Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
válasz
Blaze71
üzenetére
Épített autó az lesz ami:
vásárláskor fent a listában a típus mellett ott van szélen egy fehér nagy W betű, miután megvetted, az összes elérhető fejlesztést megvetted hozzá, végén felkínálja, hogy átépíted-e.
Más: Ti Nordschleife-Nurburg pályán mennyit tudtok menni?
Nekem az istenért se megy 2:20 alá, az is csak az R8-al fulltuningban. De a tuning beállításokhoz nem nyúltam, minden jó nekem közepesen...
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Blaze71
üzenetére
nekem is van néha ilyen, van hogy pár másodpercre megállnak, és van hogy kifagy (de a zene még megy nekem is tovább).. utóbbi esetben ctrl+alt+del.. jobbik esetben feljön a feladatkezelő, ha nem, akkor noymom az S betűt (shift.exe) és a del+enter gombot (feladaz befejezése)
.. ha mákom van akkor nem az s-el kezdődő rendszer folyamatokat záro be hanem a shiftet xDTier 2-n vegyetek RS4-et!!!! full tuning 750 lóerő.. odaveri a tire3-as fultuningos skylinet gtr-t.. hihetetlenül megy az az audi
, tire 3-as versenyeken alázok vele pedig nem easyn tolom. a stabilitása és a gyorsulása hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, tire 3-as versenyeken alázok vele pedig nem easyn tolom. a stabilitása és a gyorsulása hihetetlen.