Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Eagle16
üzenetére
az a baj, hogy igazából nem az irányítással volt gondom, hanem azzal, hogy csal a gép... (a kecsap nálam csalásnak számít, mert minek gyűjtöm a pályán az előnyt, ha utána csak úgy beelőz az ellenfél, amikor tépek ezerrel és nem hibázok? ez olyan idiótaság, mintha mondjuk forma1-ben 10körönként bejönne a safety car és random újraosztanák a helyezéseket...
) maradok a korábbi álláspontomon: a legutóbbi igazán élvezetes nfs az ug2 volt... előtte meg a hp2... és talán az volt az utolsó IGAZI nfs... mindenféle egzotikus tájakon, csúcsverdákkal... kecsap nélkül... jóféle arcade stílusban... de ez mind csak szubjektív vélemény... -
Daffni2
addikt
Szerintem baromság,hogy ATI kártyákon nem megy olyan jól.
Megfelelő konfig kell hozzá, nem agyon-összevissza húzott rendszer,telepakolva mindenféle szar codek csomagokkal
.
És persze eredeti játék és nem összevissza mókolt verzió
.
Akinek meg nincs pénze rá ne játszon.
Ha nincs pénzem jó kocsira akkor sem megyek lopni egyet.
Ja és aztán meg panaszkodok hogy milyen szar ez a kocsi. -
sagesz93
addikt
Én kormánnyal tolom, és kva jól tudom terelgetni a verdát

De néha én is csúszkálok, ilyenkor legtöbbször a kéziféket is nyomom.
A beállításaim meg minden be, a fék rásegítés low-on a kormányrásegítés meg ki.
Most egész szépen fut a game 1280x800 2xAA, medium textúramittoménmi maxon
A graf is szép, én a szerintem élethű belső nézet miatt szerettem bele a játékba
-
Ricco_hun
senior tag
"A kocsit mondjuk nem igazán tudom egyenesben tartani "
Láttam, hogy már sokan írták. Erre az a megoldás, hogy holtjátékot kell beállítani, úgy 5 és 10% közöttit. Az elején nekem is olyan volt, hogy egyenesben is elkezdett belengeni a kocsi hátulja majd kialakult a lehetetlen megfogni effektus. Utána bementem options-be és látom, hogy a holtjátékok 0-ra vannak állítva.
Aki jobban jártas a szimulátorokban, az a sok érzékenység beállítás mire szolgál? Nekem mind 50%-on van alapból, de nem tudom, hogy mit befolyásolna, ha mindegyik 0% lenne vagy mindegyik 100% lenne.
A Bug-okra meg jöhetne egy gyorsfolt az EA-től. És nincs semmi baja az AMD videókártyákkal, mert nekem egy HD4670-el jól fut vegyes beállításon (car details-high, world details-medium, shadow-low) 2xAA-val 1680x1050-ben. Pedig ez a videókártya nem éppen erre a felbontásra való.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) maradok a korábbi álláspontomon: a legutóbbi igazán élvezetes nfs az ug2 volt... előtte meg a hp2... és talán az volt az utolsó IGAZI nfs... mindenféle egzotikus tájakon, csúcsverdákkal... kecsap nélkül... jóféle arcade stílusban... de ez mind csak szubjektív vélemény...
.
.