- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Sirandrish #1752 üzenetére
Jobb shift.
Szerk: Megelőztek.
-
Free04
tag
válasz
Sirandrish #1752 üzenetére
Jobb Shift
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Sirandrish #1722 üzenetére
WoW! Jó a drift?!?! Hát nem tudom.. R8 faintos.. az tényleg az..
-
Free04
tag
válasz
Sirandrish #1403 üzenetére
Ha menüben nem tudod állítani,akkor esetleg ALT+ENTER.Ha így sem megy,akkor próbálj meg állítani a felbontáson.
-
sagesz93
addikt
válasz
Sirandrish #1403 üzenetére
pedig azt ki lehet, beállítások - grafika - ablakos mód ki
elvileg így jó lesz.
Vagy ha nem akkor a mentésnél töröld ki a graphicsconfig nevezetű fájlt.
Vicoo: ha rajt után fagy ki, töröld ki a mentésed. Nekem így oldódott meg -
Enton
addikt
válasz
Sirandrish #1007 üzenetére
Igaza van. Én voltam olyan izé elhittem hogy egy kategóriába csak azonos autók versenyezhetnek. Dehát ez még mindig NFS.
De most próbáltam ki és tényleg enged 3. szinten versenyezni 1 szintű autóval, nem sok esélyem volt de nem lettem utolsó. Közepes MI-n. -
barnam_
nagyúr
válasz
Sirandrish #998 üzenetére
Én Audi TT-vel kezdtem, utána Evo IX, most jönnek a 3. szintű autók. Teszteltem a 911 GT3 RS, 911 GT2, Nissan GT-R Rspec (R35), valamint a Murcielago-t a Nordschleife-n. Ezek közül a GT-R-el értem el a legjobb időt, 7:57, utána a Murcielago 8:04-el, ami szerintem gyorsabb, de nehezebb irányítani. Aztán GT2 8:13-l, majd GT3 RS 8:24-el. Szívem szerint a GT3 RS-t venném
(#993) bakosgabor57: 100 valahányezer, 18-as profil.
-
Enton
addikt
válasz
Minden szintre külön verda választék van.
Hiába húzod fel az 1es szintű verdát maxra akkor sem enged azzal versenyezni.
Én első szintet egy VW Sirocco-val nyomtam le tuning nélkül, a másodikba egy Evo9-et vettem egyeszintű fejlesztési cucokkal.
Plusz van még egy WRX Imprezzám is mellé, ez 2es szintű fejlesztésekkel. -
Zoli1222
addikt
válasz
Én a 3as szintet is bmw 135i-vel nyomom és még csak a 2es tuning csomag van fent. Nem kell aggódni.
-
wolfman
veterán
válasz
Sirandrish #635 üzenetére
Mentségemre szóljon, hogy az irányításon kívül nekem minden tetszik benne. De arra még te se mondhatod hogy jó!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #621 üzenetére
épp annyit, hogy idegesítő legyen
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #621 üzenetére
Xbox360-on jó 20-40s között... egyik játék se tölt ennyit.
-
Markoka1993
tag
válasz
Sirandrish #540 üzenetére
Hát... A NFS erről is szólt, hogy 200al bevenni a kanyart stb... de ez már nem a régi jó nfs, amivel el lehetett szórakozni
Legalább kapcsolódjon egy kicsit a nfshez a játék, ha már "NFS" Shift....
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #528 üzenetére
Én egyből átkonfiguráltam a kiosztást, így nem tudom mi az alap. Nézd meg a kiosztásnál.
Sőt, a readmeben is benne van. F.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #525 üzenetére
Minden ki van írva. Bal felül látod hányadik vagy, mennyi a lemaradásod, vagy az előnyöd.
Belső nézet van, bumper cam van, motorháztetős, meg hátul-fent kamera van.
-
Pecc
őstag
válasz
Sirandrish #482 üzenetére
1280*1024 4XAA 16XAF, minden magas részletességen 35-60fps a fraps szerint. Szóval éppen játszható.
Mindez egy 5hónapos xp sp3-on. -
Enton
addikt
válasz
Sirandrish #482 üzenetére
Nincs probléma vele.
Viszont most átjöttem Win7 alá, itt rögtön megszünt minden problémája(töltés közbeni leállás).
Nagyon úgy fest nem komálja az XP-t. Vagy ha mégis akor csak a frissen felhúzott XP-ket csak.
Na megyek is játszok tovább. -
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #133 üzenetére
Honda accura rsx.az volt a legkirályabb autó. meg a skyline
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #131 üzenetére
én minden részben az mx5-ös miata-át mazdát gyúrtam sz@rrá, és most is így fogok tenni.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
de most hogy így beszélgetünk rőla, megjött a kedvem. lehet este fel is teszem. Egy kis nosztalgia
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
ezt csak utólag tudtam meg, a 6 éves unokatesóm világosított fel hogy van ilyen.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #125 üzenetére
van abba valami amit mondassz, de nekem a tököm ki volt amikor már második hete keresgettem a rejtett küldetéseket. meg hogy nincs több küldetés, nincs hova menni, mindent megcsinálta, és 78%-ot írt még mindíg.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #123 üzenetére
mindenképp az UG egy új korszak volt az NFS-ek sorába. a kettő nekem pont azért nem tetszett mert a városban autózással ecsesztem egy csomó időt, mialatt izgalmas versenyeken is résztvehettem volna. Az MW számomra a legszinpatikusabb az NFS 3 Hot pursuit óta. És egy újabb korszak kezdete az UG-ok után. na és azóta nem nagyon sikerült nekik maradandót alkotni. Nekem még a 6. rész is nagyon bejött, de nem emlékszem pontosan. Talán az volt a HP 2.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #121 üzenetére
Mindenkinek az UG2, nekem az első inkább, az volt igazi újítás, és hát a zenéje...Még ma is hallgatom..Meg a hummer az ug2-ben kicsit betett..
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #117 üzenetére
A MW eléggé tele volt minden téren újításokkal. Sztem az is topp volt.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #117 üzenetére
A MW eléggé tele volt minden téren újításokkal. Sztem az is topp volt.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #114 üzenetére
Azért feltűnő. Akkor nem szimulátor, nem Arcade, nem régi JÓ NFS. Hanem egy összelopott szar? Azért fogalmazok igy, mert a kedvencem volt ez a széria, és szeretném, ha újra győzedelmeskedni
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #114 üzenetére
lehet hogy szőrszálhasogatás, de ha az UG-ben meg tudták csinálni a motion blur efektnél az elmosódást normálisan, akkor nehogy már 8 évvel később ne sikerüljön.
-
DerStauner
senior tag
válasz
Sirandrish #11 üzenetére
ja, azt nem mondtam, hogy nekem nincsenek olyan MAGAS elvárásaim, mint nektek. én nem szoktam nyavalyogni egy autós játékon, hogy túl árkádos, nem jó a törésmodell, nincs fizika, stb. nekem a lényeg, hogy Spaß legyen (fun), meg jól nézzen ki. engem nem érdekel, hogyha nekicsapom az autóm a falnak, és a visszapillantó tükör a helyén marad.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #11 üzenetére
Szep szep de tuti xar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest