- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
de akkor a 2-ben fixen van a fej? ott csak a bukóban imbolyog?
csak az a baj, hogy én a softth-tal bénázok, ami egy fércmunka a surrond-hoz, eyefinity-hez képest, és a shift2 valamiért nagyon leterheli a gépet 5040x1050-ben. a shift1 viszont nagyon szépen fut. így nálm a shift2 ugyan indul 3 monitorral, de mégis hanyagolnám...hát akkor a kérdés továbbra is fentáll...
-
szab.tam
nagyúr
hi!
pilóta fülke nézetben ki lehjet lőni szt, hogy nr bologasson a sofőr fékezésnél, gázadásnál? hogy olyan konstans legyena fej pozíciója, mint visszajátszáskor.
menüben nem látok erre vonatkozót, valami modding megoldás is jöhet. nogrip-en néztem volna rá modot, ha van, de hát az angolom ugye...3 monitoron tolom, softth alá sikerült végre rendesen belőnöm. nagyon élvezetes lenne a fülke nézet, de így behányok. (azt a balf*t, aki kitaláta. mint a motorverenyes játékokban a képdöntögetéses pilótanézetet. egyszerűen vezethetetlenek így.)
szimulátorpárti vagyok, ezért a gtrr2-t jobban szeretem. de hát a grafika a shift-ben sokal szebb.
így körbepróbáltam pár autót: rákaptam a mclaren-re. egész stabil nordschleif-en, és spa-ban is élvezetes, jól vezethető. nem is imbolyog, mint a többi, pedig alapbellításon van asszem....
egy audi elég satbil és realisztikus még, de annak kiábrándító a motorháztető nézete.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
SylarHUN #4929 üzenetére
"vagy csak kocsikázhatunk az óriási területen.
"ha csak kocsikázol bele a nagyvilágba, akkor vezetési élményben, autó fizikában mennyire hasonlítható pl. a test dive unlimitedhez? ott én marhára szeretek csak kocsikázni a szigeten, megállni a kifutópálya végében a leszálló 747-ek alatt, meg ilyenek... és nem egy szimulátor fizika, de egész tűrhető arra, hogy élvezettel gurulgassak a semmibe.....
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
hi!
működik valakinek pc-n az f1 mod?
már az is gyanús, hogy 4 MB becsomagolva, (ki asszem valami 15), de amit írnak a nogripracing-en, hogy hová kell másolni a kicsomagolás után, az a mappa nálam win7 alatt nem létezik.... vagy lehet, hogy a mod feltételezi egy előbbi mod már meglétét, de az egészet nem vágom....ha valakinek működik, az írhatna egy rövidet magyarul, mit is kell tenni....
konkrétan erre gondolok:
-
szab.tam
nagyúr
quadosoktól kérdezem:
a játék használja mind a 4 magot rendesen, vagy csak 2-t, a többit immel-ámmal? -
szab.tam
nagyúr
válasz
Mariann294 #1117 üzenetére
most a másik gép előtt vok. ez melyik nissan? a gtr r35v? a 2. szinten már megvehető?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
tzsolesz #1106 üzenetére
E8500@3.7ghz, gtx280amp, 4 giga ram, 1680*1050, fullgraf, 4xaa, vsynk en. win7 64.
physx be, ki, mindegy.
50 fps alá nem megy soha, még 15 autóval, a rajtnál sem, (inkább csak kiakad 60-on), mégis szaggat az első kanyarig.
tisztára, mint a simbineknél volt régen. (gtr2, race07...)ennek is kell majd 3 év, 5 javítás, 10 új vga driver, és nyugi, menni fog....
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
igaz, a karriert még nem kezdtem el, csak 1-et mentem benne. quick race-ket nyomok, ismerkedek a pályákkal. 15 db. 1-2-3 körös versenyből 15-öt megnyertem. általában 10-15 autóval indulok. 1x kellett megizzadnom, hogy 1 kör alatt mindet leelőzzem, mert túl rövid volt a pálya....
te milyen játékkal játszol???
-
szab.tam
nagyúr
többen hasonlítgatjátok a régi nfs-ekhez. felesleges. tesség már tudomásul venni, hogy az nfs fejlesztését több ágra szétszedték. (asszem 3 vagy 4-re.)
akinek nem tetszik a pályaverseny, kap majd később nitrós, legyorsulós, rendőröset is....
lesz még nitro, undercover.... - ha jól veszem ki.....
-
szab.tam
nagyúr
viszont egy idegesítő régi-új jelenség.
a simbin játékokban (gtr2, race, race07, stb.), ismert jelenség volt, hogy magas fps értékek mellett, főként kanyarban a háttér, vagy néha az autók nekiálltak szaggatni, mintha kb. 10 fps lett volna. közben pedig 50-60-akármennyi. főként a rajt környékén, sok autónál, ami cpu limitet sejtetne...
évek alatt kijöttek új driverek, megerősödtek a vasak, elmúlt a probléma.erre meg 15 autós rajtnál nem előjött a shif-nél az ugra-bugra 50-60 fps mellett? majd lefordultam a székről örömömben.
-
szab.tam
nagyúr
-> #746...
egy általános g25 jótanács, ha ilyened lesz. (azaz logitech). ha kanyarban úgy érzed, hogy kanyarodás irányba kitekeri a kezedből az erővisszacsatolás, akkor mindig keress a játék menüjében egy inverz visszacsatolás gombot, ami visszafordítja a helyére az erőirányt....
a shift-ben nincs ilyen gomb, de nincs is rá szükség....
-
szab.tam
nagyúr
pár tapasztalat.
azzal indítanék, hogynálam az autós játék kb. itt kezdődik: gtr2, race07, rfactor. tehát csak szimulátor...
tegnap, amikor kipróbáltam, úgy voltam, hogy az életben nem fogok belőle eredeti példányt venni, és ezt a próbát is törlöm gyorsan, mert felidegesített.
ma megnéztem egy egyszerüsített, egyedi telepítésű, élből magyar, dvd5 verziót.végeredmény. 1680*1050, g25, fullgrafika, nvidia.
az összes segédletet, (kipörgésgátló, abs, stb.), kikapcsoltam. a zöld vezetőnyilat eltüntettem. holtjátékok 5%-ra, vezérlőérzékenységeket 90%-ra. és automata váltó ki, inkább a füleket használtam.
másokkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem sokkal, de realisztikusabb a vezérlés és az autófizika a grid-nél. messze nem éri el a szimulátorokét, de már élvezhető volt. a gridnél pl. lemanche series kocsikkal, kikapcsolt segédletekkel egyenesben a pályán maradni is sokszor művészet, majd a következő kanyarban fékezés nélkül kormányt berántva be lehet venni. na, itt ilyen azért nincs.
az meg, ogy nincs elég elég ellenfél, mint mondta az előbb valaki? pl. quick race-ben 1-15-ig annyi, amennyi akarsz. és ott a rengeteg pálya. pláne a hosszú nordschleife. ha jól emlékszem, 10 perc egy kör, és nagyon szép, változatos környezet.
jó játék ez, csak türelmesen be kell állítani, fel kell térképezni, és kormány kell hozzá.
ennyi. én megkockáztatom, hogy meg is veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest