatt. Így lekorlátoztam 60 MB/s-re, nekem bőven elég és nem zavarja a hálózatot, lehet normálisan netezni mellette.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Tovább gyűrűzik az X-akta nálam Kezdődött a DDNS problémával mobilról, ami azóta sem oldódott meg. Most Teamspeak szerver nem működik. Tegnap este ment, ma este már nem akar csatlakozni se helyi hálón, se DDNS-en, IP címen keresztül.
LOG: TSDNS queried unsuccessfully Több kliensről is próbáltam csatlakozni több userrel.
-
FrezeR
senior tag
Köszi a véleményeket srácok. Persze nem rossz ez a sebesség, csak érdekelt, hogy mit várhatok még a géptől.
Természetes esküvői fotók - www.eskuvoifoto.gtfoto.hu
-
Borisz76
veterán
válasz FrezeR #57110 üzenetére
Ez részben szerencsejáték :
Kell sok AKTÍV seed-elő akiknek :
Magas a feltöltési sebességük.Kell egy stabil és gyors internet szolgáltató :
A gyors letöltésed miatt.Lehetőleg erős CPU-val szerelt NAS.
Lehetőleg nem agyonlakott HDD.
Az a legjobb ha egyből SSD-re megyJól beállított saját hálózat....
Jól konfigurált (letöltő)kliens.És egy szőke 17 éves véráldozata....
Ha mindez megvan, akkor mehetsz 50 MB/s felé is....
Amúgy tessék :
2017-12-01 06:57:54 (#35690) bandi20 hozzászólása.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
veze
őstag
válasz FrezeR #57110 üzenetére
nekem volt már 75 MB/s is lefelé, amit láttam ( 218+) de akkor nagyon sok seed volt . Inkább csak 30-40-50 körül mozog. De annyira nem is érdekel, ez már bőven elég nekem.
Joval combosabb gépen qbittorrenttel is kiprobáltam, ott se ment ennél feljebb. Seed függő is a dolog szerintem. Lefele már mindenkinek jobban megy, de vannak még szolgáltatók akik a felfele sebességet ugy mérik mellé, mintha a fogukat szívnák.. és ugye letöltéskor nekünk ez számít -
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet annak az oka, hogy a gigabites internetemmel a torrentezés kb csak a sebesség felével használható ki, a nagyon gyors torrentek esetében is max 50 MB/s-el tölt?
2db Red vinyó van a gépben (218+) külön-külön működnek és az egyikre töltök csak.Természetes esküvői fotók - www.eskuvoifoto.gtfoto.hu
-
xpert
csendes tag
válasz Aethel #57101 üzenetére
Szia!
Tamogatott volt egy darabig, es latszolag ma is az (egy windowsupdate kinyirta).
En ezt hasznalom: https://www.raidrive.com/Download
Meghajtot csinal a nasbol (is). A sajat erdekedben csak Https-el elhasznald!Have fun!
[ Szerkesztve ]
-
Dany76
tag
Sziasztok
Nemrég kaptam az új szolgáltatómtól nyilvános IPV6 statikus IP-t. A kérdésem az lenne, hogy tudok-e ezzel bármit kezdeni, van-e értelme már. Tudtommal az IPV4-ről nem elérhető. És ha igen hogy tudom beállítani a DSM-ben , sajnos csak a régi IPV4-hez van némi tapasztalatom.
Köszönöm előre minden hozzászólást -
Nethooligan
tag
Hogy próbálod elérni?
Több lehetőséged is van.
Routerben a port forwardot úgy írod meg, hogy külső 9091 belső 9999. Ilyenkor kb semmi sem változik, csak a router a régebbi 9091-es portról átirányítja az új 9999-es portra. Ennek így mondjuk semmi értelme.
Ha a routerben átírtad a portot 9999-re, akkor:
- ha böngészőből akarod elérni, akkor encimem.ddns.com:9999-et kell beírni
- ha a GUI-ból, akkor ott kell beállítani az új portot. Transmission Remote GUI-ban: Alkalmazás beállításai -> Transmission -> Távoli kiszolgáló: encimem.ddns.com Port: 9999Minden további nélkül mennie kell, nálam is át van állítva a 9091-es portról.
-
Aethel
aktív tag
Üdv!
WebDAV-l szívok egy kicsit, NetDrive-n keresztül minden oké, működik de a windows intézőben lévő hálózati meghajtó hozzáadásnál folyton újrakéri a felh. nevet és jelszót, mintha helytelen lenne. Ez a NetDrive annyira nem tetszik.
Csak simán windows-n keresztül nem tudok csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest