- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Vasinger! #1822 üzenetére
R1-R2 nyomás érzékeny.. Amennyire nyomod, annyira adja a gázt.. Lehet olyan precizen közlekedni vele mint egy kormánnyal... Simán..
Keldor: De épp azért amiért csúszik, szerintem lehetne vele billen tolni.. Collyn Mcrae még jobban csúszkált és elvoltam vele..
Sagesz: és az amúgy mire is jó?
-
-
Ádyka
őstag
válasz
Vasinger! #1379 üzenetére
Van valami megoldás rá, hogy ne 50 mp felett legyen egy pálya betöltése?
Nem is a hdd kerreg annyit, hanem sokat gondolkodik közben.Amúgy szerintem rendőr nélkül egy NFS mit sem ér. Már az első rész is országúton zajlott, városi autók között, nem pedig fix körpályán.
Nem lehet összehasonlítani egy fix körpályás GRIDET egy mostani NFST, pl a Moost Wanted-del vagy az Underground részekkel. Utóbbiaknál mekkora bejárható város volt már? Fent voltam a hegyen, jöttem le a szerpentinen, alattam pedig a város. Csodás volt. Ekkora teret nyilván nem lehet olyan grafikával megcsinálni mint egy GRID-es stílusú játékot. Most Wanted volt eddig a legjobb
szvsz.
Szerk: nem neked írtam Vasinger!, csak béna vagyok
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #150 üzenetére
Én találtam valamit róla ott 2Gb-ot ajánlottak, SM3-as 512mb-os kártyát és két magos processzort. Bár én megmondom neked őszintén nemhiszek a gépigényeknek, bár a ramok meg a 2 mag stimmel de a videókártya általába kamu szokott lenni, itt konkrétan nem is ír videókártya típust. A GTA4-ről tudni lehet hogy szar lett a port és ennek is köszönhető hogy gyengén szerepel a gépeken, xboxon jól megy pedig gyengébb a gépednél. Egyébként lehet használni fogja a 4 magot de a 2 mag is elég lesz neki, egy két kivétel tényleg (de az tényleg kevés) van de az a port meg a szar optimalizáció miatt van és nem azért mert gyenge a géped.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #148 üzenetére
Hát pedig a játékok többsége elfut a gépeden, de még az enyémen is és nem szarul, a 2 mag meg nekem eddig elég volt neked mire nem elég? Mintha direkt írnád ezeket hogy elhitesd magaddal gyenge géped van, ez egyszerű bemagyarázás, persze ahogy érzed de én nem aggódom amiatt hogy nagyon szarul futna.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #145 üzenetére
Ezt úgy írod mintha szar géped lenne...A crysis elfutott szépen onnantól nincs probléma mert annál csak gyengébb gépzabálók vannak, + már vagy 2 éve nem nőttek a játékok igényei, szóval nem kell itt aggódni. Valakinek ennél sokkal rosszab gépe van és mégse "sír". Ha pedig valami folytán szarul menne akkor nem játszok vele, ennyi, de ez biztos nem fog előfordulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest