- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Rengeteget gyakoroltam mire rájöttem a lényegére és mostmár egész jól megy.Billentyűvel nyomom.
Panaszkodtam anno hogy elég sűrűn ki sodrodok a pályárol (nekem jönnek,és meginog a kocsi meg amugy is nehéz egyenesben tartani),de aztán bekapcsoltam a kormányzás rásegitőt alacsonyra és mostmár tök cool lett az irányitás!Driftnél kikapcsolom.
-
CHIPman
nagyúr
Eddig nem próbáltam a driftet, csak versenyben, de a max. 31 pont volt, szal vmi útmutatás nekem is jöhetne.
Érdekesség, hogy nekem 98-as kompatibilitásban, 1280x1024 75Hz 8XAA minden high, 9.8-as Catával fut akadásmentesen. Akármit állítok rajta, kilép. Pl. leveszem az AA-t 2-re, és kilép hibával.
Valamint nagyon sokat tölt a versenyek előtt. Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest