Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
Zod tábornok #4897 üzenetére
Ez az rfactor annyira tökéletes? Nekem így a videóból nem úgy tűnik, mintha jobb lenne a játékmenet, mint a F1 2012-ben...
-
munky
őstag
válasz
Zod tábornok #4896 üzenetére
Nézd, a középszerű az nálam azt jelenti, hogy vannak hibái és hiányosságai, viszont ettől függetlenül játszható és akit érdekel a téma az el tud vele bohóckodni még akkor is, ha egyébként úgy érzi lehetne ennél sokkal jobb is a játék. Nem tudom ebben mi az ellentmondás, hiszen sehol nem állítottam, hogy ez egy értékelhetetlen és játszhatatlan gagyi játék, amit még bottal sem piszkálnék meg.
-
Zod tábornok
csendes tag
válasz
devilinsid3 #4894 üzenetére
ha ez neked ótvar grafika akkor sürgősen húzz el szemészhez.
-
Zod tábornok
csendes tag
de van benne.rfactor is egy alternatíva,max azoknak nem akik nem értenek hozzá.ettől még sokkal jobb a játékélménye és az irányítása is.játszottam mind2vel,tudom.csilli villi grafika az megvan itt igen,de más nem.
az ótvar kifejezés pedig elég erős az rft2012re pl. nyilván nem egy f1 2012,de kárpótolja minden más. -
munky
őstag
válasz
Zod tábornok #4889 üzenetére
Semmi ellentmondás nincs benne. Tisztában vagyok a hibáival és a hiányosságaival, amelyeknek egy részét itt ki is fejtettem. Ettől függetlenül játszom vele, hiszen - ahogyan előttem többen is írták - nincs igazán más komolyan vehető alternatíva a Codemasters sorozatán kívül.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Zod tábornok #4893 üzenetére
azért 2013ban ne egy ótvar grafikával játszunk már..
-
willike71
tag
tőlem is +1, de giigz fogalmazta meg jól, amit én is érzek.
Számomra az rfactor nem lehet alternatíva az ezeréves kinézetével, szóba sem jöhet, akkor visszatérhetnénk a GP2-höz is akár, de ugye 2013-ban vagyunk. Ebben a korban meg csak az F1 2012 van, más nincs... Így is örülhetünk neki, hogy a Sony zsebéből kimászott és 2010-ben végre PC-re megjelent egy valamire való F1 játék.
Ahogy korábban írtam én is tudnám sorolni a hibáit napokig. A véleményemet tartom, ha egy másik engine-t fejlesztenének direkt az F1 alá, akkor jobban járnánk mi is, de épp a konzol világ előre törése miatt és a PC-s piac hanyatlása (mindenki inkább letölti, minthogy megveszi) miatt be kell látnunk, kénytelenek vagyunk ezzel beérni, akármennyire is tudnánk jobbat elképzelni, már ha F1-ezni szeretnénk mai grafikával. -
hermanyi
addikt
válasz
Zod tábornok #4889 üzenetére
Nem ellentmondásos . Sajnos más alternatíva nem nagyon van F1 ezésre ,még talán az rFactor de ott ha nem értesz a setupoláshoz esélyed sincs semmire .
-
munky
őstag
Szerintem a Codemasters F1 szériája nem hozta azt a szintet, amit előzetesen sokan vártak tőle. Az első két rész PC verziója ráadásul még kínosan sok bugot tartalmaz a mai napig, amit soha nem fognak javítani. Az F1 2012 egy tucat patch után már egy korrekt iparos munkának nevezhető, mert ordítóan nagy technikai hibák és bugok nincsenek a játékban. Az a bajom vele, hogy bár egy teljesen vállalható, de összességében mégis csak egy középszerű F1 játék lett ez is, és nem fogok rá igazi klasszikusként gondolni soha.
Az SC-t például jó ha 3X láttam a játékban, pedig a Steam szerint 190 órát játszottam a vele. Esőben az ellenfelek által felvert esőpermet az F1 2011-ben nagyobb és részletesebb volt, itt mintha erőforrás spórolás miatt csökkentették volna ezt. Gondolom a konzolok miatt, mert többször láttam olyan nyilatkozatot, ahol a jelenlegi generáció kevés memória mennyiségét kifogásolják a készítők. A PC-s verzió meg csak egy sima port, pár DX11 kiegészítéssel. Aztán ott van a gumi kopás, ami sokkal konzervatívabb lett mint a '11-es játékban, talán a kelleténél jobban visszavettek belőle, vagy legalábbis nem skálázódik annyira jól az egyes versenyhosszokon mint kellene.
A multiplayer elég fapados és ez csak enyhe kifejezés. Szerintem manapság kifejezetten szégyen és gyalázat az, hogy egy folyamatban lévő időmérőhöz amiből még 10perc van hátra, csak és kizárólag nézőként csatlakozhatok. Ott meg olyan vérlázítóan low budget szagot áraszt minden, hogy azt nem hittem el amikor először láttam. Spectator módban a kocsik kidolgozottsága egyszerűen ocsmány, hiába van minden grafikai elem a maximumra tolva. A kameranézetek ugyan itt szintén nevetségesek, de még a hangok is kifejezetten elviselhetetlenek. Az olyan apróságok, hogy lobbyban nincs chat már tényleg csak hab a torán. Ezt még a tíz éves F1 Challange '99-'02 is tudta.
A karrier mód szerintem az ilyen egy évadot feldolgozó játékokba teljesen felesleges. Nekem legalábbis dögunalmas volt még a gondolat is, hogy kezdjek egy második szezont benne. Egy ilyen koncepció mondjuk egy több szezont tartalmazó játékban működne jól (pl. F1 Challange). Sokkal izgalmasabb lenne elkezdeni egy kis csapatnál mondjuk a 2009-es szezont az akkori szabályokkal és erőviszonyokkal, aztán úgy eljutni 2012-ig. Ötször egymás után ugyan olyan erőviszonyok, kocsik és ellenfelek ellen lenyomni egy évadot, hát ahhoz tényleg nagyon kell unatkozni szerintem és a jelenlegi rendszer csak ezt tudja.
Még lehetne sorolni gazdagon, de a lényeg annyi, hogy szerintem ez koránt sem tökéletes játék. Sőt, sokkal jobb is lehetne. Lehet, hogy nálam van túl magasan a léc, de ez maximum egy középszerű alkotás a szememben és minél többet játszom bele annál erősebb az érzés, hogy az F1 2013-nak már nem kellene nekiugrani egyből 8K-ért...
-
willike71
tag
válasz
hermanyi #4883 üzenetére
Az F1 2012 hibáiban igazad van, de a 2011-el és a 2010-el is voltak jócskán problémák ezt te is tudod. Félre ne érts nem védeni akarom a Codemasters-t, mert szerintem aljas dolog az, amit csinálnak, lévén, hogy ugyanarra az engine-re (GRID óta) újra és újra felrakják az F1-es játékot, ráadásul alig változtatva azon (főleg a kinézetre mennek rá mindig), miközben az egyre nagyobb lóvékat meg bezsebelik, legalábbis nekem így fest a dolog.
Pedig hosszú távon megérné nagyobb odaadással fejleszteni ezt a vonalat, hogy a népszerűséget tovább növeljék, így nagyobb bevételhez jutva még a mostaninál is. Persze ettől még meg fogom venni a 2013-ast is, mert ha a fentieket gondolom, akkor is csak ez az egyetlen F1-es játék PC-re, ami a kornak megfelel valamennyire.
-
speedydb23
senior tag
-
hermanyi
addikt
Mentéseim nekem is rendben vannak már egy jó ideje talán 1X buktam el ösz visz .
Nekem egyszerűen a játék nem jön be pl Ha elkezdesz már kanyarodni felejtsd el ,hogy még egy kicsit fékezel , mert azonnal lecsúszol az ívről , mész az előtted levő mögött te szemszögedből van még 2m és mégis lekócolod kilököd , és stb . Szóval egy rakat xar. -
giigz
veterán
válasz
hermanyi #4881 üzenetére
Mi a baj a 2012-vel?
Szerintem ez az első széria, ami már tökéletes. Hónapok óta nyomjuk online, és soha semmi gond nincs vele. Talán 2 hónapja volt pár lost connection, de az a gépem miatt volt, azóta azt megcsináltam, és egy sincs. A mentés is azóta megvan, mióta feltelepítettem. A játékmenet, gumikopás, SC, esős menet, minden tökéletes a 2012-ben.
-
hermanyi
addikt
Nem tudom ,hogy férre érted e ,lehet csak bemutató lesz belőle .
Eddig én is megvettem a 2010-2011-2012 öt ,söt az elsők között voltam a vásárlásnál ,de a 2013 al nem fogom elkövetni ezt a hibát az biztos . Virágbolt és kitesztelem ,hogy megéri e ,mert a 2012 ért így utólag egy lyukas garast nem adnék ki mégegyszer.
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #4876 üzenetére
Én sem veszek meg semmilyen játékot, csak az F1-et
-
devilinsid3
addikt
válasz
willike71 #4872 üzenetére
nem azt mondom, hogy nem éri meg, bár én most vettem 3000 forintért, de 4fölött nem is adtam volna ki pénzt érte
azt akartam mondani, hogy azért nem kell lenézni aki nem veszi meg a játékokat.. szerintem nem minden ember teheti meg, hogy akinek kedve van online játszani vele az megvegyen minden játékot -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #4874 üzenetére
Július végén új F1 játék?
Vagy félreértem?
-
Tarill
őstag
megoldódott a mentés probléma, már oké minden
arról esetleg nem tudtok valamit h f1 2013 by codemasters lesz? vagy mikor lesz? mert akkor már ink azt venném nem a tavalyit...
-
willike71
tag
válasz
devilinsid3 #4868 üzenetére
A legálisan használt játék igazi előnye szerintem az, hogy online bármikor tudok versenyezni a barátaimmal, sőt akárkivel a világban és a Time Trial időmet is össze tudom hasonlítani a világ legjobbjaival. Ezek a lehetőségek nekem pl. bőven megéri a szeptember végén kiadott 7990,- Ft-ot.
Ja és kis hazánkban olyan játékosok vannak ebben a játékban, akik világszinten is megállják a helyüket, sőt, ha VixDrop-ot nézzük, ő konkrétan majd az összes pályán első a világon a TT köreivel. Sok nagyon jó és nagyon korrekt pilóta versenyzik online itt Magyarországon, így megéri a pénzt ez a játék, még a hibáival is. -
Lehet, hogy a mentési anomáliáknak nincs ahhoz köze, hogy miylen forrásból származik a játék, de én nem is arra írtam, hogy hanyagold a témát, hanem erre:
"mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni" Ez meg akárhogy is nézzük arra utal, hogy egy árva fillért nem szeretnél a játékra költeni, tehát warezolsz. Az pedig a fórum szabályzata alapján tiltott...(#4864) AmunRa: szerintem meg igenis kap mindenki választ, ha értelmes kérdést tesz fel. A "problémáim vannak a virágbolti verzióval" címűek pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába. Az ilyen kérdéseket tegye fel ott a tisztelt kérdező, ahonnan beszerezte azt a verziójú játékot.
És mielőtt belemennénk, hogy álszent vagyok-e vagy sem, elárulom, hogy én is játszottam már virágbolti játékkal, de nem is értetlenkedtem azon, hogy problémák vannak vele...(#4862) devilinsid3: ha nem szán rá valaki még ennyit sem, akkor az ne játsszon ezzel a játékkal, vagy játsszon a virágboltival, de fogadja el, hogy arra nem jön annyi hibajavítás, vagy nem olyan gyorsan. Elég sok ismerősöm van, aki az eredetivel játszik és túl sok panaszt nem hallok tőlük... Vannak néha gondok, de az más játékkal is előfordul, vagy kiderül, hogy nem is igazán ennek a játéknak köszönhető a hiba...
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4866 üzenetére
nekem is volt gond, de megoldódott, engem nem zavar, de ne mondjunk olyat, hogy eredetin nincsenek mentési hibák és hasonlók..
-
AmunRa
senior tag
válasz
speedydb23 #4866 üzenetére
Nincs meleg. A múltkori 38C után ez nokedli. Itthon 24C van, rákapcsoltam a hőszivattyút a padlóra és azt hűtöm, most nem melegszik túl a ház.
-
speedydb23
senior tag
Látom ma is meleg volt...
Érdekes, hogy nálam nincs hiba... Nem lehet, hogy a hardverekben kellene keresni a hibát néha? Vagy egész másban, a steam-ben.
Szerintem a felhő szinkronizálás offolása után nem lesz sűrűn gondotok...
Nekem legalábbis soha nincs ilyen mentési blamám.
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4863 üzenetére
mentési hiba nincs, de olyan van, hogy az egész mentés elszáll, ez így tényleg jobb
..
-
AmunRa
senior tag
válasz
speedydb23 #4863 üzenetére
Pedig van mentési hiba az eredetiben is. Nekem néha azzal indít, hogy nem találja a mentést. Kilép megint indít, akkor meg jó. De volt itt fórumtárs, akinek a komplett karrier elment.
Itt a fórumban megfigyeltem, hogy többen feltesznek kérdést és valahogy senki nem akar válaszolni. Egy kisebb haveri kör elbeszélget, de aki nem írogat vagy lóg rendszeresen a ph-n nem kap választ. De ha valaki véletlenül nem eredeti játékkal játszik, vagy sületlenséget ír, akkor van reakció.
-
speedydb23
senior tag
válasz
devilinsid3 #4862 üzenetére
Tudtad értelmezni amit írtam vagy most kötözködni akarsz?
Vannak hibák, de mentési hiba nincs az biztos...
Mellesleg én is kamuval kezdtem és utána vettem meg 3000 Ft-ért, hogy tudjak online is játszani... -
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4861 üzenetére
haveromnak eredeti és tegnap elszálltak a mentései, mert kifagyott az f1 és újra kellett csinálnia.. szóval ott is van ez a bug nem csak törtön
ezt a "vedd meg nem drága" témát meg hagyjuk, mert lehet nem sok pénz a 3ezer, de ha nem akarsz kiadna rá pénzt akkor 3000-el több, mint amennyit rá szánnál, szóval azokat sem kell lenézni.. -
Zod tábornok
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #4836 üzenetére
ok.köszi
-
válasz
Feribacsi555 #4855 üzenetére
Nekem azonnal kellett
(#4856) Tarill: szerintem ezt a témát ne feszegesd tovább itt
-
giigz
veterán
válasz
De az pénzbe kerül, ő meg gondolom 3k-ból ki akart jönni
-
Tarill
őstag
válasz
hát értem és köszi az ajánlatokat de mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni
más baj nincs vele
-
válasz
Feribacsi555 #4853 üzenetére
Na ez még egyszerűbb. Csak nekem sürgős volt a dolog és nem akartam egy métert sem menni érte
-
Feribacsi555
senior tag
-
Tarill
őstag
üdv! mentés problémára pc-n tudok valami megoldást? esetleg letöltött verzióhoz patcheket? elég rossz így hogy nem ment a játék már 3x megcsináltam ausztráliát de nem marad meg.... :/ kormánnyal játszom, az a 2 playeres irányításállítgatás nem kivitelezhető nekem.... :/
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4846 üzenetére
Az a lényeg, te is jöhetsz selejtezőre ha van kedved. Azért nem tettünk be rögtön se a B-be se az A-ba téged, mert akkor a többi sok emberrel szemben nem lett volna fair az, hogy téged csak úgy beteszünk, amíg ők meg várnak a sorukra. Ennyi, ezt el kell fogadni.
-
válasz
speedydb23 #4846 üzenetére
Nem bántásnak szántam az irományomat
Ha úgy ment át, akkor sajnálom
-
Elnézést, nem akartam vitát szítani a hozzászólásommal...
Én megértem azokat is, akik szívesen csatlakoznának, meg azokat is, akik nem szeretnének évad közben új versenyzőket. Csak akkor lehetne szerintem új tagot felvenni egy ligába, ha minden ligatag egyetért az ötlettel. 10+ embernél pedig nem minden esetben könnyű konszenzusra jutni. Pont ezért vannak egyértelműen megfogalmazott szabályok. Különben egy nagy fejetlenség lenne az egész ligázás...
Feribacsi-t meg végképp megértem, mert végigolvastam az eseményeket a GoCompete fórumán, amikor a lemaradt jelentkezőknek meg akarták szervezni az E ligát... Sajnos az a néhány többi, normális ember szívta meg, aki tényleg akart jönni ligázni a többiek nemtörődöm hozzáállását...
Én személy szerint teljes mértékben meg vagyok elégedve a szervezéssel és ezt nem azért mondom, mert be szeretnék vágódni az Adminoknál, hanem mert tényleg jól van az egész eseménysorozat szervezve, kommunikálva, menet közben koordinálva. Szerintem nem kevés szabadidejüket áldozzák fel az oldal működésére...
Velem is előfordult, hogy szerettem volna eltérni a szabályoktól, de mivel nem egyezett bele mindenki, nem tértünk el. Ez van, elfogadtam, megértettem.A ligázni vágyóknak meg azt javaslom, hogy rendszeresen látogassák az oldalt, mert lassan jön az új F1 és abból is biztos indulni fog versenysorozat
Elnézést, ha hosszúra sikeredett
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4843 üzenetére
Egyedül oké hogy lefutja a selejtezőt, de annak mi értelme van? Mi arra is kíváncsiak vagyunk hogy mozog tömegben, pár emberrel körülvéve. Ennyi. És ahogy mondod, még mindig eléggé év közben van, szóval van még bőven alkalmuk beilleszkedni egyes embereknek, ha ehhez ők is partnerek. Ennyi.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4842 üzenetére
Szerintem félreértelmezel engem... Nem titeket okoltalak, csak megemlítettem, hogy nem feltétlen egy új ligához való indulást kellett volna pedzegetni.
Szerintem évközben is meg kellett volna engedni a csatlakozást olyanoknak akik futottak volna akár egymagukban is időmérőt, hogy bizonyítsák gyorsak.
Aztán következő fázisban hétköznapi funraceken is meghívhattátok volna őket, hogy lássátok milyen stílusban vezetnek....De én kérek elnézést, hogy mertem szólni.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4841 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy már rég meg volt hirdetve a selejtező. Kollégám több napot is beáldozott az estéjéből. És mi volt az eredmény? A 30 feliratkozóból eltolta a képét vagy 10 ember, abból 5 tudott mért időt futni, ebből egy talán még jó idő is volt (olyan B vége). Szóval hagyjuk már az ég a ház kifejezést. Ha nem vagy tisztában a teljes story-val, akkor nincs miről beszélgetni...
-
-
válasz
Feribacsi555 #4839 üzenetére
Tényleg nem akarok senkit megbántani, de egy csomóan vannak várakozólistán, aztán amikor selejtezőt kellene futni, akkor meg alig jön össze a megfelelő számú versenyző....
Tisztelet a kivételnek...
Ha jól emlékszem az E ligát is érdeklődés hiányában nem sikerül elindítani...Egyébként a munkátokért MAXIRESPECT
-
speedydb23
senior tag
válasz
Jöhetett volna hamarabb is... Jelenleg nincs gépem így valószínű, hogy nem tudok gurulni selejtezőt.
-
válasz
Selejtezők????
Új szezon indul, vagy feltöltitek a ligákat? -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Zod tábornok #4834 üzenetére
Jah, de jövőhéten selejtezők! Figyeld majd az oldalt a további infókért.
-
Karrier módban be lehet azt állítani, hogy rövid hétvége legyen, rövid időmérővel? Mint ahogy multiban?
Nekem vagy 1 körös időmérőt, vagy teljes időmérőt enged csak (Q1, Q2, Q3). Az 1 körösnél nincs normális setup, a teljes időmérőt meg nincs kedvem végigcsinálni -
Sziasztok!
DFGT tulajoktól kérdezném, hogy SPA-ban, amikor ráfordulnak a célegyenesre és fordítják vissza egyenesbe a kormányt (elég hirtelen mozdulat), akkor nem kattan egy nagyot, meg ránt a kormány FFB-je?
Nem mindig csinálja és nem tudom eldönteni, hogy a kormány kezd-e besz*rni, vagy csak annak a kanyarnak a jellegzetessége. Nincs túl erősre állítva az FFB, úgyhogy abból nagyon nem tudok visszavenni már.
Előre is köszönöm a segítséget -
karilla88
tag
válasz
Zod tábornok #4829 üzenetére
nézz be:ide
-
AmunRa
senior tag
Hali!
Elég furán viselkedik a játék. Ausztrál futamon kanyarokban csúszik az autó. Ha elindítom a játékot, az első indulásnál tapad az autó, de ha újraindítom a futamot szinte az első kanyarban megcsúszik. Nem lök senki hátulról. Tapasztalt valaki hasonlót? Miért van ez? Nem tört játékkal játszom.
Interes időmérőkön nagyon hátul szoktam végezni, versenyen meg alig mennek az ellenfelek. Elég sok vacak van még most is a játékban
-
Zod tábornok
csendes tag
válasz
devilinsid3 #4825 üzenetére
hi
f1 2012 liga erdekelne.
-
válasz
Chereiose #4820 üzenetére
Hali!
Valószínűleg megsérült a profilod.
Telepítsd újra a játékot és a steam-et is a biztonság kedvéért (valahol van hozzá tutorial a steam oldalán, hogy miket kell kitörölni és miket nem). A steam telepítése után kapcsold ki a felhőben történő szinkronizálást (általában ez szokta hazavágni a mentést).
Ugyanez a hibaüzenet volt nekem is egy pár hete, mert "okosan" játék közben kihúztam a kormányt a gépből. Na ettől teljesen kiakadt és többet nem indult el.
Sajnos vannak a játékkal problémák, de azért annyira nem drámai a helyzet, mint ahogy felvázolod -
devilinsid3
addikt
válasz
devilinsid3 #4824 üzenetére
szabályzat nagy vonalakban:
brake assiston kívül minden engedélyezett
írj itt pü-ben vagy steam: energymultigamer -
devilinsid3
addikt
f1 bajnokságot indítunk jelenleg 7en vagyunk
egyetlen kitétel:
fair pilóta legyél, a gyorsaság mellékes -
Chereiose
addikt
Vicc ez a játék....Először is kitörölte a profilomat 1-2 hónappal ezelőtt, mondom jó, akkor nem kezdek el újra carriert. De azóta a windowst is újra telepítettem, fel raktam a steam-et, de a játék nem akar elindulni.
Rányomok, fekete képernyő, majd utána ki dob, s azt írja, hogy nem sikerült elindítani, az alkalmazás már fut. És ki is írja, hogy játszom, de mégse, mert be sem tölti, mert állítólag már fut...Szánalmas ez az f1, még jó, hogy csak 3 ezerért vettem ezt a kalap kulát...Amúgy nem tudjátok, hogy miért csinálja ezt? -
Sziasztok!
Létezik, hogy SPA-ban nem használnak lágy (sárga) gumit?
A mai online futamokon kemény gumin indultam, és kerékcserekor ugyanolyan jelzésű (szürke) abroncsokat kaptam. Ez valami bug a játékban, vagy csak nálam van gond, vagy lemaradtam valamiről? -
munky
őstag
Pont nemrég volt Steam leértékelés a játékra. (~3K volt)
Egyébként Steamen is meglehet venni ajándékként, ami belekerül a tárgytárolódba és onnantól bárkinek elajándékozhatod, Ehhez a célszemélynek is egy Steam fiókra van szüksége.
Heteken, de akár napokon belül indulhat az idei Steam Summer Sale, akkor talán még van esély egy nagyobb akciózásra.
-
válasz
Feribacsi555 #4811 üzenetére
Köszi, de ez drágább, mint az Inexus, ráadásul VPN-es...
(#4812) tkesy: Köszönöm a választ.
-
válasz
speedydb23 #4809 üzenetére
Köszi, de valami CD kulcsos megoldást keresnék, mert ezért el kell menni, vagy postaköltség van rá.
-
speedydb23
senior tag
DVD változat, nem csak Steam kód magában
Én ezt tudom legolcsóbbnak, ehhez kapsz kódot amit Steam-en kell aktiválni.
-
Sziasztok!
Hol lehet most a legolcsóbban legális kulcsot venni a játékhoz? Steam-en kívül szeretném megvásárolni, mert ajándék lenne.
Előre is köszönöm a segítségetÜdv
Jim -
bajzal97
csendes tag
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek, mert már nagyon idegesít ez a játék! Van egy kormányom, Genius Speed Wheel 5 és egyszerűen alig érzékeli a játék. F1 2011-ben beállítom a felülírt vezérlő típusát kormányra és tökéletes. Erőteljesen fékezik, gond nélkül beveszi a kanyarokat. De ha 2012-ben beállítom a kormányt, akkor vezethetetlen. Megyek a kanyarban és ha már egy kis gázt is adok, akkor nem kanyarodik az autó, hanem beáll a kerék és szinte egyenesen megy az autó.
Vezethetetlen az egész játék. Nincs valami beállítás, vagy patch a játékra, hogy lehessen kormánnyal játszani ezt a forma 1-es játékot?
-
Chereiose
addikt
megoldódott a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest