Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Játék közbe mi a francnak msn-ezni?
Am nem lehet letenni tálcára mert megbolondul és nem hajlando visszalépni.
Amugy leirom a storymat hátha segit valakinek.Szóval eddig 40 fps-em volt,de amikor mutatta a kocsit mindig beszaggattott meg néha verseny közben is.Hát mondom biztos rossz a crack vagy tudom is én.De amikor car battle modban mentem bmw-vel...vezettem aztán szaggatás és az a rohadt audi persze hogy beelőzött majd helyreállt de akkor már b*hattam.Aztán elkezdtem kutakodni az nvidia vezérlőpult beállitásaival.
Eddig a quality-re volt helyezve a hangsuly,de kipipáltam ezt: Let the 3d application dicade.
Egyből ugrott felfele 10-20 fps-t igy az átlag 50-60 között mozog és mostmár sose szaggat be.
Na és ez a drift.Pff....nagyjából (jó sok idő után) rájöttem hogyan kell,de a 2. szériában az utolsót nem sikerül végrehajtani...erről beszélek (nem arról amelyik ki van jelölve hanem az utsóról)
Car battle is nagyon nehéz.Némelyiknek 20 adjára ugrottam neki mire sikerült...Szemetek mindig nekem jöttek hátulrol kilőttek a fenébe....na aztán változott a kocka,mert utána már én csináltam ezt némelyikkel.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest