- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Májsztró #932 üzenetére
de tényleg mi lehet a baj? az az elkeserítő, hogy ma vettem a sapphire 4850-et és a shift-el próbáltam tesztelni.. na azért vigasztalás képpen cod4 fullmaxon 75hz vsyncet bírta... de most tényleg elgondolkodok, hogy mi lehet a baj. a procim pár éve még a legjobb 2 magos amd-volt.. most a lelke ki van tuningolva szegénynek.. a 2gb-ram meg elvileg teljesen jo hozzá (xp)..
vagy mindenkinek szaggat verseny közben ha vannak más autók?
a patch gondolom fél év mint az uc-nél
-
barnam_
nagyúr
válasz
Májsztró #732 üzenetére
Én a biztonság kedvéért telepítés után felraktam a 9.9-es drivert, de elképzelhető, hogy régebbi driverekkel nem működik megfelelően.
Most mentem egy kört egy Lancer Evo IX-el Spa-ban, imádom hallgatni ahogy gázelvételkor durrog a kipufogó... utoljára ilyet Colin 2-ben tapasztaltam
Kezdem megszeretni a Shift-et
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #718 üzenetére
igen, ez nekemis feltünt...lestem énis, hogy nem reagálunk időben
nem mertem fikázni, hátha a beállítás....beállítottam 100% reakcióra...de b@sszus még ígyis késik, és ha egyszer kanyarodott elkezd farolni, riszálni.....egy Murciélago majd 290-nel egy kanyarban?..tudtommal be kéne tapadnia, vagy kicsúsznia...! nem pedig driftelnievagy a fizikát is átírták EA-ék? Mert akkor holnap nem merek autóba ülni
hmm
(#719) Aggregátor: nálad 75% és tűrhető. nálam 100% és irányíthatatlan
...azjó
-
barnam_
nagyúr
válasz
Májsztró #714 üzenetére
Szvsz: GRID - szép és jó arcade játék volt; TDU: Hawaii-t semmi sem überelheti, de eljárt felette már az idő, Undercover - hétvégi autókázásnak elment, amúgy abszolút felejthető
Shift - grafika és gépigény jó, a zene pocsék, az irányítást szokni kell, mert nagyon nem olyan mint az Undercover-é, amúgy jó lett.szerk.: a fék és kormányzás érzékenységét 75%-ra állítottam, így már korrektül irányítható. Persze így is küzdeni kell a hátsó kerekes autókkal
(kivéve ha minden segítséget bekapcsolsz)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #708 üzenetére
nadon jó
#709) sagesz93:naigen...!
(#710) Landon:pedig annyi. mivel a vsync idekint (asztalon, catalistban) is bevan fixélva ez már egyszer leszabályozza nálam. meg ez-az hozzávetőlegesen...tehát nekem a catalyst is buherálva van...
persze játék közben néhol rohamosan csökken az FPS szám, de 45 alá nem nagyon ment még..aztán lehet hogy ment, csak akkor épp nem odanéztem bocsánat
jobban odafigyelek....
szaggatni viszont sehol nem szaggatott....nem éreztem, mégha mondjuk leis csökkent volna az FPS szám....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Napelem
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest