Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
válasz
wednesday
üzenetére
emberek! 10 oldal óta ugyanez megy..
A játék ATI kártyákon szarabbul fut mint NVIDIA-n. Ez akkor jön elő amikor több autó kerül a látótérbe (pl. rajt). A játék a fizika kiszámolásához az NVIDIA kártyákban lévő physix funkciót használja, így a vga számolja a grafika mellett a fizikát is. Az ATI kártyákban ilyen funkció nincs, ezért a fizika számolása a CPU-ra hárítódik.. ezért "CPU limites"...ezért mindegy hogy 4670 vagy 4870 x2, mert nem a grafikával van a gond..
ennél gyp.bben nem tudom leírni
-
WesTM
őstag
válasz
wednesday
üzenetére
Ha az nvidia keze van a dolgokban, teljes mértékben biztos lehetsz benne, hogy ATi-nál a cpu számolja a fizikát. Persze megy az álszent dolog, hogy Nvidia karin ki- és be lehet kapcsolni, de nem arról híres a zöld oldal, hogy nem szúrjon ki velünk.
Élő példa Mirrors Edge, csak ott kedveztek annyival, hogy ATi-n ki tudjuk kapcsolni, itt meg nem... Még az a csoda, hogy egyáltalán így fut a játék...
Egyszerűen megszakadnak a cpuk, a kártyákon meg pihen a gpu...
rocket:
Hát kíváncsian várom, milyen fejlemények lesznek patch téren, nagyon kíváncsi vagyok mi okozza a problémát. 
Ilyen durva cpu limit egy 3.4ghzes c2d-nél azért elég gáz. Én is meglepődtem mikor kimonitoroztam a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
köll ide már a 3-4mag

Hát kíváncsian várom, milyen fejlemények lesznek patch téren, nagyon kíváncsi vagyok mi okozza a problémát.