Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hahajdu #4732 üzenetére
Ahogy érzed..
De ne haragudj, ez részemről a "kössünk bele az élő fába is" szindróma. Azzal belátom hülyeséget írtam, hogy annyit fordul amennyit a vezérlő, mert eddig sosem azt figyeltem, hogy a kormány hogy mozog, vagy a pedált ha 20%-ba nyomom le, akkor vajon a játék is annyira nyomja-e le.. könyörgöm márEz NEM szimulátor, ha arra vágysz, akkor játssz azzal. Hiába szimulátorosabb, még mindig NFS-ről beszélünk. Ha szimulátor kell, akkor ott az LFS, a GTR, az rFactor... Mellesleg szerintem azokban sem annyit fordul a kormány, mint a valóságban..
De ha neked ez nem tettszik, akkor ne játssz vele, ennyire egyszerű. -
sagesz93
addikt
válasz
hahajdu #1753 üzenetére
Azon a kis körpályán ki mennyit meg bmw e36-al(driftre gondolok) valami miyamiya vagy mi
A diszkvalifikáláshoz 5ször figyelmeztetnek a 6.dik kizár ugye? Én 5ig jutottam el egyszer
voyage: most már nem rakom fel mert lvl 17
Najó felteszem.
tessék a karim, mielöbb beteszitek a shift-be csináljatok egy ugyanilyen nevű mappát.:[link] -
Alister71
nagyúr
válasz
hahajdu #1618 üzenetére
User error?
Itt a pár napos újoncokon kívül mindenki tudja, hogy nem vagyok rosszindulatú.
A mérést teljes verseny alatt végeztem, mindenféle nézetben. Pár értelmes ember is igazolta, hogy hasonlóan fut neki is.
Attól, hogy te itt csinálod a fesztivált, senki nem fog meghatódni. Olvasd el mégegyszer az alapszabályokat, aztán lehiggadtan menjél csucsukálni, és mindenki jobban jár. -
CHIPman
nagyúr
válasz
hahajdu #1460 üzenetére
Lehet.
más: Érdekesség, hogy havernál kipróbáltam a Shiftet a 4830-cal, és 1440x900-ban, valamint 1920x1080-ban is 17fps-em volt indulásnál, első helyen meg 30-35. Miért?
Aggregátor: Jó ötlet, csak kéne egy értelmes 2-es szintű autó is hozzá, ahhoz meg fel kéne tuningolni a mostanit, ami nem kis pénz. Kéne már egy 4-es autó a mindent alázó Murciélago helyett.1477 Csabee.: Gondolom a kettesen, mivel a 3-as versenyeket nem kezdte még el.
-
rocket
nagyúr
válasz
hahajdu #1322 üzenetére
Utoljara leirom akkor aztan ennyi, ugyanugy a CPU szamolja a PhysX-et az NV kartyaknal mint az AMD-nel (Mirror's Edge-ben GPU PhysX van ott az NV kartyai szamoltak, mig az AMD-nel a CPU), tehat nem a "gonosz" GPU PhysX miatt van a problema hanem mas miatt, hogy ez a driver sajat, vagy a jatek hibaja az majd kiderul, egy biztos az AMD driverei jobban terhelik a CPU-t mint az NV driverei, akar ez is okozhatna a problemat, de ennek ellentmond amit fentebb irtam, hogy hasonlo konfigok kozott is van ahol nincs problema, es akkor eljutottunk a user errorhoz.
Akinek nem tetszik a helyzet az vegyen NV kartyat, de azzal, hogy 120x levan irva es nehanyan nyafognak mint az ovisok meg nem fog megoldodni a problema.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hahajdu #1138 üzenetére
"én álltalában kimegyek valamit csinálni amig tölt "
Na azért ennyire lassan nem tölt. Nekem átlag 20-30 másodpercet tölt. Ehhez képest egy cod4 pálya betölt 5 másodperc alatt."ATI-n nem fut rendesen, és ezt ők is tudják, dolgoznak a problémán. Várjuk meg a fix-et"
Na, hát akkor várjuk a fix-et. Még jobban fog futni.
Akinek meg a konfigjához képest irreálisan szarul megy vagy jók az fps-ek, de állandóan akadozik, hát ott user error lesz. Nekem még egyszersem fagyott ki, grafikai bug is csak a Spa-i pályán jött elő, máshol sehol. Pedig az újratöltött verziót használom.
Jah, és alt+tab-ozni is simán tudok.mephi666: 32 bites xp sp3
-
mephi666
nagyúr
válasz
hahajdu #1138 üzenetére
pedig nem is reklámozzák az elején a ződeket
viszont a resevil5 ajánlgatja a kórájhetet és úgy fut a kb 3éves 3800+ x2-n, ahogy kell... nem mértem, de szerintem stabilan 40+ fps megvan 1280ban fullon fsaa nélkül... azt azért elég faszányosan optimalizálták... öröm vele játszani, mert 1 tizedmásodpercnyi röccenés nem volt eddig... ez viszont csak kompatibilitási módban megy úgy ahogy... (szarul) viszont, amikor hajlandó volt win98 kompatibilitási mód nélkül elindulni, akkor úgy szaladt, hogy csak úgy fütyült... úgy kellene mennie alapból... (nekem sem segített komp. módban a grafikából lehúzás, mert csak sz@rabbul nézett ki, de nem ment jobban)
-
Vicoo
senior tag
válasz
hahajdu #1138 üzenetére
Nagyon remélem ! Az előtted írónak néztem az írását, és azt hiszem valami nagy gáz van a játékkal ... Nekem amikor a proc 2,6on ment , és cska a car volt high,meg a textúra, minden más közepesn noAA trilinear/2xAF, akk is csak 15:20 fps volt. Tényleg egyszerűen szar a játék , várni kell a patchre ... de meddig? Semmi info?
-
palbence
tag
válasz
hahajdu #1111 üzenetére
egyetértek, nálam 3.4ghz-es e6420-on, 1 gigás 4870-en (790/1100), 4 giga 1070mhz-es rammal a rajtnál 15-35fps körül, első helyen 40-70fps körül fut a játék. kizárt, hogy ezen a konfigon ilyen rosszul fusson, vagy én vagyok nagyon eltájolva. szerintem egyszerűen az a gond, hogy gányul van megírva a game ati struktúra szempontjából. addig, amíg nem lesz egy 9.9 catalyst hotfix, vagy egy rendes patch, kb. egy 9600 könnyen megaláz fps-ben
-
Májsztró
addikt
Na mondjuk a procid lehetne a gyenge pont , mivel 4850-hez abszolúte nem elég. De itt most nem az a gyenge pont. Valszeg ... az adatlapomon lévő géppel minden maxon és nem sok helyen szaggat be. Csak a verseny előtt amikor a rajtot mutatja , meg a végén a replay amikor megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest