- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
sagesz93 #996 üzenetére
Én csak 10-es szintű profillal rendelkezem, de azokat majdnem csak egyedüli versenyen, driftben, vagy kocsipárbajban szereztem.Sajnos az autóversenyeket nem bírja a gépem,Nagyon levenni meg nem akarom(egyenlőre)a részletességeket, mert akkor miért játszanék egy új játékkal ha régi külcsit adok neki.
Megmakacsoltam magam.
Nem tudja valaki jön-e valami javítás a közeljövőben?Optimalizálásra gondoltam. -
Ateszzero
őstag
Nem tudom miért ,de nekem nem tetszik ez a 20-25 fps 1280*1024 ,Vertical Sync ki, 2*AA, meg pálya közepesen többi mind alacsony beállításoknál.
Méghogy játszhatatlan, de így nem is valami szép a játék, autók árnyéka szinte nincs , a pálya majdnem üres, semmilyen elmosódás,nem fénylik az út, stb stb stb.. és ráadásul még játszhatatlan fps érték.Nagyon felb.szta az agyam. NNa most így játszak vele?Akkor elő veszem a pro streetet,ha felmérgel.
A procim fel van húzva 2.8GHZ-re a videokarim meg 790/1100-ra.
Mi lehet a baj? -
Ateszzero
őstag
válasz
BalaNce87 #82 üzenetére
"Én inkább azt utálom benne hogy az ellenfelek kilöknek/beléd jönnek, akkor te kicsúszol a picsába, és ugyanez akkor ha te mész beléjük, mindenképp te szívsz legtöbbször, persze nem lökdösösdi a játék lényege, de a gépek kicsit köcsögök ilyen téren"
Igen ,meg is tanultam irányítani de nálam is belémjöttek és csak úgy ömlöttt az orromból a füst!!
Végül Uninstall megoldotta !! -
Ateszzero
őstag
Nekem a Grid az irányítás miatt nem jön be!!Ráadásul olyan érzékenyek a kocsik,ha egy kicsit koccanok vele,máris jelez az egyik kerék hiba és hopp,már nem is lehet vele a kanyarokat bevenni!!Több órás játszmám után Két versenyben tudtam a második helyen végezni!
A Burnout-nál pedig ugyanennyi játék után már a B-jogsinál tartok!Elsőre leszedek bárkit aki belép Paradise Citybe!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest