Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadahin01
csendes tag
Hát akkor még gyakorolok kicsit
Köszi a válaszokat!
Bár TTben váltottam pár kör erejéig McLarenre...már az első körben hoztam az 1:16.796-os F.Indiás időn kanadában.
Várom már a karrierben a Williams vagy a Lotus szerződést.Ez a zöld/narancs csoda annyira nem jön be. -
Shadahin01
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi köridőkről, mert nem igazán van viszonyítási alapom, másokhoz képest.
Force India:-Monaco dry: TT 01:19.015
-Monaco dry Q3/GP: 1:22.929/1:24.246
-Kanada: TT dry: 1:17.009 -
Shadahin01
csendes tag
egy kis OFF hátha érdekel valakit.
-
Shadahin01
csendes tag
Na belőttem erre.Az autó nyugodtabb lett tőle de csak néztem magam TTben hátulról.Futómű és kerékösszetartás állítás után lement -1 sec. Aztán 4-2-es szárnyakkal lement még 0.7.De ez ugye periféria meg vezetési stílus függő.Mindenesetre az autó kezelhetősége sokkal jobb lett.
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #3054 üzenetére
11-5, 11-11, 1-9-1-6, 2,9-0,9 0,05-0,20 1:33.889-et sikerül kihoznom gyakorlón de még biztos lehet finomítani meg a féktávok se úgy mennek ahogy kéne...
-
Shadahin01
csendes tag
Ave! Catalán nagydíj időmérő: 1:27.214 verseny legjobb kör 1:29.021 keményen, dús mix...érdemes lenne ligázni már, vagy még fussak 1-2 kört előtte?
-
Shadahin01
csendes tag
Hello! Meg tudja vki mondani, hogy a driving force pro kormány jobb oldali zöld led-je minek a visszajelzésére szolgál? Most szétszedtem, mert azt hittem nem kap áramot a tápról de tökéletes az a része.
-
Shadahin01
csendes tag
Alul kormányzott az autód.Egyszer állíthatsz a menüben a fékerőelosztáson, aztán menet közben választhatsz a fékerő elosztáson: előre, középre, hátra. Ahogy én észrevettem a két beállítási hely nem függ össze.Tehát ha a semleges autódat a menüben 55-45% arányban osztod a fékerőt akkor a menet közbeni beállításoknál ez az érték a "középre" állásban lesz érvényes.Ha ezen felül még előre állítod akkor plusz fékerő megy előre de azt már nem tudom milyen mértékben.Bár ezek a beállítások egyénfüggők mert én pl az erősen túlkormányzott autót szeretem.
De kicsit bővebben: itt -
Shadahin01
csendes tag
ha valaki alkatrészként árul G25-öt és jó a pedálja akkor csak a pénztárcád a gát.Most vettem egy driving force pro-t úgyhogy nekem is indul a cocpit project
Valaki esetleg tud majd adni felhomályosítást azzal a kerékkel kapcsolatban illetve, hogy ez a labda gázpedál kombó hogyan is működik? mod: mintha láttam volna valahol alkatrészként árulva.Ha sikerül előtúrnom akkor belinkelem.
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #2670 üzenetére
Lehet vele.Minél többen nézik meg a videódat annál több pénzt kapsz.De csak akkor ha végignézik a reklámot és nem nyomják el 5 sec után.
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
karilla88 #2664 üzenetére
Az első 20 kört megnéztem.Szépen mész azzal a piros trabantal
A magyarítást honnan szedted le?Nem mintha bajom lenne az angollal de a car setup-nál lehet könnyebb lenne kisakkozni az optimális beállításokat.Milyen kormánnyal mész egyébként és milyen net kell ahhoz, hogy ilyen akadás mentesen fusson a multi?
-
Shadahin01
csendes tag
Hát nem egy egyszerű game az biztos...most nyomom harmadszorra a canadai nagydíjat...15 kör száraz, aztán brutál eső WET-en és vissza száradó pályára az INTER-t.Amikor meg azt hinném, hogy már száraz annyira hogy felmehet a PRIME kiderül, hogy mégsem és bukom az egészet, nemhogy az első helyemet.Kezdek beleesni a játékba...nagyon király!
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #2656 üzenetére
majd karácsonyra...addigra talán kiforrja magát
-
Shadahin01
csendes tag
Sziasztok!Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az állandó motoreldurranással lehet valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest