Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Logitech Z906
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Tudtok esetleg ajánlani egy megbízható szervizt, ahová fékfolyadék cserére elvihetném a Passat GTE-t? Ma vittem az autót szakrszervizbe, kész is van, reggel megyek érte, de fékfolyadék cserét nem kértem. Utólag érdeklődtem, és azt az infót kaptam, hogy 3 évente nem árt cserélni. Itthon néztem, hogy novemberben lesz pont 3 éve, hogy cserélték, és utólag meg nincs pofám kérni, hogy bocs, mégiscsak csináljátok meg. Meg nyilván olcsóbb is, ha valahol máshol, nem szakszervizben csináltatom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Logitech Z906
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged