- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
7100-as, 32 bites win7 (RTM-et kicsinálja a Xonar drivere (vagy fordítva) ezért nem használom), 9.9-es CCC, alaplapi nuku, Xonar drivere az ASUS support sideról (win7-es beta), aztán ennyi az egész. Mellette winrar, ff, szóval tök alap dolgok. Vezérlőpultra még rá se néztem, annyira új minden. És mégis bugzik.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Daffni2
addikt
Szerintem sem olyan veszélyes a drift, simán bele lehet jönni.
A zenét az audio beállításoknál le lehet teljesen halkítani külön a drift alatt.Nyilván nem billentyűzettel kell játszani egy autóversenyt, eleve elb@szott dolog avval próbálkozni, aztán meg fikázni.
Lentebb is írtam már nagyon jól használható gamepadot lehet venni 3ezer körüli összegből, ha valakinek nincs pénze Logitechre. -
Landon
addikt
Fogalmam sincs... ez rejtély számomra is.
De FRAPS-el nézted?
Mert a nélkül lehet én is azt mondanám, hogy abszolút OK.
De FRAPS-el látni amikor a sort előzöd h leesik pár msp-re 25FPS-re a cucc. 1ébként sztem skip-elhetjük ezt a dolgot mert nem tudunk vele mit csinálni, majd amd remélhetőleg lesz olyan szíves és a 5800as series helyett egy kicsit megpróbál driver-t is fejleszteni. Mert EA az nem fog csinálni semmit... én még egy ekkora szar bandát mint az EA nem láttam és erre tudjátok mi az élő bizonyíték? Meg arra h leszarják a "community-t"? Egy srác 'teszt képpen' direkt elkezdett lopott/generált serial numeberrkel foglalkozni/osztogatni a HIVATALOS EA fórumon... szerintetek volt bármi következménye is...?
-
dokee78
félisten
Szebb a grafika csak butitottam.
-
dokee78
félisten
"eddig még 1 füstölő gumit nem láttam az aszfalton. (igen, max grafon)"
Nézzél néha hátra és látsz.Összeesküvés elmélet:
A játékgyártók ki akarnak készíteni engem.
Kiadták most a BATMAN:Arkham Asylum,Resident Evil 5,Need for Speed Shiftet és nem tudom mivel játszak.
Mindhármat imádom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest