Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
válasz
Blaze71 #3631 üzenetére
Épített autó az lesz ami:
vásárláskor fent a listában a típus mellett ott van szélen egy fehér nagy W betű, miután megvetted, az összes elérhető fejlesztést megvetted hozzá, végén felkínálja, hogy átépíted-e.Más: Ti Nordschleife-Nurburg pályán mennyit tudtok menni?
Nekem az istenért se megy 2:20 alá, az is csak az R8-al fulltuningban. De a tuning beállításokhoz nem nyúltam, minden jó nekem közepesen... -
hahajdu
aktív tag
válasz
Blaze71 #2210 üzenetére
nekem is van néha ilyen, van hogy pár másodpercre megállnak, és van hogy kifagy (de a zene még megy nekem is tovább).. utóbbi esetben ctrl+alt+del.. jobbik esetben feljön a feladatkezelő, ha nem, akkor noymom az S betűt (shift.exe) és a del+enter gombot (feladaz befejezése)
.. ha mákom van akkor nem az s-el kezdődő rendszer folyamatokat záro be hanem a shiftet xD
Tier 2-n vegyetek RS4-et!!!! full tuning 750 lóerő.. odaveri a tire3-as fultuningos skylinet gtr-t.. hihetetlenül megy az az audi
, tire 3-as versenyeken alázok vele pedig nem easyn tolom. a stabilitása és a gyorsulása hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest