- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Egyetértünk Mókusbogár!!
Csak sajna Krézi kiszàllt, meg ő főleg adagolókat csinázott, most jönnek az ifjú titánok, több-kevesebb sikerrel... A én csigàm is a kollárúr szoftjától döglött ki, 1.7 bárra volt írva egy full gyári 200k futott autóban figyelő GT1749VA. Plusz 60secre kitartotta, úgy ment a paszuly, hogy becsokiztam. Fél évet.
Sajna a pénzért bármit elven műkszik kontárúr, ha a fogyasztó azt kéri hogy menjen, akkor az menni fog.Kimaradt: azért feszegettem Andrew topktársnak egy pár hsz-el visszáb, hogy kivel akar hybrid csigát csináztatani, mert nem túlsok cégnek vagyon pörgettyűs gépe, amin faszán lehetne centrizni.
Davidsz kolléga: nektek van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged