Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Vissza tértem
röpke 160Km es kis körről.
A futómű agyon jó lett, élvezet volt. Az oldalszél kegyetlen volt., de jól viselkedett a masina
Igen "fóliázva" lett. De ez inkább egy festési technológia, Olyan se ez se az a megfogalmazás nem igazán jó rá.
Ez lett lakkozva, pontosan a 4 oldal elem.
Sajna ennek a színnek nincs gyári kódja, géppel olvastuk ki, de 86" pontossággal tudta kiolvasni, ami kevés.
Ezért döntöttem emellett,mert az egész motort nem akarta újra fényezni.
És igen az eldőlésből adódóan lett megcsinálva.
Jövőhéten felpolírozom. Teljesen én csináltam, és van hova fejlődnide ennek örülök, mert van benne kihívás. Kisebb elemeket egész jól sikerült megcsinálni, majd mutatok olyat is
.
Cannibal: Ugyan ki írta le ezt a baromságot?
"a BMW sportkupé, amely nagyjából negyven méteres úgynevezett sodródási nyomot hagyott maga után, "40 méter?
egy 1,5t autótól amit egy motor tolt el, és csak az első kereke tört ki, úgy hogy a BMW-n nem igazán látszik. Jó lesz az 4 méternek is.
-
canniball
nagyúr
válasz
DigitXT #34093 üzenetére
Közel negyven méteres sodródás, ott sem 50kmph volt a sebesség... Nem ismerem milyen ott az út de ha nagy sebességnél megcsúszott egy kátyú simán feldobhatta oda. De hogy miért pont lakott területen kell emberkedni...
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #34091 üzenetére
Nálunk a betűk szétfutása már a korral jár
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
DigitXT #34093 üzenetére
Valamelyikük (mindkettő?) gyorsan ment...
(#34094) teppik_amon: az a környék nekem is bejönne, csak Kalocsáról oda-vissza túl messze van a kis 125-össel, meg a reumámmal egy napra. Nyáron majd egyszer ellátogatok arrafelé, csak egy éjszaka meg kell szállni valami olcsó kempingben. Tudsz esetleg bevált, kipróbált tippet? (Sátor és hálózsák van, csak sátorhely kell)
-
-
DigitXT
félisten
Ezt így hogy? [link]
-
Xaels
félisten
Ma mi is tettünk egy kis kört. Felmentünk az 1-esen a Turulszoborhoz onnan vissza Esztergom - Visegrád.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #34085 üzenetére
Kis korrigálás, a nevem Polimorf nem Poliform
De neked elnézem
Ő lakkozásról beszélt 2K-s lakkal nem fóliázásról. Ezért nem értettem és nem értem
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Kolondrum #34070 üzenetére
"Tehát jó minőség, erdős rész és sok kanyar."
Ebből általában mindig csak két dolog van egyszerre.
Erdős rész, sok kanyar, pocsék út: Süttő - Tardos - Tata
Jó út, sok kanyar: Tát - Tarján - TataEzen kívül amiket ismerek: Visegrád - Pilisszentlászló - Szentendre
Kemence - Diósjenő közötti szakasz: Erdészeti út, jó minőségű aszfalt, de nem tudom le van-e zárva a forgalom elől. Biciklivel tavaly voltam ott, de láttam 1-2 motorost is. -
BoB
veterán
válasz
Kolondrum #34078 üzenetére
Biztos van még pár hely, pl Pécs felé hallottam hogy vannak kanyargós utak. Csak az nagyon messze van.
Nekem ezért nem is célom a lábtartót koptatni közúton. Ha nagyon döntős kedvem van akkor mindig többször megyek végig az úton, először normálisan, és akkor megnézem hova van felhordva valami vagy más egyéb ami miatt abban a kanyarban nem lehet gyorsan dönteni.
De még ha ez meg is van, akkor is volt már hogy bicajosokat értem utól a nem belátható kanyar végén, akik ráadásul egymás mellett mentek és elfoglalták az úttest menetirány szerint engem illető
részét.
Persze nem mentem neiki meg a másik sávba sem mentem át, de ha úgy megyek mintha versenypálya lenne akkor a kettő közül valamelyiket meg kellett volna tennem.
-
Integra
titán
válasz
Kolondrum #34070 üzenetére
esztergomból ha mész fel dobogókőnek, akkor ott van pár km felújított szakasz, gyönyörűen lehet lapra dönteni, megkergetni, de sajnos az autók miatt tiszta törmelékes az aszfalt csíkokban. nagyon észnél kell lenni.
bükkben egerből lillafüred felé is van egy ilyen szakasz, aztán meg az egész átmegy egy rettenetes motokrossz pályába sajnos
-
Integra
titán
-
stifi
senior tag
válasz
Bogyó bá' #34059 üzenetére
korán van még, bocs ha nem veszem a poént, de:
ez egy honda S2000, az egyik legjobb futóművel és szívó motorral a világon - és az egyik legjobb manuális váltóval (ez bizony nem automata), egy ilyen csodálatos szerpentinen még el is tudna menni a motor mellett ha a rider nem elég jó..
kár hogy a hangját nem lehet hallani az autónakde a lényeg: az milyen már, hogy amint utolérnek valakit az lehúzódik ÉS megáll az út szélén? hát hol vannak a videóból a felezőre ráhúzódó 40-nel cammogó idióták?
-
polimorf
tag
Ide el kell jutnom egyszer. Gyönyörű vidék.
És még az én 56 pacis motorom is fel tud menni -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bogyó bá' #34059 üzenetére
Nehogy elhiggyük hogy ez km/h. Ez mérföld, csak nem akar a csávó büntit fizetni a videóért. A helyszín is amcsi (sárga felező) meg a táblák is MPH-ban vannak.
Másik: nem zárt pályán egy autó mindíg gyorsabb lesz kanyarokban egy motornál.De meg kell nézni az egyeneseket ha már van 60 méter egyenes már el is ment a motor.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #34058 üzenetére
Azért besz*rás, hogy azzal az automataváltós Honda Jazz-zel röhögve tartja a motor iramát, miközben a sebességmérő átlag 50-60-at mutat....
-
gyáliSanyi
őstag
Following Jay on his Ducati Multistrada
http://youtu.be/Yuknw_R4osg -
ALI_G
veterán
Azert en hianyoltam s1000rr, daytona, rsv4, rc8. Elobbibol lehetett talalni de nem a gyarit es ra se lehetett ulni. Hp4 furan szogletes kozelrol. Bajorok kolcsonkaptak a lada gyartojatol a vonalzokat
Chrobak iden daytonaval megy. O is kint volt a gepevel. Talma nyilatkozott de meg se hallgattuk. Majd szezonban ugyis talalkozok vele palya szelen
Nikinek kint volt a motorja. Oskovulet r6, viszont a ridert nem lattuk.
Yamaha gp motorja es a suzuki endurance gepek voltak talan a legjobbak.15% kedvezmeny a fokt lista áraibol.
Shoei hozta az uj sisakokat, van kint egy gyari emberke is, ot is kifaggattuk -
-
ALI_G
veterán
Voltam motorkiállításon, próbáltam sisakokat. Shoei nxr sisakot akarok venni, de a pardiban nem olcsó és a kiállításon egy darab se volt eladó, csak próbálni lehetett. Lehet van közze annak, hogy múlt héten kezdték forgalmazni
Tudtok valami olcsóbb beszerzési forrást EU-n belüllről? -
Archer
őstag
Nekem meg már a tököm tele van, hogy mindig vasárnapra szaródik el az idő, amikor végre ráérnék motorozni. Holnapra is ganyé időt jósolnak
Múlt vasárnap azért elmentem pár órára, mintha kb. Csernobil környékén motoroznék, akkora élet volt, legalább mehettem a saját tempómban -
kcsa
veterán
válasz
Bogyó bá' #34046 üzenetére
Egyszer gyere végig motorral Bp-en a Lehel úttól az Árpád hídig. Három-négy sáv irányonként, de még így is teljes szélességben végigérő irgalmatlan ugratók. Minden alkatrészt külön-külön hallasz mozogni és zörögni, még azt is, amiről nem is tudsz.
És csak a marógépet kéne ráengedni, hogy a púpokat leszedjék, egy délelőtt alatt kész is lenne.
-
BoB
veterán
400km-et mentem ma, Lilafüred és Eger között megtaláltam Magyarország egyik legjobb kanyargós útját. Nemcsak kanyarból van rengeteg, hanem az aszfalt is majdnem végig felújított és jó.
-
Vannak gödrök. Mert az már nem út. Pedig mennyire más lenne az egész dobogókői út és környéke ha ilyen lenne...
Visegrádon a réti kitérőnél lefelé a hegyről a nagyon éles kanyarban (volt erdei suli felé) úgy felkoppantam, hogy nekem fájt. Az nagyot ütött. És nem láttam, mert egybefolyt az úttal. Az a rész ami hiányzott fel volt gyűrve a gödör elé. -
kcsa
veterán
válasz
canniball #34041 üzenetére
Átverős a kép - ha jól emlékszem egy rövid szakaszt javítottak csak fel ennyire,a többi itt is káposzta jellegű (gyk.: folt hátán folt
). De tény hogy másfél éve nem jártam arra
Pomáz felől egész jó az út az egomi kereszteződésig, onnan már egy idő után jelentősen gyengébb (volt két éve) az út.
-
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #34030 üzenetére
Mivel gyalogtúrázók is voltak bőven, így meg sem próbáltam kettes nyélgázzal felmenni, hanem egyes-kettes, majdnem alapjáraton. 20 körüli tempóval, szinte "suttogva", settenkedve...
Sajnos maga a vár zárva volt, nem lehetett bemenni. Még egy rohadt cetli sem volt, hogy egyáltalán mikor látogatható...
-
Ma kivel találkoztam fiúk? Mert ha 200 motorossal ma nem, akkor egyel sem. Folyton valamim a levegőben volt.
Itt nem fújt csak bogdányban az egyenesben. Ma ahogy mondanák sokan: Veszélyesen éltem, de olyan rohadt jó volt. Volt egy masszív átlagtempóm és még így is néha én éreztem magam lassúnak. Pedig ha tököltek előttem mentem tovább.
Annyi, de annyi minden történt. Volt hogy kicsit nem néztem a tükörbe és a szűk utcában megdurrogtattam úgy rendesen, aztán belenéztem a végén és ki volt ott? A motorosrendőr. Diszkréten kielőzött.
Aztán visszafordultam egy motoroshoz is a semmi közepén. Amikor elmentem mellette úgy tűnt nagyot esett és épp összerakja magát. Aztán kiderült, hogy nem, csak egy autós mellé ért és szólt neki, hogy lángol a motor, eloltotta a tűzet meg valamit szerelt, pakolt már össze.
192km ment ma bele. Reggel teli tank és go! Voltam és a kopaszi gátnál is, de egom másik végén is és közte kb mindenhol. Ahol kanyarok és erdő volt ott biztosan.
Nagyon halkan mondom, mert nem szabadna, de a tököm ki van a biciklisekkel néha, de a 40-el közlekedő autósokkal is. Azért már sokkal barátságosabbak. Nagyon sokan indexeltek jobbra és kicsit lehúzódtak. Kibukkantam a kanyarból és látták, hogy mennék lendületből.
Annak is megvan a varázsa, hogy az ember a két kocsisor között megy el és nem épp 20-al. Na ezt a témát is pihentetem egy időre, mert felért egy pár energiaitallal. Mivel nagyon hangos vagyok csak úgy nyílt a sor szó szerint.
És ezek ellenére sztem lassan mentem másokhoz képest.
Volt, hogy belefutottam egy kordonnal lezárt utcába is. Alapból csak a térdmelegítőt akartam felvenni és ezer rendőr. Egy kocsmát és az előtte lévő útszakaszt zárták le. Rengeteg balesetet láttam. Elnéztem a szőke kis cibálnivalót ahogy csodálkozva tanulmányozza a baleseti bejelentő lapot. Neki is meg sokaknak meglehetett a napja. Mindezek ellenére egyetlen egyszer volt, hogy kivert a víz. Fékezett előttem a motoros, de a féklámpája nem villant fel csak később és mivel mentünk egy tempót volt kapaszkodás. Még szólni sem tudtam neki úgy otthagyott a sor4.
Holnaptól ismét békésen közlekedek.Az akku továbbra is rosszabbul teljesít mint a régi. Egyelőre várunk, lehet, hogy még nem tért észhez.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #34015 üzenetére
Na, haza értem: kegyetlen volt 285 km-en keresztül ezzel a rohadt viharos széllel birkózni végig...
A mai napot nem élveztem, mert ráadásul dél körül rohadtul megfájult a fejem is, és épp nem volt nálam semmi gyógyszer... Amúgy rengeteg motorossal találkoztam, talán 100-zal is összesen. Na, meg rajzottak a sünök, kis túlzással minden második faluban traffipaxoltak a piszkok. Szerencsére mindenki előre jelzett a másiknak, ahogy én is. (Máré vára öreg Hondával és bányász emlékmű Szászváron) -
csongi
veterán
Lakkozok, de nomad korulmenyek kozott
Majd atcsiszolom jovoheten es polirral
javitok rajta. Nah szarral nem lehet magyot muvelni de akkor is en csinaltam
Utolso elem kovetkezikb -
ma aztán fú! Mióta motorozok ilyen napom nem volt és még csak 2óra!
-
csongi
veterán
Motozozas meg minden
En meg itt szivok a festessel
-
polimorf
tag
Reggel unatkoztam és csináltam egy kis zenés videót a mocimról
Ilyen lett -
a teljes szentendrei út dugó. Kmeket jöttem a két sáv között.
-
.mf
veterán
válasz
Bogyó bá' #34015 üzenetére
"Leöntöm a kávémat, és már itt se vagyok! "
Gondolom asszony nagyon fog neki örülni, szétlocsolod a kávét a padlón és elhúzod a csíkot feltakarítás nélkül. Lehet, hogy nagyobb karika lesz belőle
Jó utat, jó szórakozást!
Jó lenne, ha már én is itt tartanék. Ezek a magyar kisiparosok nem igazán akarnak gyorsabban dolgozni, másfél hete nincs kész a törött lábtartó- és váltó-konzolom cseredarabjára... s még a bukógombát is meg kéne csinálni, amihez idomot kell fúrni, hűtővíztartályt kisebbre cserélni... -
Bogyó bá'
nagyúr
Na Urak, várok még egy órát hogy melegedjen egy kicsit az idő, aztán elindulok egy nagy Mecsek-körre (250-260km). Muszáj menni, mert hétfőtől egész hosszan megint pocsék időt mondanak az időjósok...
-
Ez az akku szarabb mint a régi. Megy vissza!
12.49v-ra állt be reggelre. 21w-os izzóval pár másodperc alatt 11.9re merült. -
stifi
senior tag
válasz
Ferdzsoo #34007 üzenetére
Legutóbb Motul volt náluk, így ott vettem mert én is azt szerettem volna.
Viheted is az olajat amúgy, nem fognak ezen fennakadni, meg talán az olajcserét soron kívül is megcsinálják, nem kell napokkal előtte bejelentkezni, elég felhívni előtte és odamenni!
Balázs Lászlót hívd fel, ott a száma a weboldalukon - mindenben segíteni fog! -
stifi
senior tag
válasz
Ferdzsoo #34005 üzenetére
szerintem bármelyik szervizben ott lehetsz a motor mellett (bár én a második alkalommal már nem szoktam ott lábatlankodni, igaz eleve csak olyan helyre megyek másodjára akik szimpatikusak voltak és megbízom bennük)
a Karasna pl márkaszerviz és nyitott, meg tudod várni helyben (de nem szabad simogatni és etetni a szerelőket, ugyanúgy hülyeségekkel feltartani sem illik)
én oda hordom a 600-as cbr-emet, (olajcsere, törés után javítás stb)más: ma elővettem a motort és mentem egy kört - megint szól a vez.lánc feszítő
lehet az, hogy a fél év állásban fáradt el a patronja, vagy annak nem kellett volna? a fasz kivan hogy 20-30ezret kell erre költeni 1-2 évente -
Ferdzsoo
addikt
Pesten melyik Honda szervízt ajánljátok?
Kéne vinnem a gépet jövő hónapban szervízre. Egy kifogásom vann, ott akarok lenni a gép mellett.
De legalább egy akáriumon keresztül nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával