- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Na aki G25el tolja a játékot az segítsen mert én már a versenybe belépni se tok mert a kormány miat vmiért olyan mintha a felfelé nyil beragadt volna és a menükben emiadt nemtudok sehova se lépni mert mindig felugrik! :S Ezt mi okozza?
-
Landon
addikt
LOL úgy néz ki AMD "visszavonta" a 9.9-es driver-jét VAGY én vagyok már nagyon fáradt és akkor elnézést mindenkitől! De most felmentem hátha van már vmi hofix és minden amit találni tudtam az a Cata9.8. WIERD O.o
EDIT: Most már szinte bizti készülőben van vmi mert a fórumon is vitatják a dolgot. D:
-
Landon
addikt
Kezdem azt hinni h a win7el lesz vmi.... én nem hinném hogy 3.25GHz-s PhenomII-el meg húzott 8400sekkel CPU limitbe kéne ütköznünk. :S Kris75 egyébként ha tutira akarsz menni tudod mit nézz meg?
A legelső versenynél még a "menő bmw"-vel amikor mutatja a rajtot hogy ott mennyit mutat a FRAPS mert ott van kb az alja a "rossznak" 27FPS, nem mindíg mert van ott is 60! De amikor muatja az össze skocsit + a tiedet amikor a lámpa számol vissza.
-
Landon
addikt
Fogalmam sincs... ez rejtély számomra is.
De FRAPS-el nézted?
Mert a nélkül lehet én is azt mondanám, hogy abszolút OK.
De FRAPS-el látni amikor a sort előzöd h leesik pár msp-re 25FPS-re a cucc. 1ébként sztem skip-elhetjük ezt a dolgot mert nem tudunk vele mit csinálni, majd amd remélhetőleg lesz olyan szíves és a 5800as series helyett egy kicsit megpróbál driver-t is fejleszteni. Mert EA az nem fog csinálni semmit... én még egy ekkora szar bandát mint az EA nem láttam és erre tudjátok mi az élő bizonyíték? Meg arra h leszarják a "community-t"? Egy srác 'teszt képpen' direkt elkezdett lopott/generált serial numeberrkel foglalkozni/osztogatni a HIVATALOS EA fórumon... szerintetek volt bármi következménye is...?
-
Landon
addikt
válasz
szab.tam #737 üzenetére
Holnap érkezik a G25öm, briefly elmondanád mi a tapasztalat vele Shift alatt?
Biztonság kedvéért azért feltettem a GTR Evo-t is.
Egyébként nekem is a AMD gondját kivéve nagyon bejön a Shift! És egyetértek azokkal is akik szerint játszható billel is, meg kell szokni és egész jó! Kipörgésnél/kanyar elcseszésénél lehetetlen korrigálni de egyébként egész tűrhető.
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #712 üzenetére
No szaggatásról én sem beszélek!
Max amikor hírtelen leugrik 25 köré akkor érzem h fél msp-re beröccen, de tudod ez h bármit csinálok is uaz a helyzet ez a bizonyítéka h vmi a játékkal/driverrel van de "AMD is already aware of the problem and is working on optimizations for Shift." uh reméljük nem lesz gáz.
Viszont ha megmondod pontosan mi van neked beállítva/buherálva a cataba azt megköszönöm.
-
Landon
addikt
ZK@ Hmm ez nekem egyre valószínűtlenebbnek tűnik! :S 8xAA fullhd és vsync ON mellett fix 60FPS?! Most kipróbáltam 9.8 alatt és nekem UGYANAZ van mint 1360*768 4xx AA vagy 1920*1080 4xAA vagy akármi alatt! Tisztán látszik, hogy a játék ill elvileg az ati driver miatt van vmi gebasz... mert bármit csinálok jobb nem lesz. Nem értem neked mitől jobb mikor elvileg még vmivel gyengébb is a VGA-d O.o CPU-ba meg az a 300MHz nem oszt szoroz. OS uaz... bár enyém már nem friss és a aktiváló emu is fut alatta de sztem ez se lényeges. Shift gondolom neked is RELOADED-es? Mert még arra tudok gondolni, hogy khömm sz átszerkesztett exe okozhat gebaszokat.
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #692 üzenetére
Ooops azon átsiklottam sry.
Hmmm nos akkor megnézem mit tud 9.8 alatt...
FULLHD alatt ugye 1920x1080/1920x1200-at értünk csak a biztonság kedvéért?
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #685 üzenetére
Hmm ez baromi érdekes... Köv kérdéseim lennének
2: Nekem a gépembe egy 80GB Samsung van elég régi... ez felteszem nem befolyásolhatja a teljesítményt...?
3: Driver verzió?Köszi.
SZERK: OS meg van sry
-
Landon
addikt
Hát srácok én nem értem nektek ATi vga-val hogy mehet "szuperül" fentebb írtam h nálam tökmind1 h 1920*1080 vagy 1360*768 uúgy helyenként leesik az FPS elég drasztikusan... majd nézzetek egy FRAPS-et!
Ill ahol még durván látszik h 27FPS az a első versenynél...
-
Landon
addikt
Szerintem félreértesz.
Én nem használok se clean-ereket se nem barmolom szét a drivereket, normálisan használom. Amivel itt gond van az maga a driver! És nem csak nálam. A net tele van azokkal akik ép a catalyst fejlesztőinek rokonságát szidják... semmi gond nincs a játékkal csak éppen bármit csinálsz bármennyire veszed vissza a felbontást egy 4890 OC 1GB-n is leesik az FPS helyenként 25 környékére ami nevetséges! De ezt írta a PCGHW is, reméljük az AMD kicsit összeszedi a maradék erejét és nem tesz vmit az ügy érdekében. -.-
-
Landon
addikt
Nos kipróbálva a játékot elősször is nekem tetszik amit eddig láttam belőle. Másodszor meg az összes hócipőm tele van ezzel a hulladék AMD-vel... legalább is az összes tetves driver fejlesztő barommal akiket feltehetőleg az utcáról szedtek össze hajléktalanokként és berakták őket driver-t fejleszteni. Nem hiszem el hogy ezeknek a tetves AMD kártyáknak bármi új kijön tuti vmi bajuk lesz vele... Sajnos amit az interneten irogatnak IGAZ! Cfg-om látjátok, namost ezen 1920x1080, 4xAA, minden High-on Vsync OFF, 16xAF képes az FPS lmenni 27 ill helyenként tizedmásodpercekre 20ra is DE ugyanakkor 60on menne... na mondom OK semmi gáz ameddig nincs hotfix tolom 1360*768-ban, igen ám de ott ugyanez a helyzet! SEMMIT nem segít rajta uazokat az értékeket kapom. Ebből látszik, hogy vmi mgint el van kúrva. És hogy a köv vga-m nem amd lesz az is ziher. Elegem van már a sok driver szívásból... 1 normális drivert nem voltak képesek összehozni. Most őszintén lesz@rom, hogy a 3dmark v-be hány pontal kapok többet a 9.9-es driverrel engem az érdekelne h a játékok normálisan fussanak LOL.
-
Landon
addikt
válasz
Motion_Blur #417 üzenetére
Köszi Motion_Blur!!
Ezzel a hsz-el minden további aggodalmamra pontot tettél!
Ugyanis én is Win7 x64 alatt vok 9.9-es cata-val.
Most már csak a tetves anno 1404et javíthatná az AMD <_< (Plus egy kis optimalizáció Shift-hez bár akkor ahogy látom az inkább a 4850eseknek kell majd
)
-
Landon
addikt
válasz
Motion_Blur #412 üzenetére
Igen?
De minden maxon ugye? 16x az a szűrés (AF), simítás (AA) mennyi, 4x? MÁS: Milyen OS-en tolod?
Sonja: Hehe az igen!
Nem semmi. Pedig azért egy 9600GT és 4870 között van kül. és voltak akik 4870essel szenvedtek más fórumokon.
Itt még senki nem találkozott a exe hibát észlelt blablabla-val ill nem dobált ki senkit a játék, nem omlott össze stb? Mert nagyon sokaknak ez a bajuk sőt vannak akik feltenni se tudják mert már install alatt összeomlik.
-
Landon
addikt
Sry azt nem néztem meg.
Értem háát még egy teljesértékű 7800GS is harmatos lenne sőt még egy 8800GT tuningal is kevésnek bizonyult max grafikai részletességhez (másik fórumon írták) bár ott lehet a CPU volt inkább a kevés.
GTX260tól mehetnek a max graf 1680*1050 és hasonlók.
-
Landon
addikt
AMD VGA tulajdonos tudna mondani vmit a játékról, valóban olyan súlyos a dolog?
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #384 üzenetére
Fentebb írtam, hogy az AMD már dolgozik a témán!
Várhatunk egy új driver-re éljen.... 1ébként a te verziód is abszolút elképzelhető sajnos.
-
Landon
addikt
Én is most veszek G25öt, komolyan fos vele? Állítólag kormánnyal nagyon jó a játék és kismillió kormányra/kontrollerre lett külön beállítás/optimalizáció csinálva. Ami engem zavar az az, hogy a tetves AMD kártyákon megint vmi szar van és már ne haragudjon a világ de a tököm kezd velük kilenni lassan... most a Shift szív vele, GamesHW írta h lassulások vannak de az "AMD már a dolog után néz" hát q jó mondhatom! Az egy dolog h képtelenek drivert fejleszteni mert sajnos képtelenek... dehogy lassan minden új játéknál vmi probléma legyen! Nem tudok Anno1404ezni a cata9.8 óta a FC2 bármit csinálok tele van mikroakadásokkal, minden hónapban adnak ki vmi hofixet... komolyan nem hiszem el h most megint várhatok októberig a köv driverre amiben REMÉLHETŐLEG az AMD felülmúlva minden képességét képes lesz vmit csinálni a Shift-el....
Elnézést de ki kellett adni a gőzt.
A köv VGA-m biztos hogy nem AMD lesz... nV érdekes mód képes driver-t is írni és sajnos a kompaibilitása is sokkal jobb. Elég csak a crysisra vagy a far cry2re gondolni... lehet mondani h az AMD jobb (lenne) (ha) de mivel az nV pénzeli a fejlesztőket etc ezért tökmind1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest