- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mamboo #139441 üzenetére
A szerelőd aki megigazította a vákuumcsövet, nézze meg kézi pumpával hogy mindenhol tart-e a vákuum. A turbó geometria állító szokott engedni.
A fordulatszám emelkedést azért kérdem, mert ha tartja a vákuumot, akkor nézni kellene egy G450 működést is - előferdülhet h kati vagy G450 hiba miatt a DPF rossz értéket mutázik és a kocsi elkezdene regenerálni ha kell ha nem.
Legutolsó lehetőség az én megítélésem szerint, a turbód: a kipufogógázt veszteség nélkül kapja-e (kifújás), meg hogy amikor felpörög mit tol.És ne feledd, Mágus2-vel nyugtáztatni amit írtam, mert ugye egy beszélő malac tévedhet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest