- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Nem tudlak megcáfolni, csak a tapasztalataimra hagyatkozom, de szerintem tuti hogy van ebben a PhysX-ben valami, mégpedig ahogy a legtöbben mondják, a rajtnál. Ellenben szvsz nem a sok egyszerre kirajzolt kocsitól van gond, hanem a sok lengetett zászlótól! Aki látta a Mirrors Edge-et PhysX nélkül, illetve bekapcsolva, az tudja, mire gondolok. Futam közben is előfordul egy-egy zászló, de közel nem annyi, mint startnál. Na meg, időfutamnál, repülő rajtból sem akadozik, pedig van autó akkor is rendesen.
Ettől persze még igaz is lehet, hogy nem támogat semmiféle GPU-s fizikai gyorsítást, mivel nekem is megfekszik a GTX285, azaz valamit igencsak a proci számol. Az is tény viszont, hogy 16xAA-ról 2x-re visszavéve (minden más grafikai beállítás full) jelentős gyorsulást tapasztaltam, de a kezdő képsoroknál 22-25 FPS-körülre zuhanás megmarad akkor is.(#3645) bakosgabor57: Na neeeem, azért annyira nem eszik forrón a kását!
Természetesen az a cél, hogy utolérjelek végre...
(#3650) Voyage: Nincs itt semmi gubanc, csak nem mindegy, hogy mikor indítod el a Fraps logot. nekem is van olyan log, amiben 47 a minimum, pedig nem 20mp-es mérés volt.
-
-
Jelentem én láttam, éppen nemrég. Mondjuk pont a forma 1 alá kellett betennie a retek klubbnak
Amugy a fentebb elhangzott kérdéshez én is csatlakoznák, egy gépigényt pls tud valaki mondani? Valamint én is nagyban remélem, hogy nem az UC motorját kapta meg, mert azon minimumon olyan volt a grafika, hogy visszakéredzkedett az ebéd tőle, emellett alig volt fps különbség a full, és a low között, arról nem beszélve hogy a felbontást is csak poénból vette lejjebb az ember, mert sokat nem ért
Remélem itt kap valami normális paraméterezhetőséget a graf, és az én kártyámon is el fog indulni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest