Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
Esetleg akiknek van némi szabadidejük azoknak nem lenne kedve nyomin valamikor egy baráti versenyt?
Sajnos lekéstem az E liga időmérőjét, így most várom a pót-pót selejtezőt.
Már jó lenne ligázni, mert a karrier mód most kicsit felejtős miután az előző mentésem használhatatlan az eredeti játékkal.
-
-
intelMMX
senior tag
válasz
speedydb23 #4496 üzenetére
Itt a baj. Régen megvett az ember boltban egy PC játékot akkor is net nélkül már simán tudta használni a single-t, de még multihoz sem kellett semmit letölteni.
Most interneten kell vagy 3 programmal hitelesíteni, letölteni X mennyiségű patch-t meg mindent és még a játékban is online profilokkal szenvedni hogy single-t tudjon nyomni az ember, és mind e mellett még kb tizenXezer forintokba kerül. -
Chereiose
addikt
válasz
speedydb23 #4492 üzenetére
Akkor gondolom az a baj, hogy nem eredeti a játék.
Hát nálam szó sincs legendről, múltkor a spanyol nagydíjon szakadt úgy az eső, hogy alig lehetett kb látni, akkor még jó volt, aztán kb a 4 körben meg alábbhagyott és nem tapadtam, onnantól kezdve nem tudtam egy kanyart sem bevenni... -
speedydb23
senior tag
válasz
Chereiose #4491 üzenetére
Gondolom nem eredeti a játékod... A mentéshez már találsz bizonyos oldalakon javításokat, amit ha feltelepítesz utána tudsz megint menteni.
Viszont nekem ez a kis módosítás tönkre tette az árnyékok megjelenítését amitől eléggé élvezhetetlen lett a játék a naposabb(árnyékosabb) pályákon.Így inkább vettem egy eredetit...
Az esős versenyhez annyit fűznék, hogy nem mind1 milyen esőzés van, zápor vagy rendesen szakad az ég...
Mivel két gumi van nedves aszfaltra így nem mind1 melyik körülmények között melyiket teszed fel.Van az átmeneti(Intermediate) meg az esős(Wet) gumi.
Egyébként full szakadó esőben nem sok esély van a gép ellen ha Legend módban játszol, oda már komoly gyakorlás kell, hogy befogd őket.
-
Chereiose
addikt
Heló!
A problémám az lenne ezzel a tetű játékkal kapcsolatban, hogy nem ment mostanában rendesen. A Bahreini nagydíj-ig rendesen mentett auto save-el a carrier ben, de utána már 2x is le kellett játszanom a bahreini futamot, aztán megcsináltam a spanyol időmérőt is, s amikor kiléptem a windowsba majd vissza, megint a bahreini időmérőtől kellett kezdenemNagyon idegesítő, pedig auto save re van állítva, mégse menti, már unom, hogy harmadjára kéne megcsinálnom ugyanazt a futamot, mert ez a szar nem menti.
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
+ Még annyi, hogy esőben hogyan kell menni? Folyton le előznek 1-2 kör után, vissza esek a mezőny végére az élről, mert egyszerűen elkopnak a gumik vagy nem tudom miért, de egy kanyart nem tudok bevenni 2 kör után. S Hiába mentem ki a boxba új gumiért, nem lett jobb, katasztrófa esőben menni. A beállításoknál is esősre állítottam az autót, de nem volt jó így se. Mit csinálok rosszul? -
tkesy
őstag
Ha így kezdődik egy online futam, akkor nincs más lehetőség a kocsi beállítására, csak a csúszka, igaz?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
G27-es kormányom van, és van 1 dolog amit nem nagyon értek. Amikor játékban állítom az FFB erősségét, hogy mennyire legyen erős a kormány akkor pl az értékek között alig van valamennyi különbség. Értsd pl 30 és 80% között nem is lehet észrevenni hogy keményedne a kormány. Max akkor lehet észrevenni amikor pl 20%-ról fellövöm 100%-ra a kormány keménységét. Ez így mennyire van rendben? Nektek is ilyen?
Logi driverben 105%-on van az erősség.
-
Végre átverekedtem magam a bajnoki kihívásokon
Ja és Kínában GP beállításokkal, „csak” 3.5 másodperccel maradtam el Vixen TT idejétől
-
Ventru
tag
-
speedydb23
senior tag
válasz
barcalaci84 #4482 üzenetére
Az origint úgy értettem, hogy eredeti.
Feltettem a játékot és regisztráltam steam-en, most már elvileg minden meg van, írtam Compete fórumon is az E liga időmérő topic-ba.
-
barcalaci84
őstag
válasz
speedydb23 #4481 üzenetére
a játékot nem originben hanem Steamben kell regisztrálnod
Steamben ha jól tudom akkor a könyvtárak menüben I játék hozzáadása I és termék aktiválása a Steambena gocompete -en a fórumban az "E-liga időmérő" topicba is jelentkezz (ha nem tetted még meg) mert hamarosan selejtező...
steamben majd vegyél fel minél több embert barátnak , hogy tudjanak majd hívni...
-
speedydb23
senior tag
válasz
jozsi252 #4460 üzenetére
jozsi252!
Köszi az infót, ma be is szereztem egy példányt....
Amennyiben érzek magamban annyit, hogy ligázzak veletek mi a teendőm?
Regisztráltam már GoCompete oldalon IceMan néven, feliratkoztam a várólistára.
Jelenleg egy torrigin verzió van a gépemen, de hamarosan felteszem a origint, utána hol kell regelnem a kódomat?
-
barcalaci84
őstag
egy tegnap esti 5 körös
[link]VixDroppal mi történhetett? mintha ha valaki egy kötéllel kihúzta volna
-
hermanyi
addikt
Igen ha ö is kap akkor lehet,hogy fer a dolog . De amint írtad ép az volt a gáz ,hogy a lecsuszásod miatt nem az ideális íven voltál ,és próbáltál minél hamarabb visszatérni rá,ö pedig mivel az ideális íven volt nagyobb tempóban így te bevágtál elé ,ezért lökött meg ,és ebből született az egész .
Amúgy ha határon autózol kanyarban ,legyen az bill vagy kormány akkor anélkül ,hogy elvedd a gázt nincs az az autó amit el tudsz rántani még befelé ,ha valaki berántja eléd külső ívről. És miért ne autóznál határon , főleg ilyen szituációban 2 tizedre a másik mögött az utolsó körben a DRS zónánál ? -
tkesy
őstag
válasz
hermanyi #4477 üzenetére
Oké, akkor inkább úgy mondom, hogy neki is kellett volna kapnia... azt sejtettem, hogy azért kaptam, mert nekimentem, miközben megpróbáltam iránybaállni, de hátrafelé viszont nem tudtam elindulni...
Az első részével nem igazán értek egyet, mert az tény, hogy lecsúsztam az ívről, de a palánk mellett futó ideális ívre fordultam vissza, nagyobb ívben mint ő... és akkor lettem felkenve a pálánkra, mert ha lett volna még hely, akkor el tudok fordulni még kijjebb, viszont neki még ott volt a pálya belső része, amin mellémfordult az előzés megkezdésekor...
-
hermanyi
addikt
Megnéztem a verseny végét (utolsó 3 kör) .
Én is neked adtam volna a büntetést ,még úgy is ,hogy ö lökött meg kicsit. Lecsúsztál az ívről ami egy dolog a nyíl jól mutatta ,hogy már belül melletted van és te nem hagytál neki helyet hanem befelé fordultál miközben simán elfértél volna kigyorsításon a palánk mellett . És nem is ezért kaptad a büntit hanem mert megforogtál és utána menetiránnyal szemben nekimentél . -
tkesy
őstag
Tegnap este mentem egy online futamot (25%) Kanadában... Jó futam volt, de az utolsó körös büntetésem - szerintem- nem nekem kellett volna kapnom...
A host 2012-es erőviszonyokat állított be, az időmérő edzésről meg kb a társaság fele lekésett, többel közt én is..
-
willike71
tag
Itt az én vasárnapi ligafutamom:
Volt egy jó kis csatám Murdoc-al kb. a 6.-tól 13. körig, de menet közben véletlenül a mix állítás helyett a gumikeveréket állítottam keményre. Úgy is maradt, megfeledkeztem róla és mikor a kemény gumikkal bementem a boxba, ismét keményeket kaptam, úgyhogy mehettem be ismét a közepesekért.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
scampolo84 #4473 üzenetére
Milyen néven regeltél? Jelentkeztél is a Várólistára?
-
válasz
scampolo84 #4471 üzenetére
Szia!
Első lépésként regisztrálnod kell a GoCompete.hu oldalon, feltéve, ha arra a ligázásra gondoltál.
Utána már látni fogod az oldal fórumát, és ott pont mostanában indult időmérő a később csatlakozó, várólistás játékosok részére.
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy lehet-e még csatlakozni a jelenlegi évadhoz valamelyik ligában? Valamint ha igen, mi ennek a pontos módja, menete. Előre is köszi!
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #4468 üzenetére
Nekem mindegy hogy gyerek vagy felnőtt, nem szeretem, ha verseny közben a beszélgetés megy, így nem is használok TS-t...
-
MC HOBO
aktív tag
Sajnos nem tudom pontosan az időt, de eleve kicsit késve indultunk, ugye lement az időmérő, az kb. 20 perc, aztán a boxban kb. 2 perc, plusz a futamon a 6,5 kör az áthajtásossal olyan 15 körül, az összesen 40 perc, tehát olyan 20:45 és 20:50 között lehetett...
De tőlünk a futam elejétől folyamatosan dobálta le az emberkéket...
tkesy: Igen, vasárnap sokan estünk áldozatul mind a Steam, mind a játék hibáinak...
-
giigz
veterán
A 20. körig első voltam, aztán úgy gondoltam, hogy Csaba/70 feljött 3 mp.-re, és felraktam rich-re, hogy na mostantól elkezdek gyorsabb köröket futni, hogy biztos legyen a győzelem.
Na ekkor az első kanyarban kipördültem, és elmentek mellettem ketten, így a 3. helyen álltam, TommyS-t visszaelőztem, de Csaba-t már nem sikerült, így maradt végül a 2. hely.
Jó verseny volt, élveztem végig
-
tkesy
őstag
válasz
MC HOBO #4463 üzenetére
hát ez elég gáz, hogy ennyire instabil tud lenni a steam...
meg az áthajtásos büntetéseket is elég lazán dobálja...
tegnap mentem egy picit online, ott 4 db-ot kaptam az első néhány körben, holott szerintem csak 2 lett volna jogos...giigz: neked hogy sikerült a futam? láttam MC HOBO videójában, hogy az elején megfutottad párszor a leggyorsabb kört...
-
MC HOBO
aktív tag
A vasárnapi ligafutamom, már ameddig a Steam is akarta...
-
jozsi252
veterán
CD Galaxisba 2990ft az F1 2012. Csak gondoltam szólok ha esetleg valakinek nem eredeti van, akkor most érdemes erre rámenni.
-
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas #4458 üzenetére
Én csak egyszerűen azért tértem át, mert mostanában se az Afterburner-rel se a Fraps-sel nem tudtam akadásmentesen rögzíteni, míg ezzel gond nélkül megy minden..
-
ratam23
aktív tag
válasz
kovi831 #4456 üzenetére
GoCompete - A liga - Maláj futamom.
Időmérő + Verseny is. A videóban látható a setupom is, amit esőre kreáltam az nem az igazi, de látszik az eredeti száraz pályára való is, azt tudom ajánlani mindenkinek versenyre.
A minőség nem túl jó, de nincs egy erőművem ezért boldog vagyok h végre sikerült az Action (Mirillis) progit belőnöm, ezt is csak ajánlani tudom, akinek esetleg eddig gondjai voltak videórögzítéssel próbálja meg!
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #4455 üzenetére
Ha virágbolti verziód van akkor nem csoda.
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segitség elkeztem az f12012 vb-t minden rendben ment egész addig amig a magyar pályához nem értem,lement az idömérö aztán a futam és utána kikapcsoltam a gépet,amikor ujra akartam játszani megint a magyar futam indult.Ezt már 3X eljátszotta,pedig már mindent megcsináltam a tesztet is.Valaki tudja a megoldást?
-
pyki
csendes tag
sziasztok!
tud-e valaki seguiteni abban,hogy a kerék cserét hogy lehet be állitani a 2012-s F1-ben.gondolok arra,hogy pl. esős futam,eső gumival rajtolok de menet közben fel szárad,és slick gumi kellenne,de a ki állásnál ugyan azt a gumit rakja fel.ha valaki tudja a megoldást légysz irja le vagy a pyki75@citromail.hu cimre küldje el.
köszi.
-
Sziasztok!
Nincsenek meg valakinek Excel táblázatban a GoCompete-s GP setupok?
Előre is köszönöm
Szerk.: közben rájöttem, hogy copy/paste-tel simán megoldható...
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4427 üzenetére
Köszi Uram!
...volt hülyeség...
-
willike71
tag
válasz
barcalaci84 #4422 üzenetére
MSI Afterburner BETA-t használok. Szerintem sokkal jobban hangolható, mint a fraps. 1680x1050-es monitorom van, így is játszok az F1-el, de 720p-s capture-t csináltatok az afterburnerrel, 85%-os minőségben, mpg tömörítéssel és 30 fps-el.
-
MC HOBO
aktív tag
A múlt vasárnapi ligafutamom.
-
barcalaci84
őstag
válasz
willike71 #4420 üzenetére
amit én próbáltam frapsot az így nézett ki (verziószámot nem tudnék mondani , de nem régi volt) mint a linkelt képen és nem volt bepipálva a lock framerate... mégis bekorlátozott 30-ra , ezért nem értem ha egyszer nincs bekapcsolva , akkor miért "lockol"
Will , te egyébként mit használsz (milyen beállítás)? -
intelMMX
senior tag
Nekem a 2.9.4 vállt be. Tényleg mindenféle játékot felvett gagyi géppel.
-
willike71
tag
válasz
barcalaci84 #4417 üzenetére
Szerintem mindenkinek igaza van, csupán nem ugyanolyan verzióról beszéltek.
Régebben a fraps bekorlátozta a framerate-et ha akartad, ha nem. Ez sajna okozott olyan problémákat, hogy hajlamosabb volt a szaggatás effektusra a játék, ha a megadott 25-30-as rate-et nem érte el a géped minden helyzetben. Akinél az a jelenség van, hogy bekorlátozza a frame/sec-et, váltson újabb verzióra:
Mivel már rég nem ezt használom, nem tudom verzióban hol tart, de az alább linkelt képen lévő 3.5.99 biztosan jó lesz. Ugyanis megoldották a fent ecsetelt kérdést és nem függ a capture framerate a valóstól és viszont. Azért beépítettek egy ilyen kapcsolót: "Lock framerate while recording", bár nemtom miért, talán azért, hogy igazolják korábbi szoftverük működését.
Elképzelhető, hogy ha bekapcsoljuk ezt, akkor nemcsak lekorlátozza a játékbeli frame/sec-et a beállítottra és úgy veszi fel az anyagot is, hanem ennek a működésnek kisebb az erőforrásigénye... nemtom, tesztelni kellene... -
válasz
mikrosuttii #4418 üzenetére
Köszi
-
mikrosuttii
aktív tag
Én teli benyával szoktam indulni mindig.Kiválasztok 2 (van hogy ez 3 is szokott lenni) szakaszt,ahol 3-as mixbe teszem az autót.A verseny többi részében pedig 2-es mixel megyek.Amúgy,lehet spórolni a gumikkal billentyűzettel is.Egy kicsit a fék táv elején vissza veszel,és utána fékezel.Nálam ez be vállt.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4411 üzenetére
Hát, nem tudom... Nekem is 30-ra van állítva, de felvétel alatt sem megy 40 alá soha...
-
makkai
aktív tag
válasz
Fraps!
Nekem 30 ra van állítva, és mindíg a 30 többszörösére ugrik a felvétel közben az fps.
Tehát nekem 30 képkockára állításnál játék közben stabil 60 fps-em van.
Ha 25 képkockára állítom, akkor stabil 75 fps-em van. Felvétel nélkül kb. 85-90 fps-em van. -
barcalaci84
őstag
de msi nél nem korlátoz így , tehát simán tudok 30ra rögzíteni míg játék közben több az fps-em
fraps-nál actionnél nincs valami beállítás hogy ne korlátozzon be?más:
msinél illetve actionnél is van olyan lehetőség hogy mondjuk 720p ben vegyen fel, ilyenkor jobban eszi-e a gépet mintha full frame-t állítok? -
giigz
veterán
válasz
Persze, ez normális. Ha 30-ra állítod, akkor mindig 30 fps-ed lesz, kivéve ha nem tudja tartani a géped a 30-at. Ha 60-ra állítod, akkor meg mindig 60 lesz, kivéve ha a géped nem tud annyit, tehát akkor már leesik 47-re, stb.
-
barcalaci84
őstag
fraps-nál nekem van egy olyan problémám , hogy ha 30 fps re állítom a rögzítést akkor a játékban is lemegy az fps fix 30-ra (ha mondjuk 60fps-re állítom akkor 47-60 közti fps-eim vannak de így meg feleslegesen nagynak érzem a videó méretét úgyis 30-ra konvertálok majd...action-nél hasonló a helyzet, msinél nem )
ez normális vagy én nem állítottam be valamit jól? -
válasz
MC HOBO #4406 üzenetére
Igazából mindenkinek szólt a kérdés, aki ilyennel foglalkozik.
Vegasból melyik verzió, milyen beállításokkal?
(#4407) tkesy: GoCompete futamokat gondoltam rögzíteni a vitás kérdések eldöntésére. De lehet, hogy érdemes csak lementeni és, ha kell belőle valami, akkor azt a részt kivágni és feltölteni.
-
tkesy
őstag
Ahogy MC HOBO is írta: Sony Vegas...
vagy Corel // Ulead VideoStudio.... [Ultimate X6] // [v11.x]
ám egy komplet futamot én nem töltenék fel, mindenképpen megvágnám...akkor csak ha vitás kérdés van, akkor azt vágnám ki és tölteném fel...
persze ez függ a feltöltési sávszéltől is, nálam 1 Mbit van csak felfelé, lehet ez az oka a spórolásomnak... -
tkesy
őstag
Az msi progit nem használtam, a fraps meg elég egyszerű: kiválaszthatod (30/50/60) vagy megadhatod a kívánt fps számot, aztán, hogy a használt felbontás egészét (nálad akkor ez 1680x1050) vagy csak a felét rögzítse, hang meg lehet stereo / multichannel, + még konfigurálhatód a hotkey-t...
ami szerintem fontos, hogy külön hdd-re érdemes rögzíteni, amin sok szabad hely van, a géped többi része nem befolyásolja a rögzítést, majd csak a konvertálást...
most csináltam próbaként egy videót Monaco-ban, 10 perc 38 mp lett 24GB nyersen a fraps-al...
( fHD / 30 fps / 5.1 hang - konfig az adatlapon - és felvétel alatt is végig megvolt a stabil 60 fps... lehet még több is, de vsync be van kapcsolva) -
Sziasztok!
Mivel szoktátok felvenni a futamokat és milyen beállításokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest