Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barnam_ #3727 üzenetére
Nem szeretnek unnepronto lenni, de azt leszamitva, hogy lett plusz 95 ezer filem meg -5gigam nem vettem eszre valtozast. Mondjuk a murci sokkal jobban csuszkal, tehat meg azt a koridot se tudom megcsinalni vele, amit eddig.
Asszem holnap delete es megy vissza az eredeti.
-
válasz
barnam_ #3712 üzenetére
Koszi szepen!
Mod nelkuli lesz, mert xp-n nyomom, de masik vinyon van 64 bites vista, arra felnyomom a gamet (remelem menni fog rajt
) es ra a cucc.
A g25 profil volt eddig, csak par dolgot modositottam
, amugy irja, hogy nincs tobbe steering lagg, ez szerencsere most sincs nalam, de biztos van mit rajta csiszolni.
-
-
Csabee.
nagyúr
-
bakosgabor57
őstag
válasz
barnam_ #3140 üzenetére
Én sem azt írtam, hogy a sebességet állítod a korm. szöggel...A kormányzási szög a kormányod elfordulási szögét jelenti. Vannak kormányok, amiket majd körbe lehet tekerni, és vannak , amiknek csak 270° a két végpont közötti kitérése. A játékban pedig a kormányzási szögnél(hibásan) "lassú" és "gyors" van feliratozva, aminek így nincs is értelme.
-
kisza25
félisten
válasz
barnam_ #3140 üzenetére
én is pont ezt vettem észre,mintha az meglenne cserélve
Bugattival azért van mit küzdeni az 1:49...-os kör -
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #3037 üzenetére
Kipróbáltam mindkettőt. A nagy sebességnél elmosódó műszerfal eltűnt, és az AI kevésbé agresszív lett, viszont jobban mentek, a nordschleife-n csak kb. a pálya 3/4-nél kerültem az első helyre, míg eddig a felénél már mindig vezettem. Mintha a tapadás is jobb lett volna, de ebben nem vagyok biztos, ki kellene próbálni egy hátsó kerekessel is.
Egzee: használd a keresőt, le lett már írva mit kell csinálni a hamacsival.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #2645 üzenetére
Lósz@rt nem baj, gyengébb, mint egy 4830.
Itt a DDR5 parasztvakítás. Inkább 4770. Az E2180-at meg rántsd feljebb reac, és haccójjon. Én most fogom kipróbálni a gémet 3,42GHz-en az eddigi 3 helyett.
Pecc&sagesz93: Nem is gondolnátok.
Dokumentumokban átírod a mappa nevét, és a benne található fájl nevét. És meg is van. Nálam működik, már CHIPman vagyok Martin helyett. -
sagesz93
addikt
válasz
barnam_ #2581 üzenetére
ki cheatelt? Amikor bejöttél a fehér evoval, mindig a sóderágyban láttalak a kanyarokban, az első kanyarnál mindkettőnket kilöktél a pálya mellé. Nemtudom igy volt-e vagy csak a net szerencsétlenkedett.
Amúgy ha levágod a kanyarokat sebességlassítót kapsz, szóval utána 5mp-ig asszem 80-al tudsz csak menni -
Free04
tag
válasz
barnam_ #2296 üzenetére
Spa Scirocco [3:01:130]
-
Free04
tag
válasz
barnam_ #2291 üzenetére
Spa Golf GTI [3:02:620]
-
dudika10
veterán
válasz
barnam_ #2187 üzenetére
Nem hiszem, visszafogja a kereket, hiába tapad be, ha nem engedi, hogy pörögjön szvsz.
Néztem egy párbajt, és egyértelműen lassabb volt nekem kipörgésgátlóval. Az ellenfél egyből a nyakamra mászott, míg segítség nélkül vagy fél másodperc különbséget tudtam tartani kettőnk közt. Vagy 10x próbáltam és mindig ugyan az lett az eredménye.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
barnam_ #1981 üzenetére
eddig 1 olyan autó, ami nem szerepelt a "listámon".
várom továbi segítőkész fórumtársaim, építő jellegű hsz-ét E témában#1983 lauda: óóó, felvagyok köszönöm
PS-t is így toltam...egy darabig...aztán viszont hallás lett neki (is).
sokéves tapasztalt klaviatúra fogyasztó vagyok már....(van a polcon még 2db tartalék olcsó Osanos bill
)
-
válasz
barnam_ #1627 üzenetére
Nem tudom, en nem is szeretnem kiakpcsolni, jo ugy ahogy van, homaly alatt is nyomom a padlot meg a nitrot, a zold csik latszik!
Amugy a jatekban szerintem nagyon jo ez a nyomvonal tema, vegig be van kapcsolva es azert sokat segit az ismeretlen palyakon, meg az ismerteken is.Volt mar eleg sok olyan dobogasos csattanasom, meg nekem is fajt.
Lord Vader: Hat ez marha jo, en is vegig zokniban voltam meg poloban de buzlok mint a diszno a sok izgalomtol.
Sajnos nalunk nincs cora ahova beugorhatnek, szoval legkorabban jovo heten tudok kormanyt szervalni!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #1602 üzenetére
Mivel lehet megmérni jól az autó végsebességét? Szal mi a leghosszabb egyenes a játékban? A Zonda R még bőven gyorsul 326 után a Nordschliefe-i egyenesben.
Amúgy én azt az enyhe kanyart Lamboval és Paganival is be tudom még venni maxgázon, utána nagy fék, és jön az éles.
A csereautóst nem vágom.
Most sikerült egy 7:20-as időt mennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest