Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosmocsok
csendes tag
Autopolis GP1:37.180 , de ez már határon volt, párszor ment az ima, csak most ne szálljak el
-
sosmocsok
csendes tag
Silverstone international [1.13:750] pár kör után, de bőven van még a pályában, sikerült 1-2 kanyart így is elrontan egy kicsit
-
sosmocsok
csendes tag
Bocs mindenkinek, aki ellen nyomtam ma hálóban, és beszaggattam, nem valami fény a netem jelenleg sajna :S
-
sosmocsok
csendes tag
Tegnap elött vettem egy kormányt, nem valami nagy márkát. Először nagyon furcsa, meg nehéz volt, de pár óra alatt belejön az ember, multiban már csak azzal tolom, igaz , még van hova fejlődni, de megvan a feelingje
7-8 ezer forintos kategória bőven elég, nfsben van lehetőség aká a ps3as kormányt egyedileg felprogramozni. ajánlom mindenkinek
Maga a játék fizikája tényleg hagy maga után kívánnivalót, de valahol el kell indulni, eddíg éveken keresztül úgy tudtál versenyezni minden nfssel, hogy le se kellett szállni a gázról -
sosmocsok
csendes tag
Hát igen, knek mi hiányzik belőle
Igaz még nem láttam eddíg nfsben, de szívesen kipróbálnék egy astra, vagy vectra opc-t benne, ha már belefért egy leon cupra, meg egy golf taliga
-
sosmocsok
csendes tag
ÁÁÁÁ meghülyülök ettől a billentyűzettől, mindjárt darabokra töröm, ha a határon autózik az ember, már amennyire engedi, hátsókerekes verdának ha megindul a valaga, akkor tuti, megcsókolom a falat
. 4x4 meghajtás még hagyján, ott legalább van esély korrigálni, nordscheffielden se tudok még veyronnal se nagyon lejjebb menni 6:53 alá
Holnap uzsgyi venni egy kormányt, azt meglátjuk mekkora rulez vele
-
sosmocsok
csendes tag
Mammaa, Nissan Gtr-rel (átalakítottal) nem bírom levinni a köridő 7:08 alá bizgentyűzettel
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- AMD framgen hiba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest