- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
sagesz93 #3653 üzenetére
Na, Uraim! Köszönöm a Fraps linket. Megpróbáltam a két gépen. A kiválasztott pálya London River, az autó pedig egy átépített Murcialago. Felbontás 1024x768, no AA 75 Hz. Minden az eredeti beállítás szerint és a profilom szerinti gépek így szerepeltek:
A Gigabyte GA-M56-S3 lap és a Gigabyte GV-NX85T256-HP kártya a verseny indulásánál 22-23 fps-t tudott, később pedíg, amikor már nem volt annyi ütközés és autó sem a pályán, akkor 28-30 fps-t produkált stabilan.
A Gigabyte GA-MA770-DS3 lap és az MSI X1950pro kártya a verseny indulásánál 12-13 fps-t tudott, később pedíg, amikor már nem volt annyi ütközés és autó sem a pályán, akkor 16-18 fps-t produkált stabilan.
Ami még hozzá tartozik a dologhoz, hogy az első gépben most éppen alapbeállításon van minden, tehát nincs húzva, így a proci 2100 MHz-en, a memória pedíg 700 MHz-en megy. A 8500GT kártya emelt órajelű, DDR3 memóriával és 22,5 GB/sec sávszélességgel. Az X1950 kártya szintén DDR3-as, kicsit húzva van, így 46-48 GB/sec körül van a sávszélesség.
Összegzés: Azt hiszem, hogy látható, mennyit is számít a Shift esetében a PhysX.
-
Blaze71
őstag
Lehet, hogy én nem figyeltem rendesen, mert minden rá lett aggatva a III-as szintű tuningból és a versenyből. A kasztninál a 3-as szintű van rajta, meg talán a súlycsökkentés. Majd ha a gyerek elmegy a géptől, akkor megnézem, hogy mi a helyzet és figyelem az üzit. Köszönöm az infót.
Sagesz93! Kellene egy link, ahonnan leszedhetem. Mondjuk ma már nem, mert lépnem kell. Majd holnap este lesz rá időm leszedni is, meg kipróbálni is. Majd írom az eredményeket. A beállítások azonosak lesznek.
-
Blaze71
őstag
W betüs autóval próbáltam, méghozzá egy Murcialagoval. Rátettem egy halom cuccot, bár lehet, hogy a kasznisokból nem mindent. Nem jött ilyen üzi, hogy átépítem-e.
Sagesz93! Nekem mindkét gépen, ami a profilomban van, megy szépen a Shift. Igaz, hogy csak 1024x768-ban futtatom, de nem veszek észre különbséget, pedig Sávszélességben van különbség a két kártya közt. FPS-t nem tudok, mert nem tudom, hogy mivel tudnám megnézni. Ha van link egy progira, amivel mérhetem, akkor megnézem.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Hogyan lesz egy autó épített? Mert nem elég megtuningolni, arra már rájöttem.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
A játék szépen fut mind a két profilomban szerplő gépen. Viszont néha már indításkor, többnyire egy-egy pálya betöltésekor megáll. Nem fagy meg, mert a zene megy tovább, de leáll a töltést jelző két körbe szaladgáló autó és a HDD led sem villog tovább. Mi lehet a gond? Választ privátban is szívesen fogadok.
-
Blaze71
őstag
Az adatlapomban szereplő két gépen mennyire mehetne ez a játék? Tippem szerint az erősebb bírná, de a másik lehet, hogy kissé szaggatna....
Persze nem akarom full-on hajtani, de örülnék, ha 1024x768-ban élvezhetően elvinné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest