- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
válasz
wednesday #1176 üzenetére
emberek! 10 oldal óta ugyanez megy..
A játék ATI kártyákon szarabbul fut mint NVIDIA-n. Ez akkor jön elő amikor több autó kerül a látótérbe (pl. rajt). A játék a fizika kiszámolásához az NVIDIA kártyákban lévő physix funkciót használja, így a vga számolja a grafika mellett a fizikát is. Az ATI kártyákban ilyen funkció nincs, ezért a fizika számolása a CPU-ra hárítódik.. ezért "CPU limites"...ezért mindegy hogy 4670 vagy 4870 x2, mert nem a grafikával van a gond..
ennél gyp.bben nem tudom leírni
-
WesTM
őstag
válasz
wednesday #1152 üzenetére
Ha az nvidia keze van a dolgokban, teljes mértékben biztos lehetsz benne, hogy ATi-nál a cpu számolja a fizikát. Persze megy az álszent dolog, hogy Nvidia karin ki- és be lehet kapcsolni, de nem arról híres a zöld oldal, hogy nem szúrjon ki velünk.
Élő példa Mirrors Edge, csak ott kedveztek annyival, hogy ATi-n ki tudjuk kapcsolni, itt meg nem... Még az a csoda, hogy egyáltalán így fut a játék...
Egyszerűen megszakadnak a cpuk, a kártyákon meg pihen a gpu...
rocket:
Hát kíváncsian várom, milyen fejlemények lesznek patch téren, nagyon kíváncsi vagyok mi okozza a problémát.
Ilyen durva cpu limit egy 3.4ghzes c2d-nél azért elég gáz. Én is meglepődtem mikor kimonitoroztam a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged