- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Játék közbe mi a francnak msn-ezni?
Am nem lehet letenni tálcára mert megbolondul és nem hajlando visszalépni.Amugy leirom a storymat hátha segit valakinek.Szóval eddig 40 fps-em volt,de amikor mutatta a kocsit mindig beszaggattott meg néha verseny közben is.Hát mondom biztos rossz a crack vagy tudom is én.De amikor car battle modban mentem bmw-vel...vezettem aztán szaggatás és az a rohadt audi persze hogy beelőzött majd helyreállt de akkor már b*hattam.Aztán elkezdtem kutakodni az nvidia vezérlőpult beállitásaival.
Eddig a quality-re volt helyezve a hangsuly,de kipipáltam ezt: Let the 3d application dicade.
Egyből ugrott felfele 10-20 fps-t igy az átlag 50-60 között mozog és mostmár sose szaggat be.Na és ez a drift.Pff....nagyjából (jó sok idő után) rájöttem hogyan kell,de a 2. szériában az utolsót nem sikerül végrehajtani...erről beszélek (nem arról amelyik ki van jelölve hanem az utsóról)
Car battle is nagyon nehéz.Némelyiknek 20 adjára ugrottam neki mire sikerült...Szemetek mindig nekem jöttek hátulrol kilőttek a fenébe....na aztán változott a kocka,mert utána már én csináltam ezt némelyikkel.
-
Voyage
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest