Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ok, akkor legyen irreleváns, elfogadom. jó kérdés, ezt még nem tapasztaltam, ha megfúj az oldalszél, akkor ott motorral együtt fúj, mindegy a hátizsák, legalábbis nekem. autópályán szokott ilyen lennni
de nagy kérdés, hogy milyen a hátizsák felépítése, mennyire kerekített etc. meg milyen a motorod szélvédelme is. muszáj hátizsák nálam, mert laptop mindig van, ráadásul 14 vag 15 collos. most sokat járok munkába motorral és tartósan hátizsákkal, így fontosabb kérdés lett, mert a jelenlegim azért erősen kompromisszumos, még akkor is ha van derék és mellkas pánt is és viszonylag erősen párnázottak a vállpántjai is. -
Integra
titán
jó hátizsákkal nem gond a 220-240kmh, németeknél úgy jártam rendszeresen, hogy bagster a tankon és hátizsák és ráfeküdtem a basterre a plexi mögé, ahogy tudtam. igaz, addigra már megvolt a duplabubis plexi is a motorra.
szóval lehet így tartósan húzni a gázt, de tény, kell hozzá némi fizikum is, igaz, szerintem ez amúgy is kötelező a biztonságos motorozáshoz. nagyon fontos a jó felszerelés. -
Integra
titán
válasz
Steven
üzenetére
hallod, én bizisten igyekszem, de hogy a búsba írjam már le ezt másképpen??? ennél finomabban, körültekintőbben egyszerűen már rnem megy, de tényleg, türelem rendet érdemlek komolyan, hogy ilyen normálisan tudok írni ekkora sületlenségre.. szavatok nem lehet a higgadtságomra

-
Integra
titán
válasz
Type-R
üzenetére
thx, jelenleg jó a mostanim is, talán követező szezonban már cserélek, elkellene adjam a baster tankbőrt meg táskát és akkor abból simán megvan a csere. néztem az amerikai árakat, és szinte ugyanannyira jön ki. ismerem amúgy a protektorok.hu tulaját, korrekt srác volt velünk, anno a forcefield dolgokat is csoportosan vettük nála, kaptunk is 20% kedvezményt, igaz, közel fél milláért vásároltunk egyszerre.
-
Integra
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
"Akárhol húzok neki egy telit kilő" - te meg ezt simán elhiszed, igaz?
értem én, hogy nagyon cool meg menő ahogy hangzik, csak egy ordas hülyeség az egész... a kocsma előtt hangoznak el ilyen üres, semmit mondó sztorizgatások az iq huszár bájkerek között, kb annyit is érnek. na mindegy. -
Integra
titán
válasz
Type-R
üzenetére
pont ezt néztem ki, majd ki is próbálom valamikor. a jelenlegi hátizsákom is bírja a nagy sebességű tartós hajtást, ellenben megpakolva pont a vállam terheli és durván nyom a derekam irányába, ahogy rádőlök a motorra. ráadásul az, hogy a laptop rekesz nem a hát oldali részen van, hanem távolabb, csak ront a helyzeten, mert még nehezebb lesz tartani a hátizsákot.. hiába, ez katonai hátizsák, nem motoros
de rohadt jó, nem szakad ez sem, szél szét nem tépi. remélem nem kisebb, mint ez a kriega35, mert ebbe, ami most van, nagyjából beleférek 2 napra. -
Integra
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
egyszer ülj rá egy modern, mai, korszerű pár éves 600-as sor4-re és tépd meg. lefogsz esni róla. semmi baj nincsen a sor4-gyel. maximum a te motorozási stílusodhoz nem passzol, mert amúgy sem jársz olyan (sebesség)tartományokban, ahol egy sor4-et használ az ember alapvetően

"Hozzá vagyok szokva, hogy alig forog és ha húzok egy gázt relatív jól megindul." sebességváltó? relatív elindul? visszadugok kettőt és amíg te relatív elindulsz, én kilövök mint a puskagolyó

-
Integra
titán
givi hátizsák
kriega mellett szerintem nem rúg labdába, pedig árban ott van mellette -
Integra
titán
bekellett mennem a városba, rommá is áztam, no, de legalább a ruhám ismét szép tiszta és bogármentes

-
Integra
titán
válasz
Type-R
üzenetére
időt kell magadnak, hogy adj, mert ez nem megy egyik napról a másikra. először is használd tudatosan, hogy amerre nézel, arra kanyarodsz és azon az oldalon nyomod előre a kormánycsutkát. szerintem nagyon fontos, hogy nem a másik oldalt húzod, hanem azonos oldalon tolod. erre trenírozni kell az agyat. én rendszeresen ismétlem ezt úgy, hogy üres úton kikerülök valamit amit elképzeltem, hogy most történik valami. de pl ha melegítem a gumit és döntögetem jobbra-balra gyorsan, akkor is tudatosan tolom a kormánycsutkát. idővel rááll az agy, csak légy türelmes és tudatos

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
jah, durva. és figyelünk autósra, bicajosra meg mindenre, aztán tessék, egy négylábú a semmiből

-
Integra
titán
válasz
canniball
üzenetére
igen, nem szoktam semmiből ingyenes verziót linkelni, mert ha használom és beválik, mindig megveszem. egyrészt mert jó termék és van ellenértéke, megérdemli a fejlesztő, másrészt rühellem a reklámokat, harmadrészt meg sokszor van benne okos új funkció

pár hónapon át használtam az elején az ingyenest kipróbálásra, de hamar megvettem, mert profi én nem nagyon említeném egy lapon azzal, amit említettél, de ez csak a szubjektív véleményem, ha más nem, már a kezelőfelülete borzalom, ahogy digit is írja, de ettől még számol az is fogyasztást
nem sajnálom ilyen minőségi alkalmazásokra a pénzt, mert nem kerül sokba, 2 korsó sör. van support, van fejlesztő, tudok vele beszélni, most pl azon megy a beszéd, hogy jó lenne, ha megoldaná, hogy ne csak egy pénznem legyen kiválasztható egy járműhöz a költségeknél. és nem utasította el, felvette a listára és lehet, hogy idővel betudja építeni.
-
Integra
titán
65-ös és 61-es út, főleg utóbbi.. siófoktól délre... na, itt aztán vannak isle of man szintű egyenesek és nyújtott kanyarok, egész parádés egyenesek vannak, még egy repülőgép is simán felszáll róla... iszonyúan lehet itt menni, zéró forgalom, gyönyörű környezet, megvan a varázsa

-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
próbáld meg ezt - bekell reggelni hozzá
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Something_
üzenetére
tegnap pont találkoztam műhelyben egy régi haverommal, neki f4i van és ráült az rr-re, elszörnyűlködött, hogy átugorja a kormányt már álló helyzetben is és hogy nem törik e le a csuklóm..
szóval nagyon más karakter a két motor.
ilyen a motor amúgy? kutattam picit neten, akkor ez még pc37-es rr, a 2006-os -
Integra
titán
válasz
Something_
üzenetére
ez a motorkód 4 első karaktere

-
Integra
titán
nsr500 copy
szentségesatyagatya
-
Integra
titán
Látod, ezt nem is tudtam, amikor évekkel ezelőtt megcsináltam a treningjeiket, ilyen opció még nem volt.
Mindenképpen érdemes megtudni náluk a jogsi szerzés menetét, hogyan épül fel az egész képzés, mert lehet, hogy a tanfolyamba beépítették már egyes elemeit a már korábban létező tréningeknek. Okos és hasznos dolognak tartom, ha így van! Lehet, hogy árban is jobb mint külön - külön, de amíg nem tudom az infókat, csak én is okoskodom
De ezt a lépésüket, ha úgy van, ahogy elképzelem, maximálisan támogatom.No, látom, digit volt most gyorsabb, én is telót püfölök éppen
ettől függetlenül megkell kérdezni a hondat, hogy mondják meg a tematikát, hiszen tudniuk kell, hiszen ellenőrizték. -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Ipadipad
üzenetére
Nos, a gyári ára valahol 600k darabokban, bontottban is a fele nagyjából. Én nem erőltetném a helyedben. Bóvli kínai plasztik is szállítással 100k körül van, vagy üvegszálas gyorszáras idom.. És első fényszórókról még szó sem volt.. Bontottan is 25-30k körül van darabja. Műszakin szerintem át nem tolod. Használd ahogy van, költsd bényára és motorozz

-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
ha el is dob, az nagyon ritka és azonnal betapad, jó gumik, jó keréknyomás, bolondbiztos a futómű és az elektronikus kormánycsillapítás miatt semmit sem érzek, mintha sínen húznák a motort ilyen aszfalton is. ha a tt-n ez a motor megfelel, akkor nekem is tökéletes kell legyen. volt szerencsém a szigeten járni, ráadásul a versenykor és ugyanolyan szar helyenként az aszfalt, végig mentem rajta én is.
egyszer volt a pilisben necces egy ilyen eldobás, de az még a fézerrel volt, víz átfolyásból ott maradt homok a lejtő alján, na akkor kaksi volt egy pillanatra...
de az is betapadt utána, nincsen idő másra, csak előre figyelni.
illetve a bükkben, hideg volt és a k3 már nem tapadt úgy, a bevezetőn van friss aszfalt, aztán egy meredek balosban átmegy ultrafosba, és ott csúszott az elsőm pár métert, na ott azt hittem, hogy tényleg fejjel odaverem az elejét meg magam is... onnantól csigatempóban nyomtam, semmi bizalmam nem volt a gumikban és az aszfaltban, nem is volt jó az aznapi motorozás. rommá is áztam megkoronázásként hazafelé
-
Integra
titán
én náluk vettem az idomszettet, igaz, akkoriban még nem ennyibe került... durván bedrágultak. kínai fosplasztik, még a hüllőhöz is mehettem, hogy megfelelő helyre csavarozáshoz felhegesszék a lemaradt furatokat...
szóval inkább gyári, ahogy mondod, vagy üvegszálas. de 1 hét alatt nem lehet csodát csinálni, ez tény
nem hinném amúgy, hogy perecelni fogsz a ringen, főleg elsőre, az a nap úgyis csak a pálya tanulással fog eltelni. ráadásul elég befosatós egy pálya, jóval lassabban megy rajta az ember, mint előre gondolná. -
Integra
titán
tehát elemenként 10-20k.. igen, sajnos reális is lehet, ha egyben adná valaki ennyiért, azonnal megkell venni
hidd el, még mindig jobb azt szerelni, mint a kínai abs-nek csúfolt plasztikot, a javításról nem is beszélve.. legközelebb én is ezt fogom csinálni, gyári töröttet, viszem, meghegesztik és kész. mert a kínai javíthatatlan, úgyhogy ha esek vele legközelebb, az miszlikbe fog törni. 
vagy üvegszálas, gyorszáras legyártottat felfaragni rá, ez is egy jó alternatíva, könnyű javítani és gyorsan lehet fel és ledobálni. -
Integra
titán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
vadonatúj motorokba, amiket nem adnak azonnal el, szárazon tárolják, tehát nincsen feltöltve folyadékkal, így olajjal sem. az enyém is így állt szalonban 2 évet és csak kiszállítás előtt töltötték fel. az más kérdés, ha feltöltötték és mégsem tudták eladni és beragadt. ilyenkor illene cserélni, de nem kergetek illúziókat ezzel kapcsolatban. igazából nem számít, csak áll az egész. de mondjuk ha 3 évet állt, azért mindenképpen friss csere kell, ne a lejárttal adják már át

-
Integra
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
állapot megőrzés? most is kérdem, miért okoz ez ennyire nagy megrökönyödést egyeseknél? csak ismételni tudom magam, ez kellene, hogy normális legyen. ahelyett, hogy örülnének neki, hogy vannak még ilyen emberek, megy a fika, meg a kiröhögés. közben meg megy a sírás, hogy mindenhol bontószökevényeket kapni.... de aki tisztes, becsületes vasat árul, ott meg megy az arcoskodás, hogy túlárazott és ő sosem fizetne ennyit érte és hülye az aki megveszi annyiért... személy szerint én rühellem ezt a mentalitást..
feri:
akkut feltöltöd, működik. nem látom hol itt a gond. továbbá egyszerűbb bármikor melóból hazafelé egy akkut megvenni a polcról, mint elmenni szervízbe olajat cserélni, ahova időpontot kell kérni, odamenni, várni, visszajönni etc.
azt viszont sajnálattal veszem én is tudomásul, hogy a mai akkuk nem bírják úgy a strapát mint a régiek. kisebbek, könnyebbek, hamarabb merülnek. a yamahánál sosem kötöttem le, indult tavasszal, most meg mindkét motort télen csepptöltöm egyszer-egyszer, hogy tavasszal kondiban legyen az akksi. -
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
honnan tudod, hogy nem úgy áll neki a szezonnak, hogy megcsinálja rajta mert hátha az adott szezonban mégis motorozni fog? vagy szimplán van rá kerete is amiből ezt megtudja finanszírozni? az üzemben tartás és az állapotmegőrzés is sokba kerül. a te gondolatmeneted alapján akkor az autó és motorgyűjtők is egyszer restaurálják az autót, motort, lemossék és utána ott hagyják évekre mozdulatlanul, se rendszeres megjáratás, se folyadék cserék, se szervíz, csak mert nem használják, igaz? ott is totális faszság ezek szerint. ugyan már...

az, hogy neked mi a totális faszság, ez csak a te realitásodra vonatkozik, máséra nem, szóval igen, ez a te egyéni problémád
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
miért olyan nehéz elhinni, hogy nem mindenki fillérbaszó?
akksit feltölti és átjáratja ha akarja, műszaki nem kell ehhez, az olaj viszont igen és ha nem cseréli, a végén többet veszít eladásnál, mint pár olajcsere ára..
minden egyes motorvásárlást egyedileg kell szemlélni és igaza van, az eladó viselkedésén, beszédén, környezetén sok múlik, sokat le lehet szűrni.
én sem használtam a motorom túlzottan tavaly, a műszakim is lejárt, olajat mégis cseréltem benne, hogy bármikor pöccre, üzembiztosan induljon. és nem a legolcsóbb olajat locsolom bele "értelmetlenül". autómra is eltapsoltam fél millát, pedig alig mozdult meg azóta is, garázsban áll, mert másikat használok, vagy motorra ülök. miért baj az, hogy karban van tartva és mindig amennyire csak lehet, kiváló állapotban van? nem az, csak sajnos ma már ebben az országban ez a legkevésbé megszokott, pedig ez kellene a standard legyen..
az meg, hogy valaki nem hiszi el, hogy ilyen is van? pont nem érdekel, mehet isten hírével és vehet hulladékot 40%-kal olcsóbban, aztán bosszankodhat vele, lelke rajta. -
Integra
titán
monster 821
gyönyörű
és még mindig tudnak szép motorra szép kipuffot tervezni gyárilag... ébresztő japók!! 
-
Integra
titán
a v8 az v8

emre:
sejtettem, hogy nem nálatok lesz a megfelelő nyomtató majd, de egyre jobban elfog terjedni és remélhetőleg egyre olcsóbb is lesz majd. bár a titánporos nyomtatók még horror áron mennek. viszont bámulatos, mire képesek..... megkellene tanulni a 3d nyomtatás szoftvereit... -
Integra
titán
kifelejtetted, hogy harmadik motorként volt tartva és csak vásárolni jártak vele, még ha sportmotor volt is...

nem értem miért akadsz ki ilyen írásokon, te is tudod már rég, hogy megy itt a módi, a legolcsóbb a legjobb, a nem legolcsóbb szar és túlárazott és ha nem a legolcsóbbat veszed netán, akkor egy kurva burzsuj sznob vagy, de semmi képpen sem vagy tisztában a piaccal és jól átvertek és a realitásod is a nullához közelít
természetesen olasz import motor csak szar lehet, ezért vegyük meg a magyartól, igaz, hogy szét van barmolva 10-ből 9 élőben, de tuti, hogy csak jobb lehet, mint egy olasz import motor, még akkor is, ha az élőben különb állapotban van, mint a magyar tulajtól... senkinek semmi pénze semmire, de közben a legjobbat várja el alapként, a legolcsóbban, patika állapotban... amivel aztán úgysem fog rendesen motorozni, mert fosik, hogy elesik és karcos lesz, meg sokba fog kerülni a javítás.. ez a nagy büdös helyzet. kikell maradni ezekből az értekezésekből, ez a legjobb amit tehetsz. 
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ismét ruszkik, csak most egy kis sztrítfájterkedés

-
Integra
titán
-
Integra
titán
bevallom, nekem sosem segített, sosem volt időm ilyenre figyelni esésekkor, pedig gyerekkorom óta verekszem és nem vagyok teljesen ügyetlen benne
motoros esés meg... puff, csatt, reccs, mire felfogtam, már vége is volt, kb ennyi a történet. 
szegény amúgy minimális sebességnél esett, bedőlt motorral és megijedt, nem engedte magát leesni a motorról, hanem motorral együtt eldőlt, megakarta támasztani magát, oszt ennyi, az egész súllyal csuklóra terhelt szegény és csak utána dőlt el
pedig a motoron ott volt az extrém méretű bukócső, annak meg se kottyan.mocsanisi:
nem fog tetszeni amit mondok, de most kaptál az élettől egy lehetőséget arra, hogy rendesen motorozz
javítsd meg a műszaki dolgokat szakszerűen, a műanyagot a hüllőnél gyönyörűen meghegesztik, ezek jó minőségű gyári műanyagok, könnyű vele dolgozni. visszakapod, fújd le egyszerű, legolcsóbb fehérre és kész. motorozz ne kávézózz. ha most megint pénzt ölsz patika motorra, akkor megint abba a csapdába fogsz esni, hogy jajj, csak el ne ess, mert megint mennyibe fog kerülni rendbehozni.. amíg nem szabadulsz ebből az ördögi körből, nem fogsz egyről a kettőre lépni. mi lesz így legközelebb a kocsisorok között a hungárián? csak még jobban fogod rángatni a motort idegességedben, vagy be se mész oda többet. ez nem megoldás.
de ha rám nem hallgatsz (ami evindens
), halgass yodára, legolcsóbb, legszarabb gyorszáras idomszett, ami könnyen és gyorsan javítható és kész. összehasonlíthatatlanul jobb így motorozni 
-
Integra
titán
válasz
mocsanisi
üzenetére
az szép
lényeg, hogy rendben vagy.
ugyanígy beszűkül jelenleg a népstadion kereszteződésnél is, legyetek észnél, az autósok itt maguktól is idegesek.. a hungária most kezd csak igazán terror lenni.. ráadásul ne reméljétek, hogy a villamos felújítás után jön a teljes aszfaltcsere
-
Integra
titán
nekem a második nap annyit mondtak, hogy ha lehet, most már ne essek annyit, bár igazából meg nem érdekelte őket, hogy hol repülök le a motorról

volt amúgy aki kezét törte, rosszul esett szegény és letenyerelt :-/ meg volt olyan, aki a kis 250 vtr-t majdnem a falba állította bele
-
Integra
titán
kezd összeállni, bár egész leírás egy óriási káosz, teljesen össze-vissza

első gumik lehetnek: sima jelöletlen z8 interact és M jelölésű z8 interact, mindkettő 100% szilika, 1 komponensűek, a sima jelöletlen továbbra is 3 zónás, az M jelölésű pedig 5 zónás.
hátsó gumik lehetnek: M vagy O jelölésűek, M a normál motorokra, az O pedig dupla falerősítéssel a nagyobb, nehezebb vasakra. 5 zónásak. ezek a hátsó gumik pluszban 2 komponensűek, 70% szilika középen, és 100% szilika a két oldalán.
5x olvastam át az egészet kompletten, mire ezt így összetudtam rakni. hogy ezt miért kell így leírásban iszonyúan megtekerni... :-/
nem értem, hogy miért tartják bent a 3 zónás gumikat még a z8 interact kínálatban ezek után. fura. a k3 interacthoz és az m5 interacthoz meg nem nyúltak, ahogy látom, ott minden a régi jelenleg. viszont mellé csaptak egy m7rr gumit a kínálatba, de az meg nem interact.
-
Integra
titán
az interact gumik teljesen más huzagolásúak, mint a többi gumi, ezért csak párban lehet használni, még márkán belül sem rakható fel más gumival.
az 5 zónás huzagolás az m5 interact sajátossága, a k3 interact és z8 interact 3 zónás huzagolású. az új interact gumiknál ráadásul a huzagolás mellett már két komponensű is a gumi. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
igen, kb nekem is ennyi jótt le eddig

na majd akkor telefonon, mert csrélni kell a szettet. bár az is ritka, hogy az eladók tudják a típusváltásoknál ezeket az új jelöléseket... sokszor ők is csak a fejüket vakarják -
Integra
titán
válasz
canniball
üzenetére
pedig jó buli, én élveztem az esőset is, sőt! nagyon sokat segít, hogy kenheted neki és eleshetsz és nem kerül semmibe. legalább megtudod, hogy esőben sem szabad fosni, meg nem is érdemes, mert úgysem a motor lesz a szűk keresztmetszet. én kifejezetten bátorítanálak arra, hogy esőben csináld.

yoda:
te tudod, hogy mit jelent a gumi után az M és O jelzés? ahogy látom most M/O jelzéssel fut az interact z8
[link] -
-
Integra
titán
válasz
Something_
üzenetére
szard is le, mert így nem lehet motorozni, hogy karcokon lovagolsz, meg suvickolsz, hogy jaj, csak nehogy piszkos legyen a motor, meg a felszerelés.. ez borzalom

nekem szívárvány plexim van az xr1100-re, nagyon szeretem, sokkal jobb színe van, mint a feketének vagy szürkének, legalábbis számomra, de ez csak az én szubjektív véleményem.. néha belefutok esti hazajövetelbe vele, ilyenkor azért tempóból rendesen visszakell vennem, de biztonságosan hazatalálok benne.a bőrruhám visszaküldtük a spidinek és kijavították garis időben ingyen, nekem csak postaköltségem volt.
sisakomon ott van minden karc, nem érdekel, használom. jövőre lehet, hogy lecserélem egy arai-ra, mert lehet, hogy kényelmesebb az arai az én fejemre, mint a shoei.az meg, hogy a motor mit és hogyan bír, esés függő.

én csodával határos módon a durva nagy költséges eséseket még megúsztam, de azért már csilingelt az ojró számláló rendesen
nem véletlenül dobtam le a gyári idomokat meg nem veszek rá semmi csilivili kiegészítőt, felnicsíkot, meg led-es index, meg az isten tudja mik vannak még... karbon deklivédők, esetleg bukógomba a villák végére, kiemelőszem, ócska kínai idom és kész. motorozni kell, azt meg csak így lehet rendesen. a farokidomom is ferde már, de nem hajlítom vissza, minek? nem lopják el legalább 
egyedül valami süllyesztett indexet tennék az idomba, meg valami karcsú pici hátsó tartót rendszámhoz és lámpához, hogy ha csúszik a motor, akkor ne kaszálja kapásból le a föld ezeket, mert rohadt drágák.. és sajnos esésnél ezek törnek le elsőnek.
-
Integra
titán
andrews crash
aztabús, ahogy fejjel előre a járdakőnek és felpattan, az a hang...
-
Integra
titán
válasz
Something_
üzenetére
ugyan már, ez a dolga, véd és kopik. az enyém tele van esés nyomokkal, meg bogár kopásokkal. és? motorozol, a felszerelés pedig elhasználódik. ha nagyon kényes vagy erre, vegyél ráragasztható/letéphető versenyfóliát.
-
Integra
titán
válasz
dellfanboy
üzenetére
bocs nem perforáltam van, éppen most másztam ki belőle

teljesen jó 40 fokos aszfalton, egész napos motorozásnál is. -
Integra
titán
válasz
dellfanboy
üzenetére
15 környéke inkább, bár ilyen hőmérséklentél sem a lábfejem fog elsőnek fázni, hanem a felsőtestem, combom, térdem.. szóval nem a csizma a keresztmetszet a hidegben

eleve olyan ruházatot kerestem, amely nyári motorozásra való, nekem semmi kedvem 11-13 fok környékén motorozni sportmotoron, nulla tapadással.. így a bőrruhám is nyárra tervezett, nem fagyra, ahogy a kesztyűm is. -
Integra
titán
válasz
dellfanboy
üzenetére
nekem perforált van
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
most, hogy mondod, tényleg, még volt is összehasonlító videó belinkelve a kettőről. el is felejtettem.

lol, meg is találtam
-
Integra
titán
válasz
Something_
üzenetére
ha teheti az ember, akkor a vortice-ra kell már menni, egyértelmű szerintem. jövőre én is lecserélem rá a corsat.
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de nagy kérdés, hogy milyen a hátizsák felépítése, mennyire kerekített etc. meg milyen a motorod szélvédelme is. muszáj hátizsák nálam, mert laptop mindig van, ráadásul 14 vag 15 collos. most sokat járok munkába motorral és tartósan hátizsákkal, így fontosabb kérdés lett, mert a jelenlegim azért erősen kompromisszumos, még akkor is ha van derék és mellkas pánt is és viszonylag erősen párnázottak a vállpántjai is.

majd írd meg milyen volt, mik voltak a feladatok, hogy épült fel