- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
A drámai sebesség esés akkor fordul elő, mikor a közelben, de inkább a látótérben autók vannak,(felbontástól és beállításoktól teljesen függetlenül) minél több annál kevesebb az FPS. Nem feltétlenül kell ütközniük. Úgyhogy az anomáliát még nem tudni mi okozza. De, hogy nem a grafikai számításoktól fekszenek ki az ATI karik az már biztos.
-
wednesday
őstag
Én is meglepődtem a PhysX jelenlétén, de a menübe én nem is látom, hogy lehetne -e OFF-ra tenni bármiféle PhysX-et. Viszont az egyértelmű, hogy a sebességbeli gondolok az autók számával növekednek. Egyértelműen a kocsikkal van baja ATI-s rendszereknél. A felbontás és grafika állítása alig van hatással a játékra nálam is.
Vicoo: CPU tud számolni PhysX-et csak behal tőle a gép. A Mirror Edge-be ki is lehet próbálni.
-
wednesday
őstag
Nem azt mondom, hogy játszhatatlan ATI-n, de azért be tud lassulni helyenként. Azért én egy 4830-től elvárnék full grafon(1280*1024) 50-60FPS-t erre a látványra.
Most látom, hogy Physx-et tartalmaz a játék, hát remélem nem az kavar be.
De az is lehet, hogy a W7 7100-as bétát nem komálja a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest