- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Játék közbe mi a francnak msn-ezni?
Am nem lehet letenni tálcára mert megbolondul és nem hajlando visszalépni.Amugy leirom a storymat hátha segit valakinek.Szóval eddig 40 fps-em volt,de amikor mutatta a kocsit mindig beszaggattott meg néha verseny közben is.Hát mondom biztos rossz a crack vagy tudom is én.De amikor car battle modban mentem bmw-vel...vezettem aztán szaggatás és az a rohadt audi persze hogy beelőzött majd helyreállt de akkor már b*hattam.Aztán elkezdtem kutakodni az nvidia vezérlőpult beállitásaival.
Eddig a quality-re volt helyezve a hangsuly,de kipipáltam ezt: Let the 3d application dicade.
Egyből ugrott felfele 10-20 fps-t igy az átlag 50-60 között mozog és mostmár sose szaggat be.Na és ez a drift.Pff....nagyjából (jó sok idő után) rájöttem hogyan kell,de a 2. szériában az utolsót nem sikerül végrehajtani...erről beszélek (nem arról amelyik ki van jelölve hanem az utsóról)
Car battle is nagyon nehéz.Némelyiknek 20 adjára ugrottam neki mire sikerült...Szemetek mindig nekem jöttek hátulrol kilőttek a fenébe....na aztán változott a kocka,mert utána már én csináltam ezt némelyikkel.
-
Voyage
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest