- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
szab.tam #5073 üzenetére
A pilótafülke nézetben fixen van a fej. Amit te mondasz, és imbolyog, az a bukósisak nézet. Nézetváltáskor alig észrevehető a különbség, de mozgás közben már igen. Egymás után vannak, de nem tudom, milyen sorrendben, próbálgasd! A bukósisak nézetet meg lehet azért ismerni: látszik belülről az áll rész szivacsozása, ha jobban megfigyeled.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
szab.tam #4930 üzenetére
Igazából csak a Most Wanted-hez és a Carbon-hoz hasonlítható, de még azoknál is arcade-b. A Test Drive Unlimited ehhez képest full szimulátor.
De, annyira élvezetes maga a versenyzés, hogy nem tudom abbahagyni!
És amit eddig nem nagyon tapasztaltam még a legnagyobb játékoknál sem, iszonyatos a sebességérzet! Hihetetlen pörgősek a versenyek (event).Képek frissítve!
-
Landon
addikt
válasz
szab.tam #737 üzenetére
Holnap érkezik a G25öm, briefly elmondanád mi a tapasztalat vele Shift alatt?
Biztonság kedvéért azért feltettem a GTR Evo-t is.
Egyébként nekem is a AMD gondját kivéve nagyon bejön a Shift! És egyetértek azokkal is akik szerint játszható billel is, meg kell szokni és egész jó! Kipörgésnél/kanyar elcseszésénél lehetetlen korrigálni de egyébként egész tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest