- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
apollo12 #2504 üzenetére
azt benézték, mert csak 132Nm
CHIPman:mindig így írja
csoli31: ráadásul a 4. színten van olyan, hogy márka verseny és az egyiken csak porséval a másikon BMW,...nissan,lambo, aston-nal lehet csak indulni, na ezekre építhettem új autókatleszámítva a nissant,mert az volt
-
hahajdu
aktív tag
válasz
apollo12 #1110 üzenetére
3.4 ghz-n járó X2-es 6400+ AMD procim van, 4850-el.. . nevetségesen szarul fut.. rajtnál, vagy ha több ember között megyek 15-20 az fps.. ha egyedül akko 60 fps
nekem ne mondja senki, hogy kevés a procim és nvidian ugyanúgy megy mint atin.... teljesen egyértelmű h itt valamit nagyon elcsesztek az ati kárára..
most azon gondolkozom, hogy ki fog ezekután 5xxx-es ATI-t venni...(mondjuk én..de lehet h más másképp gondolja)
-
-
atesz1974
tag
válasz
apollo12 #898 üzenetére
Nem inkább 2 éveseknek? 4 évesen Te már biztosan keresztrejtvényt is fejtettél, de szeretem a nagyotmondó emberkéket....
Biztos legalább 15 éve van jogsid, és egy min 170 lovas autó a segged alatt a valóságban, hogy ilyen jól tudod mi a realitás.....
Jaaa, hogy az ATI kártyák milyen erősek, meg húúúú meg hűűűűű, meg lehet nézni a fórumokat, most, hogy megjelent pár nagyobb nevű új játék, kik panaszkodnak mindenféle problémával, tény hogyha a nyers erőt nézzük, akkor ár/teljesítmény arányban jobb az ATI az Nvidiánál, de ilyenkor meg nem győzik kiadni a HotFix-eket a játékokhoz, hogy fussanak is....
-
LLKobe
veterán
válasz
apollo12 #733 üzenetére
Ez így nem igaz, az én gagyi gépemen hibátlanul fut. Akinek nem megy/szarul megy annak a gépét kéne átnézni. Driver, töredezettségmentesítés stb... Ezer oka lehet, de ha valaki rendesen karbantartja a gépét, és frissítget ahogy kell, annak nem lehet baja.
Most néztem meg fraps-al: 1280*1024-be, minden high-on, 2xAF,2xAniso, és 45-60 fps között van folyamatosan. De inkább 60, 45 csak az elején amíg töltöget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest