- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlkvy
csendes tag
640x480 minimum grafikával ablakban ugyanúgy beszaggat ugyanott, mint 1680x1050-ben maxon.
Ez a nagyobb versenypályákon van, ahol épületek és tárgyak vannak a háttérben. Mintha a ram kevés lenne neki, és töltene, de a hdd led nem világít.
Ez igen. -
vlkvy
csendes tag
Ugyanaz a bajom, mint az autós játékok jelentős részénél..
Az elején ugye jönnek a kisebb autók, kanyarogsz, tanulod az irányítást. Aztán nagyjából minden átmenet nélkül 970 lóerős Lambo és 1000 lovas Bugatti és Zonda R és ilyesmik ugranak elő, kb olyan gyorsak, hogy reagálni nincs időd, ideális féktáv és kigyorsítás keresgélése helyett már azzal is megelégedsz, ha a pályán tudsz maradni..
Nekem ezek már túl gyorsak. -
vlkvy
csendes tag
Mentem 3x 20 kör driftet a kisoválon egy viperrel, ami álmából felkeltve is 200-al megy keresztbe bárhol, és basszus nem bírok ráérezni..
Ehh..Az ívenmenős részekkel nincs gondon medium nehézségen, most a veyron versenyt a nordschleifén is nagyon bírtam.. Íven nagyjából el lehet lenni ilyen primítv gémpaddal, de a driftet el kell felejteni..
-
vlkvy
csendes tag
Feladom én ezt a drift módot..
Csont gyári AE86, csont tuning AE86, mindegy, félelmetes, hogy mennyire nem realisztikusan viselkedik.
Csak attól tartok, hogy a 100%-hoz azokra a szar drift versenyekből kapott csillagokra is szükség lesz.Viszont az RS4 vs M3 a Nürburgringen, na az igen, le a kalappal, az nagyon jó volt.
(igaz, hogy csak nyomokban hasonlít a Nordschleife vonalára.. a GT4-es verzió, az igen, az teljes pálya. ez ilyen arcade mocsok) -
vlkvy
csendes tag
Hol marad az a jó NFS érzés, az illegális versenyek az éjszakában, hol marad az amit megszerettünk? A tuningolás? Tudtommal ezzel robbantak be, és ezért szertték annyian.
Rosszul tudod, 15 éve arról szól a NFS, hogy luxus sportautókkal szép tájakon lehet gyorsan menni.
Ez a ratyituningos hülyegyerekes dolog az utóbbi években jött be, de már minden jóérzésű ember kivan tőle.
(ráadásul ennek köszönhetően szaporodtak meg az utcákon a nevetséges aluszárnyas egyes Swiftek) -
vlkvy
csendes tag
Minden szép és jó, nagyon élvezem, egyetlen probléma, hogy gamepaddal nem lehet driftelni. Ahhoz finomabb irányítás kéne, legalább egy egeres kormányzás (LFS).
-
vlkvy
csendes tag
Még ha meg is oldódnának a fagyások, Vista alatt 2gb rammal úgy tekeri a hdd-t, mint semelyik másik játék.
Egy fixen betöltött körpályán ehhez csak gratulálni tudok.. -
vlkvy
csendes tag
válasz
Markoka1993 #573 üzenetére
Te már csak tudod, miről szólt a régi NFS. 16 évesen
8 is voltál már, amikor kijött az első, amelyiknek semmi köze se volt a régiekhez? -
vlkvy
csendes tag
Újra leszedtem az egészet, felraktam, első verseny, bamm.
Gép visszavéve alapra, vga driver legújabbra frissítve. Ugyanaz.
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek -
vlkvy
csendes tag
válasz
Creative997 #555 üzenetére
Én első lendülettel letöröltem az egészet..
-
vlkvy
csendes tag
válasz
Creative997 #543 üzenetére
Tán az augusztusi vga driver van rajta.. Nem hiszem, hogy a régi fejlesztésű 4870-em fagyásait az új driver oldaná meg, főleg, hogy minden más fut rajta, és sokaknak fagy a játék, de teszek egy próbát.
Igen, az a vicc, hogy a tesztkörök alatt szó szerint kiabáltam, hogy úristen, de jó, utána az autóknál is eltöltöttem egy kis időt, most hogy végre jó lett a fizika, nem mindegy mivel mész. Aztán első verseny, S2000, forog szépen, bumm, error. Aztán megint.. -
vlkvy
csendes tag
Itt senki másnak nem fagy, csak nekem?
A kezdő időmérő után bármelyik versenyből kihajít az asztalra. -
vlkvy
csendes tag
Itt ennyien lopják a reloaded verziót torrentről?
Ejnye.
A legszebb, hogy be is írjátok.. Csak egyszer kéne egy jogvédőnek benéznie egy ilyen oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest