- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #23298 üzenetére
Fogalmam nincs, a BMC-t adtak a vassal. A tisztitó része valószinű, hogy benzin vagy hasonló, de utána az olaj ami a lényeg, az már nem mindegy milyen. Gondolom én. Amúgy ősöknél van, csak szeretem magam sz*patni
-
ALI_G
veterán
Van valakinek kölcsön K&N vagy BMC légszűrőhöz tisztitó készlete Pesten? A szervizben elfogyott es nem biztos hogy tudnak addig szerezni.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
csongi #23286 üzenetére
Mondjuk nekem teljesen mas a velemenyem ezzel kapcsolatban. Azert hatalmasakat nem lehet az ilyen dolgokkal szakitani, kb nem mesz el egyszer egy gyorsetterembe, hanem mutter megetet
szoval kb az elet teruleten millio dologgal lehetne sporolni, nem pont elhanyagolni egy karbantartast egy gepjarmuvon, vagy ha nem engedheti meg maganak az illeto azt a gepet, akkor el kell gondolkodni, h le kell cserelni egy szamara anyagilag vallalhatobb darabra. Az ilyen szarragasok miatt van ilyen allapotban az itthoni gepjarmupark.
Tisztelet a nagyoritka kivetelnek, bar hegeszteni egy papirszurot az kb szetszedni egy villanykortet miutan kiegett, dehat nem vagyunk egyformak.Egyebkent nagyon tipikus szociologiai tanulmany: zsolti elobb vadaszik xenont abba a retekbe (elnezest, tenyleg) minthogy szerelohoz vinne a villaszarat
Megjott a fizu, veszek kenyeret... Meg ajfont. Kb.
-
-
KoVee84
senior tag
Cimbim most vett a zx6-osa mellé egyet munkába járni. Nagyon faszányos.
De én pl nemrég döbbentem rá, hogy amiért utálok motorral melóba járni az a váltó vs. cipő probléma.
Motoros cipőben/csizmában nem rohangálhatok bent az irodaházban, hátizsákban nem akarok cipőt hurcolászni, bent meg nem fogok cipőt hagyni, mert nem mindig ugyanúgy öltözöm (megbeszélések, ügyféltalálkozók, lazulós nap stb). A váltó meg egy idő után minden cipőt szétszed, szóval egy robogónak több értelmét látnám ilyen szempontból. Mondjuk ez az én hülyeségem. -
csongi
veterán
válasz
Daywalker #23285 üzenetére
Ez van sajnos, nem jókedvében szuttyog az ember ilyenekkel. Minden forintot meg kell fogni, és akiben van egy kis műszaki érzés és szerelési tudás az megcsinálja.A kényszer nagy úr! Az más kérdés ha nem sikerül akkor többe van mint ha elsőre szerelőhöz vinné. De a szerelő erősen bizalmi kérdés, első sorban.
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr #23283 üzenetére
Mo...sajnos megy a fillérkúrás mindenhol, mert mindenkinek jól megy
Persze inkább érdeklődjön előbb, mint szétszedje oszt' majd ott áll letolt nadrággal
-
vendingo
veterán
válasz
zsolt19900 #23282 üzenetére
Én szakemberrel megcsináltattam.
Fogalmam sincsen, hogy hogyan kell szétszedni, de csak az olajat nem cserélném.
Majd az okosabbak megmondják, hogy mit hogyan érdemes. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsolt19900 #23282 üzenetére
Igen, altalaban a motorszereleshez celszerszamok kellenek.
De miert te akarod csinalni ha ennyire nem vagod?
-
vendingo
veterán
válasz
zsolt19900 #23280 üzenetére
Ha már olaj csere, akkor én szétszedném darabokra és szépen letisztogatnám az alkatrészeket.
-
zsolt19900
őstag
teleszkóp olaj és szimering cserénél mindezt a műveletsort végig kell zongoráznom, vagy elegendő addig amég kiönti a srác az olajat belőle és nem kell annyira szétszedni mint a videón?
-
csongi
veterán
Sajnos betonom nincs.
de van zsákos csempe ragasztóm, remélem az jó lesz
Purhab sem rossz, de abból is egy komponensű és dagadás mentes, csupán annyi a baj, hogy 3 rugó egy flakon, és egyben el is lehet dobni , ha kifújtad ha nem .
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #23263 üzenetére
Köszönöm! elgondolkozom ezen a megoldáson is. Eddig tetszik. Sajnos az én szűrőm pereme egy habszivacsos akármi, nem egy merev gumis dolog, de valami kiagyalok, ebben jó vagyok , eddig mindig megoldottam a problémákat
. Ha megcsinálom ,majd belinkelem a terméket
-
zsolt19900
őstag
megtaláltam a választ
-
Integra
titán
válasz
yodamastah #23216 üzenetére
ha lehetett volna fogadni rá, megtettem volna
-
Daywalker
addikt
Na, feltettem,/frissítettem a képeket, de valamiért elszaródott djuree és steven képei (érthetetlen, fos imageshack) valamint napok óta nem érhető el fattyué sem az eredeti helyen.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
kellene teleszkópomba olajat cserélnem, tennem 20w közül amiket találtam mindegy hogy melyiket veszem? láttam 3-4 ezer pénzért is literjét az már jó? illetve teleszkóp szimeringből ugye megfelelő minőségű egy után gyártott darab is, mivel a gyárinak valami horror ára van
-
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #23257 üzenetére
Tudsz te ha akarsz..
X-km után a legkevesebb a karbantartás egy átlagos/használatú motornál. Lehet kapni az Apriliához sport légszűrőt de le sem merem írni mennyi.. Ahhoz meg az injektort is át kell írni mert pufogni fog. Meg lehet próbálni egy ilyet
cseppet sufni sztem. Ez egy 650-es Burgi légszűrője volt. Nekem BMC volt,az is húzós árilag.
-
ALI_G
veterán
Érdekes sport
[link]
-
mocsanisi
senior tag
Srácok az mitől lehet, hogy elengedett kormánynál a motor ugyan egyenesen megy, de finoman bedől jobbra, majd vissza egyenesbe.... Nagyobb sebességnél (140 felett) pedig eléggé instabilnak érzem a motort... Hol lehet a gond?
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #23255 üzenetére
Erre jutottam en is . Nincs kedvem barkacsolni ilyen formaban. De keresek valami olcsobb megoldast. 0,2 m2 papirra kolteni evente 5 ezer forintot. Hanyas kategoria megint.
de olcsobb mint egy kikopott blokk. Szoval meg nem adtam fel. Elgondolkozok egy keret keszitesen es abba olajos szivacsot, vagy autos szurobol beleveagni a papirt, dupla ekkora szuro 2 ezer forint. Szoval hosszutavon erdemes megoldast talani, ha jol mukodik. Egy darab papir egy liter olaj ara, szoval ez is vicces. Mint mar korabban irtam 29 Ft/Km az uzemeltetes. Ha evente csak 10 ezret megyek akkor is sokat szamit 2700 meg x ezer + x ezer. Ilyenekbol sok kilometrt lehet sporolni. Egyebkent nyugodt vagyok
-
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #23253 üzenetére
Igazad van..Bocs,hogy említettem hogy ebbe a motorba nem jó amit szeretnél. Mi már ezen 3-5éve túl léptünk,elvetettük. Ha szét akarod cseszni a motorod az a te dolgod,nem szólok be. Csak úgy megsúgom nem létezik szűrő ehhez a típushoz,csak valami házi sufnival feltehető,ami a kis,rossz hely miatt necces.. A direkt szűrőnek meg HIDEG levegő kell nem motor meleg..
Ez az olcsó húsnak.. esete.. Ez a 2.-ik? Méé volt első is??
Amúgy meg nyugalom.. A hosszú élet ritka..
F1Do
Láttam már ezt a videót. Durva jó! Nekem viszont hiányozna a hang.. Biztos jó lehet suhanni "hangtalanul" de akkor is. Nem is beszélve a nem lát,nem hall autósokra.. -
Motorozás egy kicsit más 'hangszerelésben'..
Azért fura lesz, amikor olajoskezű, piszkos kezeslábasba öltözött mechanikai szerelők helyett köpenyes villamosmérnökök lesznek a műhelyekben.. és egyúttal nem kell majd váltani, de még kuplungolni sem)
Mindenesetre sebesség azért van..
(Az akkuban tárolt energia már most sem 'gyerekjáték' ezeknél)
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #23241 üzenetére
A megjegyzeseidre nem igzan vagyok raszorulva. Az hogy mire van vagy mire nincs penzem az legyen az en dolgom. Ha valakinek velemenye van a kerdessel kapcsolatban meghallgatom. De ez mar a masodik szemlyeskedos beszolasod volt, kerlek a tovabbiaktol tartoszkodj. A szurovel kapcsolatban pedig felesben oszlanak meg a velemenyek. Majd en eldontom melyiket szeretnem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball #23250 üzenetére
Csak a felületi rozsdával (rozsdapöttyök) lehet igazán hatékonyan elbánni, ahol hiányzik a króm, oda nem tudsz réteget felvinni.
Sok kis darab (2 tenyérnyi) rongy kell (én egy kiselejtezett lepedőt vagdostam kb. 25x25 centis négyzetekre), valamint egy - autós boltokban kapható - Prevent krómtisztító paszta. Ez 150ml-es, és kb. 1100,- forintba került (felét sem használtam még el). Rengeteg időt, fáradságot és türelmet igényel egy igazán elhanyagolt gép megszépítése, nekem kb. 3 teljes napom ment rá, de - mint írtam - ahol a króm már hiányzik, ott csak nagyon halvány részeredményeket lehet elérni. Ezek nálam a kipufogó dobok alsó, föld felé néző részei. a motorral horgászni jártak tökig érő sárban, lemosni viszont nem szokták, ott száradt rajta.
A kerekeket és a krómozott sárvédőket viszont makulátlanra sikerült polírozgatni, azon csak tűhegynyi rozsdapöttyök voltak, de vastagon terítve végig.
Gépi polírozgatás egyáltalán nem működik, próbáltam. Csak kézzel, nagy erővel súrolgatva lehetett a rozsdát leszedni. Amúgy egy 2-3 tenyérnyi részt egy tiszta ronggyal nagyon vékonyan bekensz a pasztával, hagyod rászáradni, majd egy másik, nem pasztás ronggyal izomból, körkörösen dörzsölöd. Nehezen indul meg, de aztán szépen fogynak a pöttyök. Egy-egy felületre akár 8-10-szer is vissza kell térni, mire tényleg elfogadható lesz. Ha már mindenütt jó, akkor egy harmadik, lehetőleg nagyon puha ronggyal (pl. bársony) pár mozdulattal csík- és foltmentesre lehet fényezni.Ahol egyszer már volt pötty (de lejött9, ott végülis van folytonossági hiány a krómon, tehát motormosás után érdemes egy gyors átfényezést csinálni mindig, ugyanezzel a pasztával: nagyon vékony bekenés, száradás,, átdörzsölés másik ronggyal és bársonnyal felfényezni. Valamilyen védőréteget hagy maga után, tehát jó darabig nem újulnak ki a pöttyök.
Ahol már lejött a króm, ott nem marad más, mint az Ro55 rozsdaátalakító, és csak védelemként a paszta.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Daywalker #23246 üzenetére
Pár évet még öregszem, és az lesz a legnagyobb élvezet, ha békén hagyják az embert... ...ne vigyorogj, a Te életedben is el fog jönni ez a pillanat!
Sajnos a kor nem érdem, hanem állapot...
Ha már vasárnap délelőtti OFF-olás van, egy megtörtént eset egy - nálam 7-8 évvel fiatalabb haverommal:
Tavalyelőtt elment valami nosztalgiadiszkóba, és egy tizenéves tinilány ránéz, majd hangosan megjegyzi: "Mi van tata, kimenő volt a szocotthonból?" -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AndrewTdi #23243 üzenetére
"...Hajdanában bordélyházak bakja;
Most fonnyadtan lóg penészes makkja..."
(Pajzán Toldi)Egyébként meg: fiatal koromban volt 4 laza végtagom meg egy merev. Most már fordítva van...
Különben is: Impotens az, aki akar de nem tud. Én már nem is akarok!
De abba hagyom, mert ki leszek moderálva... -
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #23236 üzenetére
Minek.. Akkor már nem fog így kinézni a motor belsőd,mert cseppet károsítani fogja a direkt szűrő. [link]2700Ft a gyári levegőszűrője.. Sok neked 6eKm-ként kifizetni? Picit vennéd a fáradságot és elolvasnád a mostani és a régi fórumokat lenne rálátásod a dolgokra,és sokat is okosodnál.
Bogyó
Grat,jó írás! -
Bogyó bá'
nagyúr
Népítélkeztem egyet unalmamban...
-
csongi
veterán
válasz
Topiccsendőr #23237 üzenetére
Nincs. Egyhengeres, semmi extra, Piagio 500 blokk. Igen tudom hogy 3000ezrenként kell takarítani, de szívesen megteszem, fél óra. Igen tudom kevesebbet szűr, de eléggé rejtve van a szívó torok, körbe burkolva. De még gondolkozom rajta. De lehet teszek be az olajozható szivacsot teszek be az eredeti helyére, csak csinálnom kell hozzá egy tartót. Munkásabb de hatékonyabb. Elég jó a kamra rendszere, a papír sem mondható valami koszosnak, éppen csak hogy szürkésebb a papír, a labirintus előtér már rengeteget leszűr.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
csongi #23236 üzenetére
nem kihegyezett injektoros motorok nem érzékenyek ilyesmire de lehet hogy nem fog tetszeni neki.
olyankor csuklik motorféküzem után. Arra figyelj, hogy sokkal gyakrabban kell tisztítani, és nem szűr annyit. Egyik ismerősöm direktszűrővel nullázta le az SV 1000 esét, 10 000 ként pucolta, aztán eltűnt a hengere.a lambda szonda sem garancia arra, hogy működni fog vele, bár gondolom a tiedben úgysincs ilyesmi.
-
csongi
veterán
válasz
Topiccsendőr #23235 üzenetére
Annyira nem szedem szét 20 ezernél. Majd 45nél mikor lánc csere esedékes.
Jut eszembe, lecserélném a levegőszűrőd direkt szűrőre. Elég drága ez a papír, és 6ezernénk csere. 2 papír árából veszek egy direktet. Injektorosnál kell valamit állítani? -
csongi
veterán
válasz
Topiccsendőr #23232 üzenetére
Mit szeretnél rajta mérni?
-
polimorf
tag
Sziasztok!
Ma gorultam a Honda deauvill 650-emmel 300km-t hazaérve azt tapasztaltam, hogy az aksiból gyengén de csöpög a sav. Nem értek hozzá de szerintem túltölt.A kérdésem az lenne, hogy ezeknél a mociknál mennyinek kell lennie a töltésnek?
Vagy egyálltalán mi lehet a gond, a sav csöpögés oka?A segítő válaszokat előre is köszönöm!
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
csongi #23226 üzenetére
Szép bizony, de hadd dicsekedjek: közel 20 éves, nem egészen 20.000 km-rel vett öreg csótányomé is ilyen patyolattiszta volt (pedig ásványi olajjal használom, mint az előző gazdája is), kopásmentes bütykökkel. Azóta hajlamos vagyok elhinni, hogy ennyi év alatt valóban csak ennyit futott. Szelephézagot mondjuk kellett állítani, de gyanítom, hogy én voltam az első, aki ezt ezen a mocin elkövette. Mondjuk azóta (2 hónappal később) már 22.000-et mutat a számláló!
A kevés km-re utal még az is, hogy a 9 éves (!) hátsógumi még vagy 80%-os, igaz hogy repedezett és betonkemény. Ezzel a géppel az utóbbi 9 évben nemigen mehettek ötezer km-nél többet. Cserés lesz, de ezt a szezont még lenyomom vele, minden pénzem benyára kell... -
csongi
veterán
Hengerfej 20 ezer km es 9 ev . Azert olyan rosszul nem nez ki
-
Archer
őstag
válasz
Bogyó bá' #23201 üzenetére
Én az ilyenen már meg sem lepődök. Amikor volt lidliben a kínai csodatöltő akció -motorhoz akartam venni-, meghirdették, persze az sem volt de még a nyoma sem, ott bedühödtem aztán addig mentem amíg nem találtam egy üzletet amiben volt nekik. Úgyis motorozhatnékom volt, úgyhogy még jót is tettek vele nekem
-
Bogyó bá'
nagyúr
OFF Szerintem az egész kemping rajtam fog röhögni, mert a ma reggel vett 2 személyes kis iglu-sátramat egy egész (!!!) óra alatt sikerült próbaképpen felállítanom az udvaron. Hozzá tenném: a régi, 4 személyes nagy sátrat sötétben is 10 perc alatt össze tudom rakni. Ennek a teszkós csodának pont fordítva kell neki látni, mint a másiknak: először a külső sátrat, azután a belsőt összerakni, majd össze patentozni a kettőt. Basszus, mire erre rájöttem. Végülis RTFM problémám volt: Read The Fucking Manual... ...úgy egyszerűbb lett volna!
Amúgy igen jónak tűnik a sátor, 2 rétegű, kis előtérrel. Már nem bánom, hogy nem kaptam az akciós egyrétegű, egyszer használatosból... ...5.400,- ért szerintem jó vétel volt.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
-Mosquito- #23221 üzenetére
Voltak olyanok is, (egyik r6-os srác kamerával a fején majdnem besokalt amikor ráfordult a körútról a jókai utcára) de tök normális srácokat is megismertem. Kimentünk haverommal ő gsr 600-al, én meg a bandit 400-al, teljesen befogadóak és jófejek voltak, felmentünk normafára, nem is gyorsan mert én tudtam tartani az R1-esekkel a tempót a 400-assal úgy hogy a gumim se az igazi, de ha valahol lemaradtam bevártak.
-
fattyu
veterán
válasz
yodamastah #23217 üzenetére
*** irodaház garázsában tárolom az enyém szóval elég sokszor gurulok el erre. sose álltam meg. Mindig köszönök de ja valahogy most micsináljak én ott?
Daywalker: bocs kivettem, hogy hol tárolod...fő a biztonság!
[ Módosította: Daywalker ]
-
yodamastah
őstag
Basszus Lorenzo megin idaverte magát... a rossz válllára ráadásul...
-
mocsanisi
senior tag
Valaki innen a topicból szokott kijárni nyugatival szemben a forgóórához?
-
yodamastah
őstag
Gondoltam hogy ezt a videót kirakják ingyen [link] (reg szükséges)
-
Integra
titán
válasz
yodamastah #23205 üzenetére
ezzel már nem mennek ma sehova
remélem emberünk egyben és épségben
-
TommyGun
őstag
válasz
canniball #23207 üzenetére
Ebből az 1 szempontból sajnálom hogy régebbi darabot sikerült vennem a motoromból, (jó tegyük hozzá az újabb évjáratok meg gyalázatosan néztek ki) hogy nem állítható a plexi magassága sajnos. Nekem kb a jelenlegi a bukómra tolja a menetszelet, ami nem gáz kivéve esőben, akkor sem annyira vészes mert a menetszél eltolja nagyjából de ha feljebb lehetne tolni pár centivel a plexit akkor nem a pofámba jönne a cucc hanem a bukó tetejére.
-
stifi
senior tag
válasz
yodamastah #23205 üzenetére
erre mondják klasszikusan azt hogy "összecsukta"
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #23204 üzenetére
A rossz légterelés úgy értendő ahogy én is tapasztaltam (és emlékeim szerint te is erről számoltál be): a fejre/bukóra tolja a menetszelet; én azt hittem ekkora plexi ennyit tud, de állítása szerint az előző kb. hasonló méretű plexije teljesen elterelte a feje fölé. No de persze kis pénz kis foci.
A létráért ezek szerint még egyszer kellett volna visszamennem... No mindegy, így jártam.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball #23202 üzenetére
Nekem meg a lámpa vonalának nem követése miatt csúnya, viszont a légterelése nagyon jó. Előtte már 80-85-nél zavart egy kicsit a menetszél, most csutkagázon sem. Sőt, a végsebességem is nőtt tőle egy picit, de most a széles bőr oldaltáskákkal megint megnőtt a légellenállásom, vissza estem max. 95-re, sőt a fogyasztásom is nőtt vagy 2-3 decivel. De hát valamit valamiért.
A túrázásra vissza térve: a 3000 forintos 50 literes hengerzsákba röhögve befér (egymásba tekerve) a szivacsmatrac és a hálózsák, mellette az új sátor, az egész tetején meg a motoros ruhám termo bélései. Még 2-3 napi inget, fehérneműt is mellé tudok gyömöszölni, így lehet indulni motoros találkozókra. A két oldaltáskába meg mehet a többi cucc: kaja, pia, tisztálkodási felszerelés, szerszámok, stb. Idénre elég is lesz, a jövő évi erdélyi útra még egy kicsi (8 liter körüli) tanktáskát szerzek valamikor.
kieg: 3x7 fokos alumínium létrát én is harmadik alkalommal tudtam venni akciósan a Tecsóban (vagy 4 éve), de végülis sikerült!
-
Daywalker
addikt
válasz
canniball #23202 üzenetére
Gyakori trükk...ha bejelenti az ember akkor jól meg is tolják őket a fogyasztóvédelemnél.
Egyébként nekünk volt olyan jó pár évvel ezelőtt, hogy a megboldogult Electro Worldben főzőlap-sütő kombót akartunk venni odamentünk akció előtt két nappal, és mondták, hogy van, de csak pár darab...de nem baj, már most elvihetjük azon az áron...De tény, hogy többnyire nem ez a jellemző.
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #23201 üzenetére
Ez már csak így működik. Pár éve háztartási létrát akartam venni náluk, az akciós időszak közepe felé közölték hogy már nincs; a legközelebbi akciónál az első nap mentem akkor azt mondták még nincs (Budapesten egy nem kicsi üzletükben)...így nem lett ilyen létrám...
Visszatérve a korábbi plexi témához: ismerős pont ilyet vett a Cagiva Raptorra, azon pontosan követi a lámpa ívét, frankón mutat rajta. Az más kérdés hogy azt mondja a légterelési képességei sz@rok...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Archer #23061 üzenetére
Utálom, hogy igazad lett! Az "akciós", 2690,- forintos sátorból nyitáskor sem volt egy darab sem, csak egy picike üres polcrész az árcímkével. Mellette lévő polcon"ugyanaz", dupla áron. Kivertem a rikácsot, és közölték hogy az akciós áru még nem érkezett meg, amit meg én látok, az egy teljesen más típus. Félig-meddig meggyőztek, mert a termékismertető szerint (láttam saját szememmel) az akciós 1,5 kg és mindössze 800mm a vízállósága, a nem akciós meg 2,0 kg és 1500mm-ig vízálló. Mivel sátor kellett, így megvettem azt. Azér' szétb*sz az ideg, nem kicsit!
Kieg: mondjuk így sem jöttem ki rosszabbul, mintha a Vaterásat rendelem meg postaköltséggel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Wuthering Waves
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest