Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz1974
tag
Szevasztopol!
A nagy büddingeres helyzet az, hogy megváltoztattam a felbontást a menüben, erre automatice átváltott ablakos módba ez az idióta, most meg nem látom a menüt, hogy vissza tudjam állítani, valaki tudna erre megoldást?
Előre is köszi!Egyáltalán mi a vérvörös valagnak kell egy ilyen f@szság menüpontot berakni, hogy ablakos mód....
-
atesz1974
tag
Ha valakinek fagyogat a játék, töltés közben pl., és Avira antivírust használ, az csukja be az esernyőt amíg játszik, nálam ez frankón bevált!
-
atesz1974
tag
Akkó még valami "asszisztens" automatikát ki kell, ha inkább a gumifalból akartok pár másodpercenként kitolatni.... én minden rásegítést bekapcsoltam, billentyűvel még így is borzalom.
Mi lenne itt ha még váltani is kéne...? Kíváncsi vagyok mikor jön az első tízéves vérpistike válasza, aki hardon nyomja félkézzel...
-
atesz1974
tag
Szerinted teljesen faszányos az ATI vonal? Akkor miért is fognak kiadni 1-2 nap múlva javítást, az új játékok miatt?
"Akinek meg nincs pénze rá ne játszon.": na igen, megsúgom, jó pár játék árába beszállsz már azzal, hogy időnként (aránylag sűrűn) videókarit vásárolsz....
Ezek után minimum egy demót kiadhatnának, mielőtt megveszem a játékot tizenakárhány ezerért blikkre, ha meg nem tudom kipróbálni, akkor jön "rilódid" pajti.....
-
atesz1974
tag
válasz
apollo12 #898 üzenetére
Nem inkább 2 éveseknek? 4 évesen Te már biztosan keresztrejtvényt is fejtettél, de szeretem a nagyotmondó emberkéket....
Biztos legalább 15 éve van jogsid, és egy min 170 lovas autó a segged alatt a valóságban, hogy ilyen jól tudod mi a realitás.....
Jaaa, hogy az ATI kártyák milyen erősek, meg húúúú meg hűűűűű, meg lehet nézni a fórumokat, most, hogy megjelent pár nagyobb nevű új játék, kik panaszkodnak mindenféle problémával, tény hogyha a nyers erőt nézzük, akkor ár/teljesítmény arányban jobb az ATI az Nvidiánál, de ilyenkor meg nem győzik kiadni a HotFix-eket a játékokhoz, hogy fussanak is....
-
atesz1974
tag
Szevasztopol!
Bill.-vel játszom, most jutottam el a drift lehetőségig...., eddig is korcsolyaversenyre hajazott az úgymond "fizika" a játékban, de ez a drift egy halálvalaga szar, nekem ne mondja senki, hogy lépéstempóban egy Nissan 350 egyből megpördül....
A grafika az üt nem mondom, de játékélmény nuku, billentyűvel minden segítséget maxra téve is olyan érzés mintha korcsolyáznák, ha egyszer kiadnak egy téli NFS-t, akkor ezen a fizikai modellen nem is kell majd változtatni.
Ja és a gépem: AMD X2 4800+ s939, 2 gb ddr 400 Supertalent RAM, 8800GT Turboforce, ezzel 1280x960- ban 4xAA-val, mint a vízfolyás, csak sokat töltöget.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged