- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
bakos: azért jó nagyokat csúsztatsz egy-két kanyarban. Megfigyeltem, hogy minden autóval így veszed ezeket
Visszaváltasz egyet a kanyar előtt és elpörög a kerék? Vagy csak ráfékezel ekkorát?
-
BalaNce87
addikt
nekem chillstreammel megy és egész jó. Csak hát meg kell szokni...
De billentyűzetnél elmondhatatlanul jobb. Persze Bakossal nem fogsz versenyezni egy joyyal
Nekem így első próbára 2:30 lett az evoval. Persze nemtudok úgy kanyarodni, mint kormánnyal lehetne. Sajnos az analóg stickkel is csak egy két kanyart lehet szépen venni, de a hosszú íveket sajnos szarul. Főleg ha pont akkor kormányozok bele, mikor kigyorsítok padlóval -
BalaNce87
addikt
Nevetségesen alacsonyak az autók
Simán felszedik az aszfaltot...xD
Bronzérmesek vagyunk a VB-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
BalaNce87
addikt
Képzeljetek ide minden lehetséges mocskos és undorító káromkodást. És ezeket üzenem annak a tehetséges készítő csapatnak akik szerint a ku..... versenypályákon szabályos ha 200-nál az egyenesben kipöccintik egy hátsó kerekes autó seggét (Reventón kieséses meghívásos).
Kb 40 percig próbálkoztam, a legjobb a 4-ik helyen való kiesés volt 1, ismétlem 1 alkalommal!!! Ha véletlen sikerült előznöm, akkor is minden egyes alkalommal telibe basznak oldalról, mikor belső íven előzöm őket. És ez folyamatos...
Nemtudok mit csináni velük, kénytelen leszek közepesre állítani, mert nevetségessé kezd válni. Eddig is untam, de mikor 5-6 perc körözés után kiszedik a seggemet egy kieséses versenyen, ráadásul szándékosan akkor kurvára viccesé kezd válni és a fejem robban szerte széjjel
Mondjuk az is nevetséges, hogy milyen féktávokat vesznek!!! A kanyar előtt épphogy kezdenek el fékezni... 200 ról
Mindig elbasszák valamivel a játékot, hihetetlen. -
BalaNce87
addikt
Képtelen vagyok nehéz szinten megnyerni a 2. szintű versenyt spaban, egy fullra húzott Lancerrel. S2000-es hondával csapkodnak szarrá.
Azt se értem, hogy miért nem egyenrengú ellenfelekkel indít? Direkt csak félig húzott utcai autókkal mentem, mert a túl gyors verdákat már nem kamázom annyira, de hiába megyek mixed eventet kurvára nem egy kategóriás kocsikat tesz be. Innentől hogyan verjem meg? Játszam le százszor hátha belehibázik egyszer az AI?
Laguna seca pályán is csak egy mustang ver mindig meg, nyilván első helyről rajtol, én meg persze az utolsóról és mire oda érek, hogy mögötte vagyok addigra esélytelen beérni. Talán ha 4 kör lenne akkor menne, de csak 2 van...
Vagy nehéz fokozaton ne is szenvedjek gamepaddal??? Eddig végig nehezen nyomtam, de egy két sec mindig bentmarad, a nehézkes kormányzás miatt.
Később csak nehezebb lesz? -
BalaNce87
addikt
sziasztok!
Vettem egy chillstreamet és ezerszer hobb így a játék és a vezetési élmény is, mint billentyűzettel!!! Aki nem játszotta még paddal vagy kormánnyal az sztem nem formálhat reális véleményt a játékról.
De felmerült egy kérdés is bennem, mikor hajtű kanyarok vannak úgy érzem, hogy nem tekeri el a kormányt eléggé... Ez mitől lehet??? Vagy csak benézem és túl gyorsan megyek? -
BalaNce87
addikt
az a baj, hogy billenytyűzettel a fullra húzott kocsikat már nem lehet irányítani az elképesztő erő miatt. Hiába van bekapcsolva a segítség, megnyomod a gázt és egyből lecsúszol az ívről. Plusz a fékrásegítés kb 30 méterrel előbb elkezd fékezni az ideálistól...
-
BalaNce87
addikt
patch telepítése után furcsán laggol a játék és az egér nincs sehol...
-
BalaNce87
addikt
Vicces azért hogy néha mit produkál a fizika. Murci vs Gallardot mentem és mikor ő volt elől, akkor egyszerűen nekimentem hátulról és úgy felökleltem, hogy átrepült a fejem felett. Mintha 50kg lenne a kocsi
Másik, múltkor elindult a verseny. Eltelt 2 mp és megadta nekem ,hogy elhúztam 5 mpreKözben ott loholt mögöttem.
Amúgy ezek a car battle dolgok néha sandítanak. 3mpre lehagyom az ellent, aztán egyszercsak ott van mögöttem és mivel annyira intelligens, hogy az ideális ívről nem tud leszakadni, én nekem meg véletlen a rohadt fégrásegítés be volt kapcsolva úgy belémjött, hogy kirepültem a picsbe a sóderágyba (sokszor csinálják).
Amúgy nem tudom megfigyeltétek e, de külső nézetből vezethetetlen az autó billentyűzettel. Nagyrész úgy szoktam játszani az autós játékokat és csak mostanában próbálom a belső nézetet. Úgy érzem, mintha ezt a játékot csak a belső nézetre optimalizálták volna és ezt nem csak a külső nézet vezethetetlnesége miatt mondom, hanem azért is, mert kívülről durván leesik az fps szint. Ennyire azért nem kellene szívnia az erőforrást.ui.:Még mindig idegőrlő amennyit tölt...
-
BalaNce87
addikt
Hát szerintem ez inkább szimulátor akar lenni mint árkád, árkádba zúhatsz 200-al kanyarba mint pl most wantedbe, és ez reálisabb mint a most wanted, szóval akkor mi is ez ha szerinted inkább árkád stílusú? A GRID se csont árkád, ezt a játékot is akkor lehet meg a gridet is játszani billel ha a segítségek bevannak kapcsolba tehát innentől már nem lehet full árkád az egész.
-
BalaNce87
addikt
válasz
gamerkiller #1841 üzenetére
-
BalaNce87
addikt
Nem hozza be a képet
amúgy már láttam képet a ps3-as joyról és így tök ugyanaz mint az első ps-é, azzal a kivétellel hogy az egyik fekete a másik szürke. Az igaz hogy mind a 4 hátsó gomb kiáll egy kicsit, nah mind1 lehet azóta nyomásérzékelősre csinálták, mert régen nem sok játékba kellett használni azokat a gombokat, pláne autós játékba, ott nem azok voltak a gázt és a féket jelentő gombok, de ezt előbb leírtam.
Jah behozta meg most hogy jobban megnéztem azt amit én linkeltem ott is ilyen kallantyús megoldás van, akkor úgy néz ki megváltoztatták a hátsó gombokat a PS3 joyon, ez így már tényleg fasza, csak amiket logitech csinál ps joyból azoknak sima a gomb ott felül
-
BalaNce87
addikt
Hát én meg a Colin Mcrea Rally 2-őt toltam sima playstation-on
igaz ott az X volt a gáz és a négyzet a fék, de az L2 és R2 gombok nem ilyen kallantyúk mint az xbox joyon, amúgy én sokkal jobban kedvelem a ps joy kialakítását, mondjuk lényegében az xbox joy full koppintása a ps-nek csak az analóg más helyen van meg a 4 alap gombnak más az elnevezése.
Meg mint már írtam a logitech chillstream xboxos változata van csak pc-re, a ps3-as az csak ps3-as azért olcsóbb 3000-el, bár nem értem ez mit számít, költségesebb lenne az hogy usb-s a bemenete?
-
BalaNce87
addikt
válasz
gamerkiller #1821 üzenetére
Ez nekem is tetszik ez is chillstream, én is kinéztem magamnak de sajnos ps3-ra jó azaz nem usb-s, egy baja van bár nem mondható bajnak az az hogy nem rezeg
A cordless rumblepad elég drága, meg amúgy se szeretem a cordless cuccokat, jobba a vezetékes, az nem merül le, nem kell cserélni az elemet benne. Szóval azért ilyen olcsó mert ps3-ra jó, bár nem értem ebbe mi a logika.. .Igaz én gondoltam arra hogy veszek átalakítót meg ezt a joyt és így is olcsóbban jövök ki mint 6000, mert a jobb gamepadok annyiba vannak.Egyébként az xbox-os joyokkal lehet azt csinálni hogy fél gázt adsz ha nem teljesen nyomod le, a ps-en nem olyan ott sima gomb van.
-
BalaNce87
addikt
én váltok, persze nem kuplunggal
De igazából azt az egyet nem értem, hogy miért füstöl és csúszik minden kanyarban az autóm. Lehet, hogy nem pedállal adom szépesn lassan a gázt, de azért mégsem kellene így csúsznia. Ha meg driftelsz akkor semmi esélyed a pályán maradni.
-
BalaNce87
addikt
néha nevetség mit művel az AI bazdmg. Fékezek le a kanyarban, olyan bizonságra menve, lassan. Erre úgy belémszáll 100 körül, hogy az utsó kanyrban elvesztem a pályát, ez szánalmas...
-
BalaNce87
addikt
Tényleg használja rendsen mindkét magot. És fel is melgítette rendesen. Látszik, hogy ez a gyári intel hűtő mekkora egy anyagspórolás
2. szintű versenyek után benyomtam a bugatti veyron versenytKikapcsoltam a fékrásegítést. Úristen, vezethetetlen, gyilkos, szörnyeteg... Ha az életben is ilyen, nem tudom, hogyan lehet az úton tartani. A plusz csillagot a tiszta körért kapod meg
Valószínű!!!! Végére úgy húzott jobbra, mint a szemét. Gyakorlatilag ronccsá törtem xD
Veyron rulz -
BalaNce87
addikt
Hozzá lehet szokni nyilakkal is, de nem lehet nagyon élvezni. Olyan, mint a GRID, hogy egy ideig még bill-el is lehet tolni, de mikor már számít a kigyorsításnál a knyarodás íve, meg a gáz adás erőssége, onnantól halott az ügy.
Néhány órás próbálkozás után, erősebb autóval nem nagyon megy a nyilakkal. Vettem most egy M3 E92-t és maxra húztam. Kb olyan 280k ból. 320k-t játszottam össze egy autóval plusz a meghívásosok (Csak az első szinten).
Ez az új autó... nagyon durván megy, dehát lefékezni kegyetlenÉs hát kormányzási segítség nélkül csak kacsáznék a pályán, mert a hátsó kerék úgy kiforgatja
Mondjuk 500 LE...
Nem lett rossz de kormány nélkül nem lehet kritikát mondani róla, így én se akarok.
És hát belülről egy élmény vezetni -
BalaNce87
addikt
Szerintem ezt kurzorral nem nagyon érdemes játszani. Én azzal tolom és hát nem igazán tudok benne úgy kanyarodni, hogy ne kezdjen el csúszni gázadáskor. Valszínű azért, mert a kurzoros gázadásnél és fékezésnél padlónak érzékelni és olyan mintha satuznék, aztán meg padlóznám egyből.
Nem rossz a játék, nekem graf maxon 2xAA és olyan 40 körül van az fps játék közben. Majd még próbálkozom vele és meglátom mit produkál. Bár van egy olyan érzésem, hogy itt is fps korlát lesz. -
BalaNce87
addikt
Nah kipróbltam, billentyűzettel hát nagyon rossz, eléggé kezelhetetlen, grid irányítása jobb volt billentyűzettel, ok vegyek kormányt stb hát nem fogok csak ezért
A segítség normalra van téve szóval elviekben így jónak kéne lennie az irányításnak, mondjuk itt érezhető a bill helyzete hogyha lenyomom az előrét akkor az padlógáz, kanyarodás igen nehézkes, szóval billel felejtős, vagy joy-al vagy kormánnyal próbáljátok ki, bár joy-al se lehet sokkal jobb a helyzet mert ott is az X az a padlógázzal egyenlő (ps joyon), talán még a logitech chillstream-nél jobb a helyzet (xbox joy logitech névvel), mert ott a gáz gombnál lehet mérsékelni hogy ha enyhén nyomod le fél gáz, ha fullra teljes gáz, a féknél ugyanez.
-
BalaNce87
addikt
Hát azthittem billel használható lesz majd, mivel kormányt kizárt hogy vennék (kurva drágák, nem ér annyit) + a GRID-et is lazán lehetett billel irányítani persze szerintem ott is be kellett tenni a segítségeket. De van még1 lehetőség az pedig a joy, bár az analóggal semmivel nem könnyebb vagy nehezebb vezetni, mint billel. Pórbáltam logitech chillstreammel haveromnál a Gridet de ugyanúgy ment, beleszokik az ember hamar aztán fasza.
Hát ha neked fillér az 50ezer egy szaros kormányért, meg egy 5.1-es hangrendszerért 70ezer, akkor jól mehet neked.
-
BalaNce87
addikt
Hát nem meglepő hogy ennyire pontozták (9.1), mivel az utóbbi nfs-eknél biztos jobb azaz az utóbbiak voltak gyengék nagyon, bár az tény hogy semmi köze az nfs-es száguldáshoz. A sikerét nagyban a GRID-nek köszönheti majd, mivel ez a játékstílus bejött a többségnek, meg ahogy nézem van visszatekerés (videóból).
-
BalaNce87
addikt
válasz
- = Zk = - #253 üzenetére
Ebből a videóból az esik le hogy az irányítása hasonló lehet mint GRID-é ami elég jó lenne, én nem akarom hogy szimlátoros legyen mert ahhoz kellene egy kormány ami 50ezernél kezdődik és eszem ágába sincs venni egyet, meg szerintem jobban kapóak az emberek a GRID-es irányíthatósághoz, látszik hogy nem full árkád kategória hanem azért kanyar előtt már fékezni kell szóval jól ki lett dolgozva ilyen téren is. A grafika meg hát az is messze áll GRID-től, meg úgy alapvetően, nagyon csalókák szoktak lenni a videók, csak etetés volt az hogy baromi jól fog kinézni, persze még nem játszottam vele de szerintem így lesz, akkor derül ki amikor már 1 másfél hét múlva kijön.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #150 üzenetére
Én találtam valamit róla ott 2Gb-ot ajánlottak, SM3-as 512mb-os kártyát és két magos processzort. Bár én megmondom neked őszintén nemhiszek a gépigényeknek, bár a ramok meg a 2 mag stimmel de a videókártya általába kamu szokott lenni, itt konkrétan nem is ír videókártya típust. A GTA4-ről tudni lehet hogy szar lett a port és ennek is köszönhető hogy gyengén szerepel a gépeken, xboxon jól megy pedig gyengébb a gépednél. Egyébként lehet használni fogja a 4 magot de a 2 mag is elég lesz neki, egy két kivétel tényleg (de az tényleg kevés) van de az a port meg a szar optimalizáció miatt van és nem azért mert gyenge a géped.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #148 üzenetére
Hát pedig a játékok többsége elfut a gépeden, de még az enyémen is és nem szarul, a 2 mag meg nekem eddig elég volt neked mire nem elég? Mintha direkt írnád ezeket hogy elhitesd magaddal gyenge géped van, ez egyszerű bemagyarázás, persze ahogy érzed de én nem aggódom amiatt hogy nagyon szarul futna.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #145 üzenetére
Ezt úgy írod mintha szar géped lenne...A crysis elfutott szépen onnantól nincs probléma mert annál csak gyengébb gépzabálók vannak, + már vagy 2 éve nem nőttek a játékok igényei, szóval nem kell itt aggódni. Valakinek ennél sokkal rosszab gépe van és mégse "sír". Ha pedig valami folytán szarul menne akkor nem játszok vele, ennyi, de ez biztos nem fog előfordulni.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero #79 üzenetére
"Több órás játszmám után Két versenyben tudtam a második helyen végezni!"
Hát ezt csakis magadnak köszönheted, simán megtanulható a játék, nfs után én is szenvedtem vele hogy ezt esélytelen irányítani, azt kész lettem, de belejöttem és így simán nyerhetőek a versenyek, pláne basic fokozaton, nem akkor kell fékezni amikor már a kanyarban vagy vagy utsó pillanatban, hanem már jóval előtte, nfs-el ellentétben.
"ha egy kicsit koccanok vele,máris jelez az egyik kerék hiba és hopp,már nem is lehet vele a kanyarokat bevenni!!
Ez meg egy másik nagy hülyeség, valószínűleg 200-al belemész hátulról vagy neki egy falnak, mert egy kis koccanástól nem sérül a verdád legalábbis úgy hogy a motor felfüggesztés stb, max a külseje karcolódik, csak akkor nemtudsz már kanyarodni amikor pirossal mutatja az adott rész sérülését, ha még csak sárga akkor az nem igazán érzékelehető, szóval ez alapján csak azt tudom mondani hogy tanulj meg vele játszani.
Én inkább azt utálom benne hogy az ellenfelek kilöknek/beléd jönnek, akkor te kicsúszol a picsába, és ugyanez akkor ha te mész beléjük, mindenképp te szívsz legtöbbször, persze nem lökdösösdi a játék lényege, de a gépek kicsit köcsögök ilyen téren, ha bekerülsz eléjük nem érzékelik és ő meg az ideális íven megy és így belédjön lazán. -
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero #59 üzenetére
Hát nemtudom de ez a burnout se vmi hu ez aztán téyleg egy durva autós játék, én még xboxon próbáltam ki de nem szólt másról minthogy zúzzál ide-oda össze-vissza, törd össze a másikat, ez kissé unalmas tud lenni egy két óra után.
A GRID meg jobb, annyira nem könnyű irányítani az autókat, mint az NFS-ekben, az egész játék életszerűbb, jól kidolgozott, persze megunható ugyanúgy de nem 1-2 óra után.
Hát nemtudom mit kell szídni de a Gridnél jobb nem nagyon fog kijönni ebben a kategóriában, maximum rosszabb, szóval igazából nemtudom mire számítasz, szimulátor meg nem igazán kell mert az meg arról szólna billentyűzeten, hogy bekapcsolsz minden segítséget és akkor meg már b..zhatod a szimulátorodat, kedvem meg alapból nincs szopni ezekkel, kormány meg kurva drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest