Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz
ngabor2 #2589 üzenetére
nem úgy értem,h a saját wireless eouteremet használom erre a célre.Próbáltam de nekem nem jönnek be a pöttyök.Elképzelhető,h csak akkor látom ha rendelek routert?
Az egész azért érdekel mert "egyszer" veszek egy iphonet és kiváncsi vagyok,h mennyire lehet ezzel a megoldással a városban netezni.Tonyo
-
Tonyo
őstag
válasz
kapcs-ford #2587 üzenetére
köszi szépen!Saját router tudok használni?MIért nem látok semmit a térképen?
-
Tonyo
őstag
sziasztok!
Tud nekem vki meghívót küldeni?MIért nem látok egy fon spotot sem a térképen?
Segítsen vki!kösziTonyo
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest