Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Azt tudom hogy narancs színű kraftolására csak ng+ban nyílik lehetőség, de most az unique(rózsaszín) cuccok kezdtek el potyogni Shactuka után és én naív azt hittem azonnal lehet is kraftolni a kovácsnál, de semmi. De az is lehet benéztem vmit és a rózsaszín cuccok nem unique hanem más kategória?
Nem sok infót találtam róla, csak némi utalást, hogy haladni kell tovább a sztoriban, vagy lesz talán side quest is és az fogja feloldani.
Egyébként igen, lvl 88-as cuccoknál jelentek meg először.szer:
Rákerestem, unique cuccok lesznek azok, de inkább bordó, mint pink. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #242 üzenetére
Nálam az vált be, hogy mivel az első fázist már csukott szemmel is lehoztam így a második fázisra full hp potival mentem.
Ahogy elkezdődött a második fázis elkezdtem távolságot tartani és dobálni rá mindent is, plusz dodge, dodge, dodge. Meg sem kíséreltem megtanulni a villantó támadásának a hárítását, dodge és dobáltam rá a gyűjtött cuccokat.
Őszintén szólva én eddig Volbainoval szívtam a legtöbbet, ptsd-m volt amikor szellem alakban is jött side questben.
Más.
Fura, már kezdenek potyogni a pink cuccok, aminek veszettül örülök a több tulajdonság miatt, viszont az meglepett, hogy a kovács még nem tudja craftolni az anyagot, így kb jelen pillanatban felesleges a loot, mert ami nem oké azokat szétbontom, anyag így már van, csak készíteni nem tud a kovács belőle semmit.
-
Wesder
titán
válasz
Szoke1982 #239 üzenetére
Nem emlékszem hogy hanyadikra lett meg, meg hogy segítővel csináltam-e, mert a vége eddig minden bossfightnak az volt hogy egyedül többre mentem. Szerintem hamarabb lett meg mint Viper. Malucánál talán még nem volt meg a kocka amivel lehet fejleszteni a felszerelést.
Most 145-ös szettel szegénynek második fázisra is alig van ideje, párszor már elpicsáztam. Jól esett.
-
Szoke1982
senior tag
Szerintem az lesz kicsit megsütöm megyek veszek is "boltban" !
Na legalább már tudom a movesettjeit a k.rva életbe is ,három nap kellett xD látszik ha ember alszik egyből majdnem ment elsőre.
Amúgy mióta oled van most vettünk barátnőmnek (barátnő?? 16év..) na asszonynak , egy (lg55b4 -et akciós glamour napok 289e) azóta rájöttem miért szenvedtem annyit, itt másodszorra sikerültek a régi bossok mert vissza mentem annyira jó az inputlagja a tv-nek .
Nem is gondoltam volna a tv-m szar.. tehát az azonnali válaszidő jobb 100x! Csak itt a beégés a para.. Nekem új ez a oled téma.Minden szebb kb!
De szerintem magamnak is az lesz, de nekem már G4 lesz ha cserélik a sony 65'x95j-met. (Mert haldoklik de még garis két hónapig..)
Na de vissza khazan-hoz, a Viper kb egy leány álom volt.. very easy lolVissza sírom kb!
-
S e t h
nagyúr
Vipera után a második legkedveltebb boss Maluca, szerintem nincs másról annyi topik indítva a redditen a first berserker szekcióban.
Nem emlékszem hányadikra lett meg, de majdnem elgyengültem én is amikor láttam, hogy Fighting cowboynak is elege lett és idézte a segítőt.
Én megsütöttem, dobáltam rá cuccot ami van, meglepett mert azt hittem nem fog segíteni és csak easy fokozaton ér valamit, de csak az néhány hp kellett már mínuszba és meglett.
Az utána lévő pajzsos waifu a megfelelő armorral sétagalopp volt hozzá képest.
Mondjuk aki nekiáll kifarmolni Maluca szettjét az előtt emelem a kalapom, brutális amit ad az armor, nem csoda hogy meg kell szenvedni érte.
Farmolni szerintem csak segítővel mennék. -
Szoke1982
senior tag
Maluca boss..
Ilyen se volt soha egy játéknál sem ,hogy elfogyott a türelmem ,szerintem vagy 3 napja próbálom a második fázist !
Az első sérülés nélkül megy kb olyan könnyű már, és a második fázis is már látom mit kellene, de van egy rész ahol egy ütése/ütései megöl kb egyből ! (Vagy a "chaos méreg " miatt nem tudok healelni)
Szerintem az ugrálós után még jön a 9 csapás ha jól számoltam de egyszerűen nem hagy healelni sem! De az előttieket is, a túlélési arány nulla .
A staminám kb semmi nem marad. Azt vettem észre jobb a dodge inkább.
Mikor a kardot rántja elő akkor ha jól látom bal és jobb oldalról kell dodge-olni ha jobb akkor balra és ha balról indítja akkor meg jobbra? De a végén is a 9 sorozat?? A berobbanó előre csúszós kard vágása (ami az első fázisban simán megy, a kettő sima és egy picit késleltetett) de itt megbolondul kb , szerintem vagy 9x csinálja egymás után rohadtul gyorsan, na ott annyi is a HP -nek.
Már este summonoltam , hogy gyakoroljam, de az meg nem az igazi már majdnem megvolt , de ez a görény még hp tölt is!
Azt megszakítani se lehet ? Nagyon úgy tűnik ha oda csapok. De azért abba hagyja..Csak vissza meg kurvasok amit levertem addig.
Vagy heavy kell akkor?
Lehet kell fogyó eszközök úgy néztem youtube -on. Talán úgy könnyebb lesz!
Egy souls játék bossa sem akasztott még igy ki. Mind kb tanulható volt idővel, de ez egy görény.. van béna vagyok! Ma újra próba.. (Amúgy Spearrel tolom.) -
S e t h
nagyúr
Azon gondolkodom, számítanak a játék alatti döntések a végjáték szempontjából?
Éppen a bányában bóklászok és az elején Tristan kérdezte mit fogok csinálni, bosszút állok vagy igazságot szolgáltatok, mondom helló, ennek van hatása a végjátékra, 100%-ra?
Nem nagyon találtam róla semmit. -
lanszelot
addikt
Hello,
Hogy tudom használni a lacrima of circulation?
Nekem nincs ott hogy use. -
Wesder
titán
The First Berserker: Khazan - (Dev Note) Khazan's Next Step: April Update Preview - Steam News
Fix for the "Standing Alone" Achievement
We think this might be the one most of you have been waiting for. The achievement has been updated so that it can now be completed as long as you don't summon the Spirit of Advocacy during your second playthrough—even if you summoned it in your first.
This is also in response to a question from Discord user hayyeeQQ.Difficulty Change From Easy to Normal
You can now switch from Easy to Normal difficulty at any time.
Likewise, you can switch from Normal back to Easy whenever you want. (Of course, that part was already possible...)
Please keep in mind you can't make changes during your playthrough of the final mission and in the ending zone.Improved Visibility of Hidden Danjin's Jars
Previously, there was a feature that used sound and vibration cues when you approached a hidden jar. However, players using a keyboard and mouse could only rely on the sound. To make them easier to find, this patch adds visual indicators to help you spot hidden jars.
In addition, both the strength of the vibration and the sound cues have been fine-tuned for improved detection."Khazan's Memories" Improvements
A tutorial has been added to guide players the first time they enter the Khazan's Memories menu.
You can now navigate Khazan's Memories using both a mouse and the D-Pad.
If you have completed Khazan's Memories or have enough Vengeance Points to upgrade abilities, a red dot notification will appear.
A new reset button has also been added, allowing you to redistribute your ability points.Main Menu Improvements
You can now open the main menu at any time during a mission to check your Soulstones, collected Danjin's Jars, and any lost Lacrima.
Red Dot Notifications
(When upgrades are available) A red dot will now appear when you can claim rewards or enhance through systems like Phantom, Khazan's Memories, or the Spirit of Advocacy. Now you won't need to open each menu one by one just to check anymore.(When new crafting recipes are available) If new recipes are registered by speaking with Blacksmith Duimuk, any newly added craftable items will also be marked with a red dot.
Elemental Resistance Now Affects Environmental Status Effects
Khazan's elemental resistances will not affect status effects that cover an area, such as burning fields or poison swamps, reducing their impact.
Improved Character Growth Experience
After the patch, leveling up one Phantom will make it faster to raise the next. We've improved the progression experience so players can grow various Phantoms more smoothly and build up their characters more efficiently.
We've also adjusted the skill proficiency gain system so that skilled players—or those who focus on dodge mechanics—won't be at a disadvantage when increasing their skill mastery.World Map Mission Indicators Improved
We've fixed the issue where it was unclear whether missions shown on the world map had been cleared.
Daphrona's Codex Improvements
Now, when you discover a new monster and it's added to the bestiary, its elemental weakness information will also be displayed.
Gear Screen Improvements+
A new "Sort by Performance" option has been added. Weapons can now be sorted by Attack, and armor by Defense. (Please hang in there just a bit longer for the "Sort by Name" option...!)
If a gear item grants a skill through a unique or set effect, you can now view the skill's description and a preview video via the "Help" option. When a new skill becomes available through gear, you'll now have the option to equip it immediately.
Also, you can now quickly check the current status of your set items. If you have other set items that are not currently equipped, they'll be marked with a white icon.
(Even if those items are stored in your warehouse, they'll still appear with a white icon. If you can't find them in your inventory, be sure to check the storage!)Lock-On System Improvements+
The lock-on system has been reworked to function more practically.
A new option has been added in the "System - Settings" menu that lets you choose whether the lock-on direction is based on the camera or your character. We've set the default to camera direction as it tends to be more intuitive. However, if you prefer, you can switch the setting so that lock-on aligns with the direction your character is facing.
Also, the "System - Settings" menu now includes a toggle for the camera reset function. When you attempt to lock on but there's no valid target, the camera will automatically reorient to match Khazan's facing direction. You can choose to enable or disable that feature.
There's a lot more coming in this update, so be sure to check out the full patch notes for all the details.
-
S e t h
nagyúr
Egyébként amennyire olcsó trükk méretes hp-val rendelkező bossok esetében a hp visszatöltése, úgy én is megengedem magamnak, hogy save scummoljak mielőtt kifogynék a matikból.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Shadowguard #223 üzenetére
P1 az viccesen könnyű. Kb megsebezni se tud.
P2-be meg álltalában türelmetlen vagyok és azért nem sikerül.
Igaz sokat még nem próbáltam..csak este itt léptem ki.
Ma meg elmegyek Hismart farmolni..ha már lehet cheeselni.
[link] -
Shadowguard
senior tag
válasz
Anti-Hero #222 üzenetére
Én Reeset szerettem. Elsőre húztam a számat, hogy megint egy hülye mágus, de a P2 kifejezetten tetszik (és annyira a P1 sem vészes, mint Trokka vagy Bellerian). Bár pár alkalommal most is meghaltam rajta, de az csak azért volt, mert azzal számoltam, hogy ki tudom ütni staminából, pedig healelni kellett volna...
Ugyanazt eljátszottam párszor Ozmán is, mikor P2-ben sikerült hat heallel meghalnom, mert "csak egy ütés"Viszont a pályák tényleg vackok, az utolsón most is sikerült párszor a mélybe zuhannom, pedig már azt is tudtam merre kell menni
Tuti a Niohból lopták ezt is, de már ott se tetszett
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Shadowguard #220 üzenetére
Én még Reesevel szarakodok. Már majdnem meglett tegnap..csak mégse és inkább kiléptem. Platina tuti nem lesz nekem. Ez a végjáték nem tetszik már..pályák is frusztrálók.
Hismart is már inkább ledobtam 2 "bombával" aztán haladjunk..nem volt kedvem 2 órát szarakodni vele.
Gyere Mandragora.
-
S e t h
nagyúr
Nagyobb érdeklődésre számot adó videó Fextrától a játék nehézségét illetően.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap lement másodjára is Ozma, még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a harccal. Néha olyan agyament RNG-t kap, hogy csak kergetőzök vele és szökőévente bele tudok ütni egyet.
Viszont a P3 továbbra is jutalomjáték, kapott egy csomó counterezhető támadást, HP-ja nem sok van és seperc alatt le lehet róla verni a staminát is.
Olyan 7-8 alkalommal még leöltem utána, alapanyagot nem akart dobni, de a setjét apránként csak kidobta. Hordani nem akarom, de ha majd megnézem az NG+-t akkor ott már fontos a fashion souls.
És a végére már egész jól ment, nem no hit szint, de volt, hogy a végére hat healem maradt (chaos-ridden+executioner továbbra is nagy segítség a Khazan családoknak).
Szerk.: És természetesen megint letoltam az egészet comsumable nélkül. Pedig Ozmára direkt beraktam a villanyos fegyverbuffot, egyetlen egyszer jutott eszembe, hogy használjam isAhhoz képest, hogy a demóban egyáltalán nem tetszett a dual a végére jobban megkedveltem, mint a speart. Majd futok még egy kört GS-sel is valamikor, hátha idővel/skillekkel jobb lesz, de egyelőre a dual tűnik az esélyesnek NG+-ra.
Viszont most már tényleg elég volt ennyi ebből a játékból, két nap múlva különben is Mandragora. -
S e t h
nagyúr
Próbálgatáson kívül van lehetőség valahol megtudni, hogy melyik bossnak milyen gyengeségei vannak?
Egyébként meg nem lenne rossz, ha peccselnék a fiúk az egy szuszra megcsinálandó side questeket, mert kicsit soknak tűnik a 24 küldetés a játékból való kilépés nélkül, nem pofáznék, ha nem tojt volna be a szünetmentes táp.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Shadowguard #208 üzenetére
Én imádom a GS-t. Eddig minden boss lement vele.
3 boss van hátra..csak kicsit kiégtem már a játéktól így szünetel.
-
Lehet választani az NG+t vagy pedig azt, hogy tovább akarsz még keresgélni, ebben az esetben az NG+ a szellemnél lesz aktiválható bármikor ha úgy döntesz! Azt, hogy a mentést amit Ozma után csinál engedi-e betölteni fogalmam sincs, vagy egyáltalán hol csinálja a mentést, és ha vissza töltöd hová rak esetleg, nem tudom sajnos
De ha felhőbe csinálsz mentést azt vissza lehet természetesen tölteni bármikor, ha ez lett volna a kérdés 😅 Kicsit lehet túl bonyolitottuk ezt, vagy csak én vagyok ennyire érthetetlen 👍
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #215 üzenetére
Akkor kérdezem máshogy.
Ha levertem Ozmát, akkor kirak a főmenübe és csak NG+-t enged indítani, és betölteni màr nem tudom a koràbbi mentést amit mondjuk Ozma utàn csinàl? -
Azt meg lehet csinálni, hogy a legvégén a fő boss előtt, ha segítő nélkül eljutottál oda normálon, akkor csinálsz egy mentést, és igen le teszed easyre, lenyomod Osmat elvileg megkapod a easy trófeát és segítő nélküli végigjátszás trófeát, utána vissza töltöd a felhőből a mentést és normálon mehet segítővel is akár Osma! Ez így működik elvileg, ezt nem tudtam kipróbálni, mert én egy szuszra megcsináltam mindent, de itt mivel túlságosan nehéznek találja S e t h a játékot, így ő más lehetőségeket fontolgatott, arra írtam azt amit, lehet félre érthető voltam bocsánat 👍
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #213 üzenetére
Most simàn àttehetném easy-re. Ha leverem Ozmát, akkor utàna màr nem engedi betölteni a mentésemet?
-
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #211 üzenetére
Mondtam hogy az elött kell easyre nyomni, mielött àtmész NG+-ba. Elvileg működik.
-
Nem járható út, próbáltam minden hogyan, de ha normálon játszod végig, akkor utána a felturbózott karakterrel ( ami NG+ban nem is annyira turbós, mert egy sima mob 2 ütéssel lever😂) kizárólag normálon enged játszani NG+ban, tehát nem tudod easyre állítani, és nem a mentés vissza töltés sem működik ebben az esetben, ezt is próbáltam legalábbis Ps5 gépen nem, lehet PC vagy más platformon működik ezt nem tudom! Egyszóval az a végig futás nem az lesz, inkább lassú séta, mert SOKKAL nehezebb itt az NG+ mint más ilyen játékban 😳
-
S e t h
nagyúr
válasz
Shadowguard #208 üzenetére
Azon kattogok, mi van akkor ha idézek segítőt, bukom a trófeát, viszont a második végigjátszást nélküle tolnám.
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy sajnos ezt így nem lehet, hanem akkor új játékot kell indítani.
Mert elég jól hangzana, hogy első végigjátszás segítővel, aztán a felturbózott Khazan átszaladna new game+on, de tartok tőle ez nem járható út. -
Shadowguard
senior tag
Vagy a B-verzió, hogy két végigjátszásból oldod meg a platinát. Csinálsz egy idézős végigjátszást normálon és egy summon nélkülit easyn.
Én múlt hétvégén visszaraktam a játékot, gondoltam csak meg kellene nézni másik fegyverrel is. GS-t Viper után elengedtem, nekem az a fegyver végtelenül passzív (majd egyszer még folytatom a karaktert, de lehet leteszem easybe), de a dual kifejezetten élvezetes. Az elején nyögvenyelős volt a stamina miatt, de mostanra kiforrta magát és Bellerian kivételével eddig mindenkit körbealáztam vele. Vele azért hajnalban megszenvedtem, de csak meglett.
Mondjuk sokat segít a harcokban a Chaos-Ridden+Executioner set együtt. Heal nélkül hozok le vele bossokatAztán ha ez megvan akkor megnézem én is azt az AI limitet. Csak az a baj, hogy ránézésre nagyon Code Vein és attól PTSD-m van
-
S e t h
nagyúr
Amikor többedszerre fordul elő, hogy a bossnak csak némi hp-ja marad, akkor egy segítő pont tudna annyit distractolni, hogy ezzel megoldjam a szitut.
HP pool kell neki, hogy bírja, a sebzés része maradna rám.Fejlesztés nem lenne gond, mert egy rakás revenantot lenyomtam már a felszerelésük miatt.
-
S e t h
nagyúr
Egyem a készítők zúzáját, ezt nagyon jól kitalálták.
Ott van végig a mézesmadzag előtted, easy fokozat vagy a segítő behívása, de akkor bukod a platinát.
Hányszor kísértett meg a boss room melletti idéző jel, aztán csak mindig maradt a kihívás, tanulás, de egyre vékonyodik a határ, biztosan kell az a platina? -
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #200 üzenetére
Oké, ebben tolom én is, de fegyver nincs a szetthez és már cseszettül unom a demos rare fegyót, csak punczi vagyok lecserélni egy gyengébbre.
Másrészt nem emlékszem olyan souls játékra ahol ennyit szenvedtem volna a skillekkel, valahogy egy normális kombót nem tudok összerakni, gyakorlatilag csak swift csapásokkal haladok, de ez egyre kevésbé tűnik elégségesnek.
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #199 üzenetére
Annyiért tényleg az! Ennek nagyon örülök , Khazan után beszerzés lesz , de annyi játék jön idén te jó ég !
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #197 üzenetére
Igen az nálam is bejött maga a gameplay, de amúgy elég jól futott a játék is szerintem, simán szemre 60fps bár passz de biztosan jól ment a demó is. És elég jó áron van amúgy főleg ha lesz akciósan akkor biztosan beszerzem majd.. köszi az infót!
-
válasz
Szoke1982 #195 üzenetére
Köszönöm, igen jobban tetszett bizonyos szempontból, hát ja Ursula nem egy egyszerű boss a játékban, és a challenge pályán ráadásul a könnyebbik fajtája szerepel 😅
Ráadásul ott fullosan mész neki, mert majdnem minden spell és fegyver adott felhúzva 😳
Be kell gyakorolni mint mindent ezekben a játékokban, és akkor menni fog👍 Nehézsége szerintem nem nehezebb, mint a Khazan normálon! Egy nehezítés van, itt ha az ellenség túl sok találatot bevisz akkor pluszban még egy piercinget is bekapsz, ami gyakorlatilag az egész HP-dat elviszi és instant halál! Tehát erre figyelni kell, van az élet csík felett az a mérő, na arra kell figyelni, hogy lehetőleg mindig maxon legyen, mert azzal tudod az extra spelleket is aktiválni és bevinni az ellenfélnek, sőt blokkolni is kizárólag akkor tudsz! És ez egyértelműen oda vissza működik, mert az ellenfélnek is ez a gyengesége 😬 Nagyon élvezetes a harc, ez a része tetszett jobban nekem amúgy! -
S e t h
nagyúr
Kb hányadik szint környékén lesz érdemes lecserélni a demoban megszerzett fegyvereket?
Kicsit hülyén néz ki, hogy lvl 10-20-as fegyverek nagyobbakat sebeznek, mint a jóval magasabb szintűek a scale miatt.
Nem tudom ezt miért hagyták bent a játékban. -
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #194 üzenetére
Gratula!! Tényleg jobban?
Az igen.. na akkor majd beszerzem az is tuti, a demó tetszett nagyon bár a demó utáni boss challenge -nél kampec volt egyből xD Gondolom Khazan-nál sokkal nehezebb nem?
Jah a Mandragora demót próbáltam szintén, tuti vétel lesz ! Nagyon jó lett úgy néz ki , baromi jó a hangulata. Jah és Magyar fejlesztők, gratula nekik előre is! 🇭🇺
-
Na meg lett az AI Limit platina is, jobban tetszett mint a Kazán 😂 Jöhet a Mandragora😬
-
Szoke1982
senior tag
Hot fix update!! [link] Be is crashelt egyből kb, a mentés le van írva, hogyan kell vissza állítani cserébe -2 órám ugrott köszi !
Pedig már ki lett farmolva egy teljes szett, találtam egy jó helyet. Amúgy most próbáltam jobbakat dobál mint anmo dobált..
Ezt meg nem adja be nem értem, vagy gondolom azért mert még mielőtt a kardot aktiválja (feje felett ) az előtt kell megölni? [link] de ott még túl gyenge vagyok max tűzzel bírnám , de sokkal gyengébb kardot adna mint ami van jelenleg most nézem! Hmm.. -
-
-
Szoke1982
senior tag
[Fextralife Review] már írt róla, én angol -magyar fordítóztam de simán jól értettem mit írt, szerintem baromi jó főleg ebben az árban nekem a demó tetszett. Majd Khazan után jöhet is !
(De most a Mandragora demó pörög nagyon állat! )
Jah és ez az első játékuk, amúgy így nézve és az árát is, nagyon jó kis játékot tettek le elsőnek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
spleenszuru #184 üzenetére
Érdekes egyébként ebből a szempontból a játék, szerintem nincs kőbe vésett szabály.
Van aki parryzik, van aki állítása szerint csak dodgeol, és van aki a deflectre esküszik.Volt olyan boss ami folyamatosan büntetett, nem tudtam csak parryvel legyőzni, aztán elkezdtem elugrani a csapásai elől és onnantól vegyesben parryztem és vetődtem, így meg is lett.
Egyébként nem a parry a kötelező, hanem a türelem.
-
-
válasz
spleenszuru #184 üzenetére
Az elején választhatod az easyt ha úgy tetszik, fel is dobja az első boss után a játék! Nem kötelező a parry, de csak abban az esetben ha folyamatosan meg akarsz halni 😅
Amúgy ha eljutsz egy bizonyos szintre, akkor már nem kell a parry sem, mert a támadásokkal és a kiegészítő skillekkel, simán megtöröd az enemyk posturét parry nélkül is, viszont ehhez minimum a játék feléhez el kell jutni 👍 -
S e t h
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #183 üzenetére
Code vein nálam kimaradt, viszont pár hete letöltöttem, pont az ai limit miatt, hogy kipróbálom, de idő sajnos talán sosem lesz rá.
Nekem a khazan demo jobban bejött, de az ai limit sem hagyott hidegen, ezért is kérdeztem tőled te miként látod.
Szerintem én is megveszem majd, de egyelőre még most sem látom az alagút végét amikor az aktuális játékokkal végzek. -
spleenszuru
őstag
Gondolom, itt senki nem játszik easy fokozaton? Mikor nyílik végül? Meg kell halni 100x, hogy feldobja, vagy kezdhető a játék easyn?
Látok olyan kommentet is itt, hogy kötelező a parry. Tényleg az? -
Ha játszottál esetleg a Code Vein játékkal, kb olyan az egész megvalósítása! Grafika egy az egyben azt idézi,a harc azért más szerintem jobb mint abban volt! 3 féle fegyver van, szokásos két kezes, nagy kard és sima, és ki lehet egészíteni plusz extrákkal a támadásokat ezekből van egy raklap, elég jó kombókat össze lehet hozni! De itt is főképpen a parry ami lényeges, úgy lehet az ellenséget megtörni, és nagy sebzést kiosztani, de eléggé összetett, nekem jobban tetszik mint ami a Khazanban van, sztori az felejthető 😅
Megmondom az őszintét, nem voltak nagy elvárásaim a játékkal kapcsolatban hiszen egy "fél áras" játék, de így, hogy tegnap este végeztem vele, azt kell mondjam bizonyos szempontból jobban is tetszett mint a Khazan! Tehát így kell hozzá állni, és akkor nincs csalódás, minden esetre jobban megérte ez a játék azt a pénzt, mint a Khazan a teljes árat... -
S e t h
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #181 üzenetére
Írnál majd pár szót a limitről?
Lstán van nálam is, szívesen olvasnám. -
A vége innen még nagyon messze volt, de jó pár szintel fentebb voltam már természetesen, ez látható az életerő csíkon is, no meg a sebzésen is igen...
Azóta már platináztam, már el is felejtettem szinte ezt a játékot, tetszett, de nem hagyott mély emlékeket bennem! Most az AI Limitet tolom nagyon jó szerintem, aztán várom a Mandragorát és Clair Obscurt ebben a hónapban még.
-
S e t h
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #127 üzenetére
Gondolom itt már a játék végéről mentél vissza, mert brutális a sebzés amit beviszel, első találkozásnál én csak csipegettem lefelé a hp-t.
-
Szoke1982
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Ez jó jah!
-
Wesder
titán
Greetings, Berserkers!
April 1 Patch Update:
- All bosses are Viper now! We heard everyone thought Viper was too hard… Too bad! Good luck. -
Szoke1982
senior tag
Unveil the legacy l Episode 2. [link]
-
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #136 üzenetére
Most sikerült lecsapnom sokadik nekifutás után, és azt kell mondanom hogy ez egy kurva jó bossharc volt miután betanultam a támadásait.
-
Wesder
titán
NG+ Unlocks Transmog, the ability to craft Epic gear, and additional skills.
NG++ Unlocks the ability to craft Legendary gear, and even more additional skills. -
válasz
Shadowguard #169 üzenetére
Értem köszi ránézek majd 👍
Más, valaki tolja az AI Limit játékot? Demót próbáltam olyan Code Vein beütésű nekem tetszik, lehet bepróbálom főleg, hogy 13K csak! Clair Obscure és Mandragora még odébb van sajnos...addig is kellene valami😅
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #168 üzenetére
Nekem azt abban a pillanatban beadta ahogy az utolsót felvettem. A mellékküldetéses achi megvan? Mert esetleg még az lehet, hogy mégis kimaradt egy mellékküldetés valahol és az abban lévő kis bigyó is emiatt. Összesen 44 kis bigyó van, a köcsögkalapokból a legnagyobbhoz is elég 42, ez egy kicsit csalóka lehet.
Egyébként az endingre csak egy extra achi van, a First Berserker, abban van a bossnak 3 fázisa. Van egy, hogy summon nélkül juss el odáig, illetve kettő ami nehézséghez van kötve. Konzolon a magasabb nehézség nem adja be a könnyebbet, de steamen megadta a normál mellé az easy nehézséget is. -
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #166 üzenetére
Nem megvenni kell őket, hanem megtalàlni az összeset a pályákon.
-
válasz
Shadowguard #165 üzenetére
Nem tudom, hogy tudtad 1 végigjátszásból 100%-olni, mert PS -en van például ez a trophy, és ennyi pénzt amennyiért az összes cuccot megveszed a lábas fejűtől, még NG+ban is necces összeszedni, mert ha jól számoltam közel 8 millió arany kell hozzá, első körben ennyit lehetetlenség összeszedni😳 De eleve több befejezés van, egy nekifutásra nem lehet megcsinálni....habár a játék progressz nekem is 100%-ot ír, de nálam csak akkor 100% egy játék ha platináztam 😅
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #164 üzenetére
Ez a boss nem volt jó... Lement, bár szinte magam sem tudom hogyan, a P2 leginkább szerencse volt. P3 meg szinte sétagalopp volt vagy csak szerencsém volt, de lement elsőre. Két heallel mentem át és szinte folyamatosan a piros támadást erőltette, azt meg elég jól tudtam counterezni. A végén még maradt is egy healem. Attól függetlenül annyira nem szórakoztató, hogy 10+ percen keresztül tartson egy fight.
Viszont ami jó hír: a steames változat megadja a normálra az easy achit is plusz ott lehet változtatni a nehézséget NG+ra isSzóval nekem megvan a 100%. Még NG+-on elszaladtam és megcsaptam Yetugát, de semmi extrát nem tud. Nagyot sebez, a grab majdnem oneshotol és annyi HP-ja van, hogy négyszer kellett beletolnom a brutal attackot és még akkor is jött tovább.
Nem baj, 100%, ha nem lesz DLC ezt egyhamar nem fogom megint elővenni. -
Shadowguard
senior tag
Na jó... Aki ezt kitalálta nem volt épelméjű... A lenti képen látható, hogy mentem át legutóbb P2-be... Előtte is nyolc healem volt, csak nem voltam maxon... De 50% alá meg nem bírtam vinni így sem. És még nem láttam a P3-at...
És egyébként az a baromi idegesítő, hogy hiába csinálok tökéletes kört, azon kívül, hogy kapok minimális lacrimát semmit nem érek vele. Azt meg bárhol tudom farmolni.
-
Shadowguard
senior tag
Aki ezt az utolsó pályát kitalálta azt szöges korbáccsal kellene napi nyolc órában verni. Ha volt a Nioh-knak olyan része amit tiszta szívemből gyűlöltem az pontosan ez a hülye levegőben lebegő platformokon való ugrálás. Utolsó két bosson nem haltam ennyiszer, mint itt ebben a hülyeségben
-
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #161 üzenetére
Van rá skill hogy ne legyen gond a menekülés nem? Dual Wield fán mintha láttam volna.
-
Shadowguard
senior tag
Nah, 14. boss is megvan, alig 4 tryból. Azért itt már jól el vannak nyújtva a harcok, de ez a boss tetszett. Mondjuk a targetlocktól eltekintve a sárkány is.
Akit szeretnék elfelejteni az a piromán Rangkus és a folyton menekülő Trokka -
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #157 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül milyen szinten fejezted be a játékot?
Én most vagyok 137, a 14. boss előtt...Kíváncsi leszek ő mit tud
-
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #151 üzenetére
Igazad van !
Akkor sorry , téves információ volt!
Csak akkor easy módban lett, és pluszban kaptak buffot egyes bossok! Hivatalos oldalról szedtem le! -
válasz
Shadowguard #156 üzenetére
Ezt nem tudtam, mondjuk adott valami plusz trófeát akkor biztosan ez volt👍
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #155 üzenetére
Akkor neked meglett a titkos ending
Elvileg csak akkor van három fázisa ha szorgosan megcsinálsz mindent
-
Stáblista után kell választani, hogy akarod-e a NG+t vagy sem ( előtte csak az utolsó boss előtt tudnád átváltani easyre, de akkor bukod a normàl nehézségi trófeát) , nem mertem a no-t nyomni, mert fogalmam sincs, hogy utána aktiválható-e ha kihagyod , vannak érdekes megoldások a játékban tehát inkább a yesre nyomtam biztos ami biztos alapon 😅 Itt ezen a ponton még a mentéssel sem lehet variálni ugye ha elbaszod, mondjuk az utolsó boss előtt csinálsz felhőbe egy mentést és azt vissza töltöd úgy igen, de a f*szom se akarta még 1x lenyomni főleg, hogy 3 fázisa van és Viper hozzá képest kis iskolás...😳
Ja oké már értem amit írtál 😅 Le kellett volna nyomnom normálon trophy solved, utána vissza tölteni a boss előtti mentést és letenni easyre, oh hát ezt elbaxtam 😂 Mindegy élvezem, most már lenyomom így is...
-
Shadowguard
senior tag
Nekem 48 óra, már csak két pálya van hátra, hajnalban meglett az achi a bónusz questekre is. Viszont elvileg mindent összeszedtem eddig, egyik pályán kétszer is végigmentem, mert nem találtam meg a kisköcsögöt. Kontroller nélkül az ember csak a hallására tud hagyatkozni.
Azért a sárkány érdekes volt, a target lock csak a fejét fogta be, amit nem értem el, csak ha földhöz vágta magát. Szóval azt játszottuk, hogy én blokkolgattam, ő néha lerakta a fejét, én ütögettem. Aztán egyszercsak megkáoszult, akkor már dodge-olgattam is. De ismételtük a P1-et. Aztán leesett az egyik szarva, fetrengett, bántalmaztam, erre leesett a másik is és belehalt... Alapvetően vicces fight volt
Viszont NG+ nem lesz, szépen kimásolom a mentést a boss előtt és megcsinálom easyn is. Mondjuk az fura, hogy a nehezebb szint nem adja meg a könnyebb után járó achit, általában nem így működik.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #149 üzenetére
[link] itt van hozzá thropy guide.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #151 üzenetére
NG+ elött visszavàltod easy-re. Úgy menni fog. (gondolom)
-
válasz
Szoke1982 #150 üzenetére
50 óra volt, Vipert csak easy módban nerfelték, tehát very easy lett egy Soulslike játékban vicc kategória, normálon buffot kapott tehát nehezebb lett elvileg, én ezt tudom!
NG+ hát gyerekek nem egyszerű, már az első jeti is elég nehéz volt, csináltam róla videót, majd beteszem, akit érdekel nézzen bele 😳 Mondjuk utána el kezdte dobálni a játék a nagyobb szintű cuccokat, úgy azokat használva már jobb lett egy fokkal...jó hír, hogy a kovács meg mindenki más elérhető egyből, tehát ott lesznek a központi helyen!
Viszont aki végig akar rohanni NG+ban easyn, nos van egy rossz hírem nem lehet, tehát ha normálon nyomtad le a játékot, akkor nem lehet választani NG+ban az easyt, és gondolom ez vice verza, tehát ha easyn viszed végig, akkor pedig nem lehet a normált választani! Tehát teljesen új játékot kell indítani ahhoz, ha meg akarod szerezni azt az acsit ami szükséges, itt nincsenek kiskapuk😂 -
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #149 üzenetére
Gratula!
akkor elég profin tolod!
Hány óra volt összesen?
Én még csak Viper után járok.. szenvedtem két napja kb. De szerintem a kevés hp végett. Második fázisban alig maradt hp töltőm, de a második fázis az kb fele olyan nehéz volt mint az első. Már az álmomból felkeltve is tudnám mondani melyik ütése jön xD pedig már nerfelték pff.. sokkal nehezebb volt még Early idején azt tudom, akkor max a 70% ig tudtam levinni hp-ját kb. Na de eddig nagyon jó a játék!
Remélem lesz még pár jó pálya is még, mint ez a Viper boss előtti pálya rész is tetszett nagyon. -
Na lepergett a stáblista pár napig pihenőn volt a játék azért csak most, nagyon tetszett a játék, a vége pedig nagyon epic lett,tehát mindenkinek ajánlom, hogy ne adja fel! Majd írok milyen az NG+ muszáj vagyok még 1x letolni, mert kimaradt pár dolog, és ez a játék megérdemli a platinázást
-
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #147 üzenetére
NG+-ban nyílik meg ha jól emlékszem/olvastam.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #146 üzenetére
Na, két nekifutással később le is ment. Tényleg el kellene kezdenem használni a comsumable cuccokat, mert így mentem át a második fázisba és a DoT majdnem az összes HP-t leolvasztotta rólam.
Apró-pó... Én vagyok nagyon vaksi, vagy transmog tényleg nincs?
Ez a felemás vért azért elég... felemás...
-
Shadowguard
senior tag
Na jó... Amikor még ki is írja a nyomorult, hogy kész a küldetés aztán utána bedob még egy fázist az már kicsit túlzás... Gyanús volt, hogy túl könnyű, de ez akkor is szánalom már.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #144 üzenetére
Na jó... Bármennyire is utáltam a fightot először meg másodjára és sokadjára, a végére azt kell mondjam nem is volt rossz. Miután rájöttem, hogy rosszul álltam hozzá az egészhez és itt az egyetlen esélyem a végtelen agresszió már egész könnyen lement.
Még 5 boss, ha minden igaz...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
És van lejjebb... A következő már addokat is idéz...
-
válasz
Shadowguard #141 üzenetére
Na ennyi grat😅👍
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #140 üzenetére
Igen,a kép elég vacak lett, csak random nyomtam egy F12et a steamen
Na, így kell ezt... Főztem egy kávét, tettem bele egy kicsit a titkos hozzávalóból, hogy ír legyen és negyedik nekifutásra, három healből le is ment.
És kicsit pontosítok, valójában nem no hit a P1, mert a projectile egy picit sebez akkor is ha brink blokkal védem, de kész van a regenes vértem és kompenzálja a dolgot.
Csak néha muszáj mérgelődnöm, mert egyébként nem lenne rossz a játék, de tényleg vannak részei, amik rontják az összképet nálam.Wesder: Még ha a látszat mást is mutat, de tényleg élvezem a játékot
Egyébként már rég abbahagytam volna. Csak most fáj a torkom, nem tudok a géppel kiabálni
-
válasz
Shadowguard #139 üzenetére
Értem, akkor pihenj rá kicsit, én így szoktam 😂
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #137 üzenetére
Elden Ringet és minden más PC-re elérhető soulslike-ot kimaxoltam, Consort Radahn-t is három különböző karakterrel öltem summon nélkül, szóval alapvetően itt nem a nehézséggel van baj, mert ez az ugráló qrva sem lenne nehéz. Csak nem tudom miért kell egy melee combatra koncentráló játékba beletenni egy ilyen folyamatosan menekülő nyomorultat.
Magával a mechanikával van bajom, harmadik tryra már nohitre megoldottam a P1-et, de egyszerűen felidegesítem magam azon, hogy nem lehet megütni, mert folyamatosan elröpköd, hogy ezen megy el.
Egyelőre hagyom is, mert teljesen kiégtem ezen. -
Wesder
titán
válasz
Na jól van akkor, örülök hogy mindenre is gondoltak.
Az különösen tetszik, hogy ennyire tudsz rajongani ezért a játékért.
-
válasz
Akkor ez nem a te játékod engedd el, feleslegesen nem kell az agyvérzés szerintem 👍
Mindenkinek nem feküdhet ez a stílus, vagy vedd vissza könnyű fokozatra, úgy biztos könnyebb, habár én Viper után nagyon könnyűnek találtam a játékot normálon is! -
Shadowguard
senior tag
Tudom már mi hiányzott nekem ebből a játékból, egy olyan boss, ami a harc 90%-ában csak menekül és messziről lövöldözik, tényleg nem is tudom hogy maradhatott ez eddig ki...
Komolyan, mire egy kicsit kezdek megint kibékülni a játékkal és lenyelni, hogy egyébként a main bossok 90%-a eddig visszajött mint miniboss akkor beesik egy ilyen rakás fos... És egyébként nem nehéz vagy a fene tudja, mert elsőre levittem cirka 30% életre, de hányok ettől a mechanikától. -
Anti-Hero
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de:
Stamina dmg az mit takar?
Mi a különbség a sima dmg-hez képest?
Fegyverhez vagy skillhez van köze? -
Wesder
titán
-
toxicjew
addikt
Elkezdtem késő este, de csak beleszagoltam, hogy hogy fut. Pron quality módban unlimited framemel olyan 55 fpst írt a tv, a vrrnek köszönhetően elég simának tűnik. Ma jobban beleasom magam.
A parry az a block gomb időbeni megnyomása, vagy lesz rá külön gomb?
-
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #129 üzenetére
Valby-t nekem is kb 1.5 óràig kellet csapkodnom, mire kiadta a szettet.
Nem tudom milyen a drop rate a bossoknàl, de úgy làtszik nagyon luck based. -
Shadowguard
senior tag
Na, ma egy kicsit jobban ment, letoltam egy rakás mellékküldetést és újabb két bosst adtam át az enyészetnek. Ráadásul elég hamar, az előző harmadikra, most Shactuca talán hatodikra.
Meglehetett volna előbb is, de megint sikerült úgy összeejtetnem, hogy beszorultam mögé. Megjegyzem, ilyen batár dögnél igazán megoldhatnák, hogy ne kelljen a feje előtt állnom, hogy be tudjam adni a kivégzést. Meg persze sokat segítene az is, ha használnék consumablet, de azokkal mindig spórolni szoktam. A játék végére meg lesz mindenből 500...
Viszont ha valaki megmondja honnan olyan ismerős ez a beteg ugrálás amit csinál azt megköszönöm... A végére rendesen tengeribeteg lettem tőleJa, meg gondoltam a kettes bónusz miatt, meg ha már kapott nerfet akkor szerzek nyersanyagot vagy páncélt Malucából... Tíz körből egyszer se dobott semmi hasznosat, így craftolni se tudok...
-
Szoke1982
senior tag
-
válasz
Shadowguard #126 üzenetére
Nem rohanok én sem, csak mivel nem dolgozom már egy ideje így időm mint a tenger...
Azért munka mellett én se tartanék itt👍
Egy kis 1 perces Viper boss fight tőlem [link] 😂 -
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #125 üzenetére
Az szép teljesítmény, gratulálok
Én kicsivel kevesebb, mint a felét toltam vele eddig (18 óra), de pár boss rendesen megfogott. Vagy kezdek kiöregedni a stílusból vagy nem tudom, de ennél jobban szokott menni.
Bár az is igaz, hogy én mindent összeszedek menet közben, addig kolbászolok a pályán, amíg nincs meg minden. -
Közben elértem a végéhez, az utolsó bosshoz még nem megyek, mert előtte még össze kell gyűjtenem a lábasokat és piros köveket, az lesz egy kis idő, minden más megvan sub quest és bónusz missziók is, de utána hajrá! Ha jól láttam itt is több befejezés lesz, ha itt is lehet "játszani" a mentéssel akkor a héten meglesz a platina, ha nem lehet akkor az még nagyon odébb lesz...de egyelőre 0.0%-on áll a trófea listában a platina,tehát még senki sem platinázta, nem hiszem, hogy én leszek az első 😂 40 óra ment bele eddig nálam...
-
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #121 üzenetére
Vàrható volt. Nincs ezzel baj. Nem lesz ezzel kevesebb az sem, aki csak patch után tud játszani a játékkal.
-
Anti-Hero
aktív tag
-
Shadowguard
senior tag
Na, pont jó, hogy hajnalban nem hagytam ott Malucát, így még elmondhatom, hogy én a nerf előtt öltem
Avagy kijött az első balance patchA másik áldozat a sokat emlegetett Viper, elvileg őt is lejjebb húzták
-
-
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #118 üzenetére
Most fogom elöször megpróbálni.
-
Shadowguard
senior tag
Ezt én is megcsináltam
Közben már lement ez a nyavalyás boss is, azóta rákerestem, de vagy a fextra ír hülyeséget vagy nálam bugolt valami szokás szerint, mert elvileg 50%-nál visszaváltja a fegyvert, de nálam egyetlen egyszer csinálta meg, akkor is pár támadás után el is tette megint...
Aki már ölte meg tudja erősíteni, hogy a leírás vagy a játék a hibás? -
Shadowguard
senior tag
Visszasírom a Vipert... Ott legalább nyomokban lehetett látni, hogy mi történik. Ennél a Malucánál semmit. Maximum amit ki tudok hozni, hogy egy darabig elhúzom a P2-t, de megütni esélyem sincs.
Megjegyzem, az összes f@szom kivolt már a Lies of P idején is azzal, hogy a kétfázisú bossoknál az első fázis lomha bossa a másodikban chilis bránert dug a seggébe és pörög ide-oda. -
Wesder
titán
Összeszedtem a cuccot, amivel lehet szintezni a cuccokat, de ilyen elcseszett rendszert ritkán láttam. Legalábbis ha 5-nél több szintet kell húzni egy tàrgyon, az màr szenvedős.
Gondoltam felhúzom a Deluxe szettet, de 25-ről 65-re húzni igazi pain in the ass.
Na mindegy.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #112 üzenetére
Az király! 🧱💡
Én a Viper-nál itt piknikezek kb. egyelőre még az első fázis sem megy,de már majdnem sikerült !
Még vagy biztos vagy 40x neki megyek, és majd kenem vágom majd! 😅 (Az első fázist.. xD)
Vagy ahogy mindig szokott, alszom rá egyet és elsőre sikerül majd reggel. -
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #112 üzenetére
Én egy jó órát eltököltem ezzel a nyílpuskás állattal. Egyszerűen volt egy pont amikor átment spambe és teljesen elvesztettem a fonalat, hogy mi is történik. A végén már tartottam egy fél órás szünetet, mert rájöttem, hogy éhes is vagyok
De utána meg is lett elsőre, még maradt is három healem. Sikerült beszorítani az egyik ajtókeretbe. -
-
Shadowguard
senior tag
Ééérdekes az a hatodik boss... Második tryra levittem cirka 20%-ra, aztán azóta még négyszer... Addig már nohittel is eljutottam, de amit ott csinál.
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Köszi mindenkinek a segítséget, letöltődött a deluxe.
Már csak időt kéne rá szakítani. -
Faresz29
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #107 üzenetére
Az az igazság, hogy jelenleg sima PS5 van itthon, amin elég nagy frame droppok voltak a demo alatt, de tervezem most egy pro vételét! A Khazan-t már azon szeretném játszani, ezért érdeklődtem...
-
-
Engem nagyon elkapott ez a játék, kb mint anno a NioH első része, azóta is vártam egy hasonló kaliberű játékra, na ez közel olyan és ebbe is bele fog menni pár 100 óra 😁
-
Szoke1982
senior tag
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #102 üzenetére
Egyelőre, aztán majd úgyis cseréled Epicee.
-
Elírtam, Unique cuccok esnek, de a képen amit betettem látható is,hogy már csak abban tolom...de a kovács is tud már nálam Unique cuccokat csinálni,tehát nem csak harc közben eshet!
Ja oké most néztem amit írtál,hogy még akkor ami rajtam van annál is van feljebb 😂 Na ezt nem tudtam...
-
rakkimcer
tag
[Pre-Order Bonus]
The following bonuses are available for those who pre-order [The First Berserker: Khazan]:
1. Fallen Star Armor Set
・ Fallen Star's Resolve
・ Fallen Star's Mark
・ Fallen Star's Scar
・ Fallen Star's Tattered Clothing
・ Fallen Star's Shackles
* The Fallen Star Armor Set is an exclusive pre-order reward and will not be obtainable through alternative means at a later date.
* This armor set depicts Khazan's appearance during his exile to the snowy mountains after being falsely accused of treason. The Fallen Star Armor Set can be used cosmetically. This set can also be upgraded and/or have its options adjusted, allowing for continued usage.
* Clear Mission 2 and open the reward barrel in the Crevice to obtain the Fallen Star Armor Set.
* Updating to the latest version of the game may be required to access this content.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest