- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Szia,
igen, azok jók, de leginkább Time Trial-ra vannak kitalálva. Ha multizniakarsz, vagy GP-módban szeretnél játszani, akkor már nem feltétlenül ideálisak. Kisebb változtatásokkal viszont ahhoz is jók lehetnek. De ez nagyon sokmindentől függ, mert nem mindenki ugyanúgy vezet. Ezeket még magadra kell hangolni, adott esetben...
-
giigz
veterán
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Igen, azok jók.
-
polonic
félisten
válasz
hybridsong #1907 üzenetére
Ha be van kapcsolva a steamben az játékok frissen tartása, akkor automatikusan frissül a játék.
Ha nem bántottad ezt a beállítást, akkor alapból be is van kapcsolva.
-
Twilight.666
csendes tag
válasz
hybridsong #1672 üzenetére
Hát túl sok jóra szerintem nem érdemes számítani. Eddig is az ment, hogy kiadtak egy úgy-ahogy működő verziót, később valamicskét javítottak rajta, aztán hátradőltek és lesz**ták azt a verziót...
Ez a savegame-es hiba is valami elképesztő. Az egy dolog, hogy hülyén van megoldva, de hogy ennyi idő alatt nem képesek kijavítani... Igazság szerint az kellene, hogy nem veszi meg senki, akkor talán észhez térnének, de max annyi történik, hogy rengetegen kivárásra játszanak és reménykednek hogy előbb utóbb lesz egy többé kevésbé működő verzió mielőtt abbahagyják az alibi javítgatást Codemasterék... -
Bitorlo
csendes tag
válasz
hybridsong #1248 üzenetére
Hali!
Ez egy bug a játékban, ha jól tudom 4-es szint felett nem lát online játékokat. Nekem se. A hétre ígértek egy nagyobb patchet, talán javítja.
Üdv. -
Nyitrai
csendes tag
válasz
hybridsong #1248 üzenetére
Majd azért ellenörizd a mentéseket ne hogy ugy járj mint én hogy miután letoltam Japánt utánna vettem észre hogy bebugolt a save és visszadob Singapur Q2-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest