- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
-
-
LLKobe
veterán
válasz
elfelejtette #887 üzenetére
Azt nem hinném, nekem is annyi van és folyékonyan megy.
-
LLKobe
veterán
Bakker rájöttem mér nem tudok egy versenyt se nyerni
Lényegében egy félig teli trágyás talicskával álltam a rajtvonalra, a kassza meg tele lével
-
LLKobe
veterán
Nekem semmi gondom nincs vele. Jah, az irányítás nekem a következőképp van belőve:
a fékrásegítést kikapcsoltam, a kormányzás-rásegítés minimiumra van kapcsolva.
A gáz/fék/kézifék digitális gombokra vannak rakva, tehát az erősségét se tudom szabályozni, vagy nyomom vagy nem. Sőt a gamepadon ugye lehet váltani a digitális, és a bal oldali analóg kar között, én abból is a digit preferálom, gombával elég pöcsölős.De amúgy érzékenységet, holtjátékot meg ilyesmit nem állítgattam, úgy van ahogy alapbol be volt lőve.
-
LLKobe
veterán
Na bepróbáltam ezt a híresen nehéz driftet... Közel sem olyan nehéz mint ahogy írjátok.
Én rumblepad 2-vel tolom, és kb 3.-ra megcsináltam mindet.
Sztem még könnyebb mint a grid-ben volt. Csak jóval a kanyar előtt egy pillanatra befékezel, bedöntöd a kocsi seggét irányba, és szépen adagolod a gázt hogy csússzon ahogy kell.Egyedüli iszonyat kínzás a driftben a zene ami alatta szól
Iszonyat gagyi pop, bántja a fülemet
Viszont mikor 1 autó ellen kell menni 3 kört na az elég kemény, van akit ég nem is tudtam leverni. Egy apró hiba és lehagy, onnan meg lehetetlen beérni.
-
LLKobe
veterán
A futam legelején mikor még töltöget kicsit, nekem is leesik 30 fps köré, de utána minden oké, a verseny végig pöpec. Nem fraps-al néztem, bekapcsoltam az OSD-t az ATT-be, de kb ugyanaz. Ugyanúgy még le is húzza az fps-t rendesen, tehát annélkül sztem kb 45fps a minimum.
-
LLKobe
veterán
válasz
apollo12 #733 üzenetére
Ez így nem igaz, az én gagyi gépemen hibátlanul fut. Akinek nem megy/szarul megy annak a gépét kéne átnézni. Driver, töredezettségmentesítés stb... Ezer oka lehet, de ha valaki rendesen karbantartja a gépét, és frissítget ahogy kell, annak nem lehet baja.
Most néztem meg fraps-al: 1280*1024-be, minden high-on, 2xAF,2xAniso, és 45-60 fps között van folyamatosan. De inkább 60, 45 csak az elején amíg töltöget.
-
LLKobe
veterán
válasz
szakalistvan #615 üzenetére
Nekem ugyanazok a hardvereim és hibátlanul megy. Egy kis húzás nem árt se a procinak se a vga-nak.
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #576 üzenetére
Nekem tökéletesen megy. 1280*1024, 2xAA, asszem szintén 2xAniso, minden high-on.
Azt nemtom hány fps, de tökéletesen folyékony, úgy igazán még egyszer sem szaggatott be.És tényleg csak naggyából van hasonló gépünk, azért a proci+vga különbség elég sokat számíthat ám. De ezek előtt nekem is 2180 volt egy HD3850el
-
LLKobe
veterán
válasz
Creative997 #543 üzenetére
Nincs vmi esetleg túlhúzva a gépben? Milyen oprendszer?
-
LLKobe
veterán
válasz
Creative997 #532 üzenetére
Hát nálam még csak meg se akadt egyszer se, uh a hiba az ön készülékében van...
-
LLKobe
veterán
Csatlakozom Csabee. fórumtárshoz, gamepadot vegyél ne joy-t. Nekem is Rumblepad 2-m van és nagyon fasza vele. Egy olcsóbb is megfelel, de ha már veszel, olyat amin 2 analóg kar van, és valami normálisabb márkát. Ezt tudom ajánlani, olcsó, és jó minőség.
-
LLKobe
veterán
Én sose szerettem a NFS szériát, de ez a rész nekem is tetszik.
Igazából a következő hibákat vettem észre: sokáig töltöget, szvsz a menürendszer túl van bonyolítva meg csicsázva, és egy grafikai hiányosság: eddig még 1 füstölő gumit nem láttam az aszfalton. (igen, max grafon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest