-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
car setupban mit kéne máshogy állítani hogy 50%-on is jól működjön?
pl Austinban is hiába ment 25%os versenyen a 8 , 9-ik körben 1:38 közepe eleje, az 50%-on alig bírtam bemenni 40 alá ugyanazzal a setuppal... -
-
barcalaci84
őstag
válasz
speedydb23 #4481 üzenetére
a játékot nem originben hanem Steamben kell regisztrálnod
Steamben ha jól tudom akkor a könyvtárak menüben I játék hozzáadása I és termék aktiválása a Steambena gocompete -en a fórumban az "E-liga időmérő" topicba is jelentkezz (ha nem tetted még meg) mert hamarosan selejtező...
steamben majd vegyél fel minél több embert barátnak , hogy tudjanak majd hívni...
-
barcalaci84
őstag
egy tegnap esti 5 körös
[link]VixDroppal mi történhetett? mintha ha valaki egy kötéllel kihúzta volna
-
barcalaci84
őstag
válasz
willike71 #4420 üzenetére
amit én próbáltam frapsot az így nézett ki (verziószámot nem tudnék mondani , de nem régi volt) mint a linkelt képen és nem volt bepipálva a lock framerate... mégis bekorlátozott 30-ra , ezért nem értem ha egyszer nincs bekapcsolva , akkor miért "lockol"
Will , te egyébként mit használsz (milyen beállítás)? -
barcalaci84
őstag
de msi nél nem korlátoz így , tehát simán tudok 30ra rögzíteni míg játék közben több az fps-em
fraps-nál actionnél nincs valami beállítás hogy ne korlátozzon be?más:
msinél illetve actionnél is van olyan lehetőség hogy mondjuk 720p ben vegyen fel, ilyenkor jobban eszi-e a gépet mintha full frame-t állítok? -
barcalaci84
őstag
fraps-nál nekem van egy olyan problémám , hogy ha 30 fps re állítom a rögzítést akkor a játékban is lemegy az fps fix 30-ra (ha mondjuk 60fps-re állítom akkor 47-60 közti fps-eim vannak de így meg feleslegesen nagynak érzem a videó méretét úgyis 30-ra konvertálok majd...action-nél hasonló a helyzet, msinél nem )
ez normális vagy én nem állítottam be valamit jól? -
barcalaci84
őstag
nálunk mindenki befejezte és izgalmas is volt a 8 -dik helyért a csata az utolsó 5-6 körben, de előtte is voltak komoly pillanatok
gép ellen még csak hasonló sincs szerintem ( de mindenki azzal játszik a akivel, amivel akar)csak az a fránya pedál működne rendesen
-
barcalaci84
őstag
válasz
Barthezz2 #4371 üzenetére
nem leszólásként írtam...
engem speciel szimplán bosszant ebben a játékbanb az ai , mert látszik hogy nem ember van benne ezért hülyén vezet
mással én se szoktam online menni,mert pl fps-ben is a story érdekel inkább ...
csak itt ugye nincs story így gép ellen nekem rohadt unalmas
egy szezon még kibírható volt számomra de azért ha nem lenne online kihívás akkor már októberben meguntam volna...
de tényleg nem bántásból írtam -
barcalaci84
őstag
amúgy nem tudom hogy bír valaki offline a gép ellen körözgetni több mint fél évvel a megjelenés után
illetve hogy miért nem online játszik valaki ha már ebbe öli az idejét
online azért más világ van és azért jóval szórakoztatóbb -
barcalaci84
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=lGj2lEMrRhs&feature=player_embedded
ebben van setup is és egész gyors vele
ja és ez nem tt setup , versenyre is jó
-
barcalaci84
őstag
Msi afterburnernél milyen beállítást ajánlanátok?
a TV natív felbontása 1280*768 , így a játék is ezen a felbontáson megy...
és kb mekkorra lenne a nyers illetve majd a konvertált mondjuk percenként? -
barcalaci84
őstag
ilyenkor hét közben szokott amúgy élet lenni teamspeaken?
az ugye egy jó gyűjtőhely lehetne esti funracekhez...
aki felmegy oda azt meg lehetne hívni (valakinek csak ismerőse)
illetve mi a ts elérhetőség, mert azt nem nagyon találtam még meg
bár ezeket lehet az oldalon kellett volna inkább kérdezni -
barcalaci84
őstag
ami még furcsa , hogy van olyan ismerősöm akinek 4 a pingje és őt gyakran ledobálta lost connectionnal...
szóval nem hinném hogy a ping a gond... -
barcalaci84
őstag
ez kábel...
és a ping sem hiszem hogy ingadozik, mert bármikor méretem , kb ennyi mindig...
packet loss is 0 , illetve a jitter is 2-4 szokott lenni...(pingtest.net-en mértem)
egyébként nem vészes a dolog csak azért idegesítő lenne ha vasárnaponként dobna le -
barcalaci84
őstag
engem is csak ritkán dobott le idáig, csak látom hogy másokat is dobál le ...
vagy mindenki kilépeget?és a furcsa az hogy amikor ledobott akkor kevesen voltunk, máskor meg telt serveren nem...
-
barcalaci84
őstag
van valami trükk , arra hogy ne dobáljon le lost connectionnal?
miket állítottatok routerben stb?
mert elvileg nem lenne rossz a netem , de egy párszor ledobott már (illetve látom hogy hullanak az emberkék agy mindenki csak lelép? ) -
barcalaci84
őstag
10 euró
de kiderült hogy a paypal számlámon volt 12 euró amiről ezer éve megfeledkeztem, úgyhogy gyakorlatilag játékpénzért vettem
patcheket leszedi ugye? -
barcalaci84
őstag
megvettem én is
most már eredetisek ellen is tudok menni online
vegyetek fel légyszi majd
steam név : barcalaci1984 -
barcalaci84
őstag
ezek a setupok nem rosszak
viszont csak tt-re illetve időmérőre jók esetleg...versenyen rettentően lassú hisz a váltó DRS használathoz van beállíva...
végsebességet mindenképpen jócskán csökkentsétek....
pl spa-ba -339 -nél nem kell több végsebességnek és így is 1:47-es köröket megyek online equal autóval 5 körös versenyen richben. .. -
barcalaci84
őstag
patchek mennyit javítanak az online részen?
össze-vissza osztogatja a büntetéseket itt is?
mennyire laggolnak az emberkék? mennyire jellemző, hogy látszólag még van hely a versenyzők közt , mégis úgy érzékelem, hogy lökdösnek vizuálisan nem látszik , hogy hozzámértek volna?
szokott -e ledobálni lost connection hibával?hol vetted 5,5 euróért giigz?
-
barcalaci84
őstag
válasz
Vasinger! #3613 üzenetére
hidd el nem a patchek hiánya okozza nálad a kiforgásokat , gyakorolj egy kicsit
megfelelő vezérlőbeállítás, egy jó setup , még több gyakorlás és odaleszel szögezve az aszfalthoz...nem a virágbolti verzió okozza ezt nálad az tuti, mert nagyon is lehet támadni a kerékvetőket a legtöbb pályán, szélesíteni levágni kanyarokat szintén
(Na most lebuktam
) úgyhogy megkérdezném patchek , javítottak-e az online versenyekben a büntetési rendszeren? ( changelogban nem láttam erre utaló jelet , de hátha)
+ szingapúrra valami jó setup elkelni
-
barcalaci84
őstag
válasz
Motion_Blur #3522 üzenetére
szerintem max 1:43 közepe
a linkelt 1:44.4 -be voltak apró hibák , olyan 1.44.0 menne szerintem
ezt ugye online verseny setuppal mentem, amin a végáttételt feljebb toltam jócskán...(ránézve a váltó beállításra így nem a legoptimálisabb)
kis finomhangolással talán meglenne az 1:43:5 , de küzdeni kéne rendesen
online 5 körösön próbáltad már? ott mi a legjobb időd itt? -
barcalaci84
őstag
még nem csináltam sose , de majd rakok fel, de ma monzára kéne valami jó setupot csinálni...
egyébként kers használaton is sok múlik (bár beállítás függő is) , au rouge- ba felfele nyomni kell, de maradjon meg kb fele a többi szakaszra is...
illetve nekem nagyon bejött a small fékek használataamúgy én tt- ni nem szoktam , vagyis csak setup készítéskor, (tehát nem használok drs-t) és úgy mentem
múlt héten 1:45-ös időt (na abban szerintem nem maradt semmi)
-
barcalaci84
őstag
válasz
hunboy1974 #3092 üzenetére
az a bajod hogy nem ment a játék...
autosavet hasznlok ami ment is rendesen , de néha elromlik és nem ment
erre a megoldás: (furcsa lesz de megint újra megy az autosave)játékban multiplayer split screen elindít és amikor kirak a pályára az egyik vezérlővel állítsátok át a driving controlsban a vezérlést mondjuk gamepadrők billentyűre (tehát más tipusra)... a bal felső sarokban újra ott az autosave jel...tudod rendesen folytatni a karriert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest