- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
palbence #3629 üzenetére
A Shift nem támogat semmiféle GPU-s fizikai gyorsítást, így Nv és ATi kártyáknál egyaránt a CPU számolja az effekteket. A PhysX egy API, azért kell feltenni a gépre, hogy menjen a játék. Itt egy teszt. [link]
Az hogy lehet Nvidia GPU-val gyorsítani az egy plusz dolog. Jelen esetben nincs ilyen. -
zuchy
őstag
Helo!
Én is feltöltöttem egy kis videót a játékból. [link]
Majd lesznek driftes videók is, de csak hétvégén vagyok kormány mögött.
-
zuchy
őstag
válasz
Dark KillerX #2747 üzenetére
Köszönöm, sokat segített a sebességen, most már egész jól fut egy HD4570M-en.
Minden Radeon tulajnak ajánlom én is, aki sebességgondokkal küzdködik! -
zuchy
őstag
Lehet, hogy sok ramot használ, olvastam, hogy sok kocsinál 2 giga felett. Szóval akinek 2 giga, vagy kevesebb ramja van, az vegyen, és lehet, hogy gyorsulni fog. Majd hétvégén csinálok tesztet, de nekem ugyanúgy megy elllenfelekel, mint azok nélkül, szemre. Lehet, mert ramból betáraztam.
De bőven játszható.
-
zuchy
őstag
Jelentem alássan, feltettem az 1.1-es patchet és semmit nem sikerült optimalizálniuk nekik. Most vagy sokáig csinálják, vagy leszarják.
-
zuchy
őstag
Na mentem én is egyet a Spa-n Seat Leonnal, széria volt, csak a felni nem.
Igaz van ahol 10 fps-em volt, örültem, ha kiüti a 20-at.
Mit eszik ez ennyire, GTA4 és a Crysis is jobban megy ezen a laptopon. A legdúrvábban akadós rész a rajt/célvonal. A többi okés. Talán a közönség?
Még jó, hogy otthon rendesen fut a Shift.
ja és win7 van fennt. -
zuchy
őstag
válasz
- = Zk = - #2164 üzenetére
Ezt én is észrevettem, de meg lehet szokni. Szerintem rajtolásnál segít, hogy be tudd rendesen lőni a fordulattartományt.
(#2168) Skizz: Az nem holtjáték, az alapból 5%-on van nem nyúltam semmihez.
Egyszerűen nem lineáris a gázadás, hanem logaritmikus. -
zuchy
őstag
Hali!
Van egy Acer Aspire 5536G-m, (2.1GHz-s X2-s AMD proci, 2giga ram, 512MB HD4570-s vidkari). Na szóval ahogy néztem, ez a gép jóval feljebb van a minimumnál, mégis ugy akad mint a állat, ha több versenyző között megyek, vagy elöttem mennek. Akkor azt nem értem, hogy menne a minimális-nak ajánlott gépen? 3fps-el?
Ennyire prociigényes lenne, mert hiába veszem le a felbontást, ugyanúgy akad.(#1176) wednesday:De mi az, hogy Nvidiával jobban fut??? Szerencsére az asztalban az van.
-
zuchy
őstag
Hali!
Egy picit off: Ki látta már az NFS Shift reklámot?
(Volt kinnt Gamepod-on, hogy reklámozni fogják, de az nem volt biztos, hogy MO-n is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest