Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot akkor executable hibával leáll.Régebben is csinálta de aztán abbamaradt.Most pedig elkezdte azt csinálni hogy vagy ezzel a hibával leáll de ha mégis tovább menne akkor betölti a profilt bemegyek a multiba ott nyomok a quick race re és megáll megint vagy kiirja hogy executable hiba és amikor bezárja a játékot a steam kiirja hogy: Failed to start game (app already running). Ezt eddig nem csinálta.Régebben csinált olyat a stem hogy : serves is busy.Egyszerűen nemtudom hogy mit csináljak.
Valakinek van valami ötlete? Olvastam hogy valaki újratelepítette ,de az sem segített.Meg hogy a steamet újra kell índítani.Kipróbáltam őket de semmi hasznuk sem volt. Előre is köszi a válaszokat! -
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Nem válaszoltatok azzal kapcsolatban hogy honnan lehet szerezni beállításokat.Amik a go compete oldalon vannak azok jó beállítások?
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van valamilyen összesítet autó beállítása? 1 hónapja kb nem játszottam és láttam hogy elég sok update és változtatás volt a játékban.
Előre is köszi! -
hybridsong
csendes tag
Kösz az ötletet! Ma állítottam be és ma még meg van a mentésem remélem nem lesz gáz.
Közérdekü kérdésem lenne hozzátok.Most úgy néz ki hogy a játék megjavult és nagyjából minden jó, persze hiányzik még jó pár jó setup de majd meglesz. Ami viszon nagyon érdekes az az hogy amikor elinditom a játékot utána max 5 perc múlva jön az üzenet hogy elvesztette a kapcsolatot a játék a serverrel.Rájöttem hogy nem elveszti a kapcsolatot azaz nem szószerint hanem az a baj hogy elmegy a net. Szerintetek mennyi az esély arra hogy egész nap jó a net és pont amikor online akarok játszani vagy csak ttz-ni akkor egyből elmegy a net.UPC -s 120 -as netem van.Szerintetek a UPC korlátozza? Ha igen akkor mit lehet ez ellen tenni? Ma torrenteztem leszedtem simán pár gigányi anyagot és megsem rezdült a net. Sztem. valami ilyesmi állhat a dolog hátterében. -
hybridsong
csendes tag
Valaki tudja hoyg a steam-n hogy elehet letölteni a patcht vaqgy hogy hol látom hogy frissitette e mert library ban a letöltéseknél van 3 db download 0 bytes.valaki ha tudja.
köszi
-
hybridsong
csendes tag
Sziaztok!
Nekem kicsit szórakozott a játék és gondoltam hogy lehet hogy a 2011 el akadt össze meg nemtudom mi van a patchekkel.Leszedtem.Amikor újraraktam rosszab mint volt mert elötte exe hibával állt le néha vagy kicsapta a játékot.Mostanában elinditom még a menüt sem tölti be és exe hiba.vagy online megyek és menet közben egyszer csak megáll valamikor játék közben.ctr+alt+delete task manager és hopp már ott is az exe hiba.Szóval én nem tudom hogy mit tölt le autómatikusan a steam mert én nem tapasztaltam vagy lehet hogy 10 sec alatt csinálja?abszolút esélyem sincs játszani ezekkel az exe hibákkal.Esküszöm elsö 2 nap semmi baja nem volt.Valakinek valami ötlet?Boltba pedig marhára szarnak rá és még vissza sem vihetem
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam újra irok az előző beírásomra nem nagyon válaszoltatok remélem erre fogtok.Nekem az lenne a bajom hogy sztem. ez a játék ahogy van a bétának a bétája.Az elején úgy kezdődött hogy elkezdett fagyni a játék, gondoltam én rossz a beállítás kicsit állitgattam és jobb lett már annyira nem fagyott.A young driver testnél kezdte.Ezek után megjavult és pár napig nem volt semmit gond csak nem láttam az online játékosokat amikor elértem a 4-es szintet.Na ezt kijavították örültem is neki.Ezek után olyan dolgok történtek hogy a steammal elvesztette a játék a kapcsolatot és fél perc múlva hazavágta az egész gépet bumm egyből le is állt.De minden mentés szint TT idő stb megmaradt.Pár napid ezek után nem játszottam mert nem volt idöm.2-3 napja folyamatosan exe hibával leáll valamikor már az elindulásnál vagy kiirja hogy corrupt profile.Megcsináltam már 4 x az új profilt persze ez a carrier miatt és sisak választás miatt fontos.De most már ez sem érdekel.Legutobb mondom hogy ok akkor online nyomom csak.De most éppen csak exe hibával áll le.Állíthatom újra a controllert meg a setupokat és elveszik minden ami csak lehetséges.Amúgy a steam automatikusan frissiti a legújabb patcheket magától?Sokkal jobb volt esküszöm most már a live mert ott nem volt ilyen hülyeség az is alkotott de ilyet nem.Steam azért jobb mert gyorsabb meg nem kell belépni mindig mert automatikusan csinálja a dolgát de ilyet hogy elveszti a kapcsolatot és a gamenek annyi ezt nem értem.Ott tudtam offline modban carrierezni.Nemtudom csak nekem csinálja ilyen kombináltam ezeket a hülyeségeket?2012-ben save game mappát nem is látok.ez normális?Most éppen azon gondolkozom hogy vagy kettétöröm vagy visszaviszem a boltba nekik.Ha esetleg van valami észrevételetek vagy tanácsotok azt megköszönném. 2011-ben érdekesen csak kizárolag a mentéssel volt baj de ott töröltem párat mert ugye nem egymásra mentet vagy kitöröltem és áthelyeztem vagy felülírtam és bumm ennyi volt és ezt nekem max havonta 1x vagy 2x csinálta.Komolyan mondom visszasírom ezt a kis hibát pedig akkor ez is nagyon idegesített.Legvégül: van olyan akinek semmi problémája nincsen csak kifejezettem a beállításokkal és azzal foglalkozik hogy minnél jobb TT idöket menjen és nyersen a versenyeken?

Előre is köszönöm a válaszokat.Aki amikor olvassa jó éjt vagy jó reggelt
-
hybridsong
csendes tag
Lehet hogy már csináltak patch-t a játékhoz mert már látom az online játékosokat is multiba viszon a patch elött simán bvertem a mezőnyt alap beállítással mindenholo most pedig a legjobb 7 be nem tudok bemenni a williamsan a lágyabb keveréken

-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok
Múlthéten pénteken és szombaton felmentem online játszani és voltak emberkék.Pár napja próbálgatom a quick race-t és find race-t és sehol senki? rossz a szeró szerintetek?vagy kitoltottak?
vagy mindenki a carriert csinálja?amúgy nekem a mentés meg minden működik a játékban nekem a 2011 ben sokkal több problémám volt 2012 eddig nincs. előre is köszi a válaszokat és ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GTA VI
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Képregény topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vagy mindenki a carriert csinálja?amúgy nekem a mentés meg minden működik a játékban nekem a 2011 ben sokkal több problémám volt 2012 eddig nincs. előre is köszi a válaszokat és ötleteket.