- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Napsütéses nap után, sötétedéskor mentünk pízt költeni a zasszonnyal a savoya-ba, majd arra figyeltem fel, hogy valami nagy villanás van. Néztem körbe, hogy ki a 'szom szórakozik vakuval, de nem láttam semmit. Aztán még egy villanás, megint azt hittem, vakuzik valaki, karácsonyi fényképezkedés a rémszarvassal, mittom. Ekkor már morajlás is volt, ejj mondom elég faszán szól ez a hangcucc - mert azt hittem, a karácsonyi vásárban el kell adni a zötpontegyet is, hamár hármasával tolták ki a plazma tévéket.
Aztán mondja a zasszony, hogy tiszta olyan, mintha esne az eső. Kinézek a bejárathoz, nem csak eső, jég is + ítéletidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest