- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Ennek a 4.ik szinten lévő Zonda-s résznek mi az értelme? Szerintem bugos.
Az összes autó gyorsabb az enyémtől kb 20km/h-val. Mindig a 11-ik helyről indulok, és az auto ha lemegy az útról, porszívóként szívja magához a szalagkorlát, ami igen érdekesen néz ki.
Mindenki 200-al veszi a kanyarokat, de nekem 50-el is necces beleférni.
Fura lett az a pálya. Valakinek van valami ötlete? tegnap óta csak azt csinálom, és a legjobb helyezésem eddig a 16-ik lett. -
tzsolesz
nagyúr
Első nagy szívfájdalmam a DRIFT. Illetve elnevezték valamiért annak, mert az autó meg sem moccan. Egy helyben toporog csak. ha elindul, akkor meg csak sereg magától, hiába nem irányítom sehová sem. az úton 1 s-ig sem lehet maradni. Tolatva kellett bedöcögnöm a célba, persze 0 pontom lett. Ez tartott nagyjából 10 percig, pedig csak 1 Km ha van az út.
Mit néztem be? Működik valakinél a DRIFT?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zolisx4 #1369 üzenetére
Hoppá, nem tán azt akarod mondani, hogy a GTX260 OC-én is beesik kicsit az fps a startvonalban?
Azt teljesen lehetetlen, az egy NV.
(#1370) sagesz93 Okés, De akkor miért rakták a DRIFT autók közé a Viperát? Ráadásul 170K-ért meg is vettem. Soha nem bírom majd használni amúgy semmire? Mert ha igen akkor megtartom. jelenleg sehová sem enged be vele, szó szerint.
Lauda, miért nem rakod rá összes szűrőt? Mi úgy mértük. 8XAA, 16XANISO. Nem mintha számítana, de akkor minden legyen ugyan úgy a jobb összehasonlítás kedvéért. fps-t nem fogsz vele veszíteni, legalább is én nem veszítek vele semmit, ha feltolom ezeket.
-
tzsolesz
nagyúr
Szépen nyomja az i7.
amúgy az i7 jobb ám tömörítésben is, mint a kis wolfik, sőt konvertálásban is lehagyja az E5200-at.
Most már tudjuk, hogy egy processzor éhes játékhoz jó erős proci kell.
Más: Meg mondaná nekem valaki, hogy a Dodge Viper mire használható? Drift autónak vettem 170K-ért, és még fel is tuningoltam, de se DRIFT-re, se pedig más jellegű futamra nem enged be vele. a Drift autók között volt. Gondoltam az kell neki, de nem, ráadásul semmit nem lehet vele csinálni, most el kell adnom.
Mit kell vennem a drifthez, mert már nem sok manim van kísérletezgetni.
-
tzsolesz
nagyúr
Noh, mértem én is most reggel egyet-kettőt:
4850 1Gb 700/1000, e5200 3.2Ghz, 3gb 853Mhz DDR2, WIN 7 32 bit
800X600, 0XAA:2009-09-19 08:02:51 - shift
Frames: 10318 - Time: 221411ms - Avg: 38.114 - Min: 27 - Max: 511280x768, 0XAA:
2009-09-19 08:11:12 - shift
Frames: 11241 - Time: 207268ms - Avg: 39.021 - Min: 27 - Max: 501680x1050, 8XAA, 16XAF, minden high-on:
2009-09-19 08:21:01 - shift
Frames: 12632 - Time: 227924ms - Avg: 38.335 - Min: 27 - Max: 49Érdekes eredmények. Biztos az ATI VGA-ammal van baj. Nem bírja a játékot.
-
tzsolesz
nagyúr
Ha még is az ATI-val van baj, gondolom azért, mert érzékenyebb a CPU limitre.
Én ma 6 órát toltam a játékot, és nem volt vele gondom. remélem mindenki meg oldja a sajátját. Azok az Nv tulajok is akik nem osztották meg velünk ilyen irányú tapasztalataikat. (ennek több oka is lehet... ez nekem, olyan FC2 szindróma, ahol az Nv tulajoknak nem lagolt, csak ATi tulajoknak, aztán kiderült minden külföldi, és hazai tesztből, hogy persze mind két gyártó VGA-ján lagol a játék, ami a motor egyedi hibája. Jaaaaaaaj, de sok paraszt van...)
Remélem DIRT 2 azért nálam jobban fog futni mint nálad.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
feka007 #1163 üzenetére
Nagyjából nekem is ez esett le első neki futásra. Valóban sokat javult a fizikai realitás. Valóban van súlya az autóknak, és nekem kifejezetten tetszenek az árnyékok, és a fények is benne. A Pro Street volt majd nem ilyen. Rakd föl, és nézd meg.
Az UC-t nem tudom miért kellett ezzel elb@szni. Ott valóban műanyag szappantartók az autók. ráadásul abszolút nem jól valósították meg a kerettörténetet. Pedig az alapötlet jó lett volna, csak nem így.Ez nekem most felüdülés, mert megfelelő beállításokkal nagyon jól kezelhető verdákat lehet összepakolni. Egyértelmű, hogy 4X4 meghajtásra hajaztam, így megvettem a Micut, amiben nem csalódtam. bő 180K-ból meg is tuningoltam. a kormányzáson állítottam egy kicsit (70%-ra vettem), a többit alapon hagytam. Kormányrásegítést alacsonyra, fékrásegítést alacsonyra, és sebességváltó/kuplung automata, és mehet is.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Látványra is szép, szebb mint az eddigiek.
Most valahogy látszik, hogy benne némi meló. Az utóbbi időben nem ez volt a jellemző.Akinek szarul megy a játék, annak mondom: erősen CPU orientált a játék motorja, tehát nagyon igénybe veszi. Úgy látom ( az itteni hsz-okból), hogy szereti az L2-őt is, no meg a minél magasabb órajelet is. Akinek akadozik, az ne a felbontást állítgassa, hanem a részletesség oltárán áldozzon sokat, hát ha az segít. Bár meg kellene nézni, melyik fícsőr eszi meg a CPU-t. Azt hiszem pro Street-nél a füst ette meg szőröstül bőröstől.
-
tzsolesz
nagyúr
Nuh, megnéztem az fps értékeket.
Catalyst-ben minden maxxon. 1680x1050, minden high-on, 16XAF, 8XAA 26-52 fps-ig terjedően szépen röccenés mentesen fut. csak ehhez procit 3.4ghz-re kellett állítanom. 3.2Ghz-en lesett a futamok elején (amikor csikorog vagy 15 autó előttünk) 24fps-re. Így csak 26fps-re esik le, de nem minden pályán. Átlagosan játék közben 35-42 fps között van.
1280x1024-ben nem próbáltam, mert a 4850-el nevetséges lenne akkora felbontáson játszani.
Ezzel csak a kételyeket szeretném eloszlatni az NV vs. ATI-n való sebesség tükrében.
Mindegy milyen VGA van, legyen alatta jó erős proci. Lásd Laraxior-t akinek 3Ghz-es Quad-al 40fps-t produkál a 9800GTX-e. Meg kell rángatni a prockókat. gyanús, hogy a Pro Street motorját használja a játék. Azzal semmi baj sem volt, csak az hogy hogy egy 2600XT-én, és egy 4670-en is ugyan azt az fps-t produkálja, ha azonos processzorral hajtjuk a játékot. Ezt kellene figyelembe vennie mindenkinek.
Akkor lett gyanús, amikor 0XAAm és a 8XAA között nem volt teljesítményromlás, legalább is nálam. -
tzsolesz
nagyúr
Első benyomások:
1. Szép a grafika, és talán jobb a fizika is mint az eddigi részeknél. De inkább Pro Street-re emlékeztet. Eddig annak volt a legjobb a fizikája, meg a grafikája az NFS-ek közül.
2. egyszerűen nem tudok mellőle felállni, mert leköt. Érdekes ez, mert a Pro Street viszont nem tetszett, sem az UC. Eddig ódzkodtam az efféle futamos NFS-ektől, (ami meg van rendezve stb...), de még is mintha más lenne.
Élvezem a versenyeket, és jó benne vezetni a járgányokat, tehát elég jó lett az irányítása is.
3. 1680x1050-ben minden high beállításon 16 aniso, 8XAA, és meg sem röccen. Veszettül tép. fps értékeket ,aj közlök később, mert a fraps nem működik nekem WIN 7 alatt, és Ati Tray Tools-t kell felraknom monitorozónak.
Egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest