-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
Elmondások alapján 15-20 sec késéssel lehet számolni, filmek fordítására alkalmatlan.
-
Gloob
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy akiknek clip 2-es fülese van, az próbálta már a következő szitut? A füles csatlakozik egy tv-hez bluetooth-n. A tv-ben megy angolul egy film. A füles valóban fordítja a magyarra? Persze gondolom a telefonhoz is kell csatlakoznia. Nekem a clip 1 van, de ha a leírt szituáció működik, akkor elgondolkodnák a váltáson. Valaki esetleg kipróbálná? Nagyon fontos lenne, hogy pontos, megbízható választ kapjak, különben nem éri meg a csere. Jelenleg 25 eft magyar earfun oldalról. Köszönöm előre is a választ.

Erre valaki? Közben rájöttem, hogy ez így nem jó. A tv hangjának kell szólni, és a szoftverben kell a fordítást bekapcsolni. A kérdés csak az, hogy mennyi lesz a késés. Valaki megnézné? Köszönöm előre is.

-
Gloob
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy akiknek clip 2-es fülese van, az próbálta már a következő szitut? A füles csatlakozik egy tv-hez bluetooth-n. A tv-ben megy angolul egy film. A füles valóban fordítja a magyarra? Persze gondolom a telefonhoz is kell csatlakoznia. Nekem a clip 1 van, de ha a leírt szituáció működik, akkor elgondolkodnák a váltáson. Valaki esetleg kipróbálná? Nagyon fontos lenne, hogy pontos, megbízható választ kapjak, különben nem éri meg a csere. Jelenleg 25 eft magyar earfun oldalról. Köszönöm előre is a választ.

-
nuke7
veterán
-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
-
blueye
veterán
Nagyon nem örültem, egy fél napot aszaltam a műszerfalon nap alatt, meg az első toltesnél néztem nehogy kigyulladjon, de ez saját hiba volt. A Ford bicskakulcs is kibírta régebben ugyanezt.
Nem esik le, mindenkinek meg kell találni hol olyan vastag a porc ahol már fog és még nem nyom.
Vezetés közben hallom a forgalmat és a zenét is.
Blueye: Mire gondolsz , neked mi volt?
-
sysrq
őstag
Nagyon nem örültem, egy fél napot aszaltam a műszerfalon nap alatt, meg az első toltesnél néztem nehogy kigyulladjon, de ez saját hiba volt. A Ford bicskakulcs is kibírta régebben ugyanezt.
Nem esik le, mindenkinek meg kell találni hol olyan vastag a porc ahol már fog és még nem nyom.
Vezetés közben hallom a forgalmat és a zenét is.
Blueye: Mire gondolsz , neked mi volt?
-
blueye
veterán
"a Clip2 nem ugrál sehova" - nem nagyon, hosszú idő alatt azért hirtelen fejmozdulatok után ezt is meg kell igazítanom
A mosógép jó hír, köszi, azért nem próbálom ki
-
Kinder
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Nekem Earfun OpenAir van, csak sajnos nem egyforma a fülem, és az egyik állandóan kijebb "ugrik", és zavar.
Gondolom a Clip2 nem ugrál sehova.
Bedugósat nem tudok hordani sajnos 10 percnél tovább. -
Kinder
senior tag
Ahhoz képest, hogy 90 percet üdült a mosógépben, elég jó, hogy még egyáltalán működik.

-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
Meg.
A fülbe dugós nekem nem kényelmes , a fülre akasztós a szemüveg miatt nem opció, ez a cimpára csiptetett bevált, hosszú távon persze kezd kényelmetlen lenni néha (néha még nem nem értem mikor miért).
A Poco meg Honor olcsó telefonokkal szépen együtt működik, mindkettőre egyszerre csatlakozik.
A hang érezhetöen lehetne jobb, de árát éri.
Ha jön újabb biztos váltok rá, muszáj lesz mert ezt véletlenül kimostam másfél órán negyven fokon, most néha a bal nem csatlakozik, ha igen akkor is recseg. De a jobb meg a tok működik. -
Kinder
senior tag
Kinek hogy vált be?
Megvennétek újra? -
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
nuke7
veterán
-
blueye
veterán
-
nuke7
veterán
Valaki tudja, hogy tudom disconnectelni az EarFun clipet automatikusan miután vissza teszem a tokjába?

-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kipróbálni egy "fülre kapaszkodós fülhallgatót", s a Clip 2-re esett a választásom.
90%-ban podcastokat hallgatok és telefon hívásokra használnám.
Kérdezném, hogy ágyban, fekve mennyire használható, illetve a mellettem fekvőt mennyire zavarhatja a kiszűrődő hang?
+1 kérdés, hol érdemes megvenni?Az első kettő megválaszolhatatlan kérdés.
A gyártó oldaláról nyugodtan veheted. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kipróbálni egy "fülre kapaszkodós fülhallgatót", s a Clip 2-re esett a választásom.
90%-ban podcastokat hallgatok és telefon hívásokra használnám.
Kérdezném, hogy ágyban, fekve mennyire használható, illetve a mellettem fekvőt mennyire zavarhatja a kiszűrődő hang?
+1 kérdés, hol érdemes megvenni? -
macilacipaci
tag
Most jött új készlet. 200db. Meg is rendeltem. Szemüveges vagyok. LDAC miatt veszem.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
-
blueye
veterán
Még nem tapasztaltam halkulast, nagyon stabilan viselkedik. Volt egy hat órás maraton, ott már azért kicsit zavaró volt, de nem fájdalmas. Ha nem vezetek vagy nem foglalt mindkét kezem, leveszem. Nem tudom hol kellene hordani közepén kényelmes, ha az alsó őt negyeden van akkor van a hangszóró a legközelebb a halló járathoz de ott zavar. Feltöltve érkezett, munkanap használom még csak 51%-ig merült a tok.
Ez a szakadás pár méterre történik a telefontól ahol más BT fülesek bőven működnek.
Írtam nekik. -
sysrq
őstag
Még nem tapasztaltam halkulast, nagyon stabilan viselkedik. Volt egy hat órás maraton, ott már azért kicsit zavaró volt, de nem fájdalmas. Ha nem vezetek vagy nem foglalt mindkét kezem, leveszem. Nem tudom hol kellene hordani közepén kényelmes, ha az alsó őt negyeden van akkor van a hangszóró a legközelebb a halló járathoz de ott zavar. Feltöltve érkezett, munkanap használom még csak 51%-ig merült a tok.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Scarbirnak nagyon tetszik

Remélem ma megkapom én is. -
sysrq
őstag
Megjött, eddig kényelmes, tetszik.
-
blueye
veterán
Nem úgy tűnik mintha a hozzászólok elájultak volna, a megélhetési influenzások szoktak ajnározni minden szemetet.
Előrendelésben vettem egyet, keddre ígérik, nem a fordító miatt, szemüveggel ez tűnik a leg viselhetőbbnek. És próbára ez volt a legolcsóbb.
Azt nem értem miért volt az euró/dollár ár ugyanaz, dollárban vonta le a számlámról, persze örülök ennek a kis spórolásnak is."Azt nem értem miért volt az euró/dollár ár ugyanaz" ez earfun-nál általában így van

-
sysrq
őstag
Nem úgy tűnik mintha a hozzászólok elájultak volna, a megélhetési influenzások szoktak ajnározni minden szemetet.
Előrendelésben vettem egyet, keddre ígérik, nem a fordító miatt, szemüveggel ez tűnik a leg viselhetőbbnek. És próbára ez volt a legolcsóbb.
Azt nem értem miért volt az euró/dollár ár ugyanaz, dollárban vonta le a számlámról, persze örülök ennek a kis spórolásnak is. -
blueye
veterán
-
pusszycat
nagyúr
Nem kell tőle elájulni ez egy normál füles tulajdonképpen csak használja az AI fordítást, ezt kis software mokolással bármelyik füles tudná. Szerintem.
-
blueye
veterán
Az én levelező szolgáltatómnál (zoho.com) nincs ilyen, csak Spam mappa, de azért köszi. Ha holnapig nem jön meg a kód akkor úgyis írok a Support-nak.
(Amúgy 2024 év végén már a regisztráció sem ment magától, az aktivációs kódot nem küldte ki a rendszerük automatikusan, akkor is az ügyfélszolgálat segítségét kellett igénybe vennem. Amúgy ezt leszámítva sohasem volt még baj a szolgáltatómmal.)OK, csak azért írtam mert gmailen ott van. 👍
-
calei
csendes tag
Az én levelező szolgáltatómnál (zoho.com) nincs ilyen, csak Spam mappa, de azért köszi. Ha holnapig nem jön meg a kód akkor úgyis írok a Support-nak.
(Amúgy 2024 év végén már a regisztráció sem ment magától, az aktivációs kódot nem küldte ki a rendszerük automatikusan, akkor is az ügyfélszolgálat segítségét kellett igénybe vennem. Amúgy ezt leszámítva sohasem volt még baj a szolgáltatómmal.) -
blueye
veterán
-
calei
csendes tag
Én az első napon iratkoztam fel a kedvezményes kuponra és még nem kaptam semmit...
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Én egyre jobban szeretem a Clip kialakítást, főleg szemüveggel együtt viselve kényelme és jó levegőzése miatt, ha egyedül megyek ki a rekortán pályához vagy az erdőbe sétálni/futni, ez az alap választásom. A felülről kampóval fülre kanyarodó fülesek kényelmetlenebbek nekem.
-
HercsY
csendes tag
Kuponnal megrendelve! Kíváncsi vagyok rá mit nyújt kényelem és hangzás terén ez a kialakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Obal Me Energy Pulse PowerBank 30.000mAh 22.5W, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Nillkin telefontok - Mi Poco X6 5G vagy Redmi Note 13 Pro 5G
- D4P I-PILOT PHONE PLUS Térdblokk Kneeboard
- Samsung Galaxy Fold 7 márkás tokok - szinte új mindegyik
- Apple Airtag 1 Pack (1st Gen.) Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Add el nekünk!Apple iPhone 16 Plus/16/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple AirPods Max 2 Midnight ! Új Bontatlan, 2028.05.14.-ig Garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia

hangminőség szempontjából biztosan - soundpeats true air 2 / 3 Pro meg huawei freebuds 2 SE és Apple earbuds összehasonlításban - a mikrofonja nem olyan jó mint a freebuds 2 se-nek de hangminosege sokkal jobb