Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #4455 üzenetére
Ha virágbolti verziód van akkor nem csoda.
-
kovi831
aktív tag
Lejárt már a nevezési határidő a gocompete ligába?Vagy még tudok indulni valamelyikbe?
Jönnék én is már, a 3 versenyes tesztre nem tudtam "eljönni". -
kovi831
aktív tag
Úgy gondoltam, ha steady ír a egy kicsit a horgászfelszereléséről(ezzel nem őt akarom "lehurrogni" vagy bántani), akkor én miért nem, főleg, hogy játékról van szó.Csak azért írtam, mert már annyian megkerestek fórumon és steamen keresztül, amit nem is vettem zaklatásnak.Azért írtam(hátha olvassák a fórumot), ne keressenek, nem leszek.
Túl komoly gond nincs(csak ennyi, hogy le vagyok fogyva csakm nincs erőm játszani sem, pedig nem vok anorexiás
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.
Tudom, hogy ez nagyon OFF, de nem tudom pepusos-os miért reagált így.Vagy csak mint neten, néha nem jön át a Smájlikkal való komunikáció.
-
kovi831
aktív tag
Kis "közérdekű" közleményt kell kiadnom, off topic formájában:
Sokan megkerestek már gocompete-es srácok, hogy csatlakozzak valamelyik ligába.Sajnos egészségügyi állapotom nem teszi lehetővé, hogy csatlakozzak. Az X,Y,Z
ligába sem tudok.Olyan hullámzó korszakot élek meg a betegségem miatt, hogy sokszor nincs kedvem játszani, meg nem is bírok.Sajnos egy jó darabig a Steady/Pepi által "rendezett" péntek,szombat(F12012,Race07) esti futamokat is ki kell hagynom.És és lehet, hogy negyed- vagy fél évig sem leszek.Én szeretnék versenyezni,de nem rajtam múlik, sajnos... Pedig minél hamarabb szeretnék veletek játszani és visszaállni a régi kerékvágásba!
Látom Sith7, már nagyon jól nyomod, mire visszatérek én leszek a legutolsó a sok kihagyás miatt.
Na meg addigra jön az F1 2013.
Szóval röviden ennyi... -
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3692 üzenetére
Nincs a játékhoz véletlenül CART mod?
sith7
Ez sem lenne hülyeség! Végén még kancsal leszek -
kovi831
aktív tag
Érdekes, nekem is volt egy tápom, ugyancsak chieftec ami elromlott és 15 ezres kategória volt és új volt.Igaz felsőt tápos gépbe/házba(5-6 évig ment) volt beenne, egy 6000+x2 fűtött neki mert felfelé volt az áramlás(nem oldalra a cpu borda miatt) nem tudtam mit csinálni vele, lehet az baszott ki vele.Most ugyancsak chieftec-et vettem ugyanannyiért, remélem nem fog beszarni, abban bízok, hogy az előzőt a meleg/forróság tette tönkre.Az új házam már alsó tápos szerencsére.
-
kovi831
aktív tag
Szerk.
Bocsánat a címzett hermanyi lett volna.jimi74
Nem véletlenül nem szabad a tápon spórolni. Rengeteg problémát tud okozni egy nem minőségi tápA kollégának igaza van, nekem egy másfajta codegány(ms industrial) tápom volt és nem bírt lemenni alvó módba a gép.most vettem egy 500wattos chiftech tápot, sajnos ára is van, de megéri.
Ismeritek még a Varga és társa nevű bt? na az még egy "
fasza" táp.
-
kovi831
aktív tag
Úgy látom valami mikroszaggatós dolog lesz nálam, mint az fps játékoknál.Az nem járja, hogy 1024-ben is szaggat néha.Sikerült sikeresen 4Gz-re húzni a procit, és így is ez a jelenség van.
Az lenne a kérdésen, hogy a játékot a steammel hogyan tudom más winyóra áthelyezni?
Vagy, ha ez nem jön be, újratelepítésnél/letöltésnél meg lehet adni más helyet, hogy hová tegye a játékot? -
kovi831
aktív tag
ha felgyújtsa valaki a villanyt
Parasztból jeles!Hát nekem nincs ilyen gondom, most próbáltam, még egy 2Kwattos fűtő testel is próbáltam, igaz nem ugyanabba a konnektorba dugtam.És azt sem tudom, hogy a villany ugyanarról a fázisról megye-e.
Próbáltad már más fázisról? Vagy csak 1 fázisod van otthon? Gari van még rá?
(valahol próbáld ki.)Szerk.
Egy elosztóról kipróbáltam és semmi gondja nem volt a kormányomnak.(g27 van nekem is)
Annak valami baja lesz, vagy esetleg valami kondi hiányozhat, pl. fénycsőnél, vagy ha kompakt szarakodik.
Ha tv dugsz be akkor is ez van? -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3370 üzenetére
Sajnos kormány problémák miatt elvesztettem a karrier mód mentéseit, igaz programmal visszaállítottam, de sajnos nem egy mappába tette őket, szanaszéjjel szétszórva.Azt meg az a jó Isten sem rakja össze.
Szóval van-e valami megoldás, hogy a második szezontól kezdjem a versenyzést?Valami cheat vagy ilyesmi, nem szokásom csalni egyébként, csak marhára idegesít, hogy újra minimum 25%-os versenyeket keljen mennem, gondoltam belövöm 5 körre, de azt nem lehet.(igaz második szezonnak 100%-os távot állítanék be)
-
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3348 üzenetére
a mezőny egyik fele az első kanyarban akarja megnyerni a versenyt, a másik meg akkor sem engedi el az mögötte lévőt, ha már csak keresztben állva tudja megakadályozni.
helyet hagyni luxus, szóval nálam kb most szakadt el a cérna, innen már nem szórakozás.
Csak nem Kuala Lumpurra(malaysia) gondolsz?
Ott a célegyenesben tényleg balra húztam, de nem láttam a tükrökbe, hogy honnan jössz.A nyilat meg nem figyeltem, hátra nézni luxus volt
Szóval bocs ezért, azt hiszem több "incidens" nem történt.
Az a verseny szép volt, majd ha rá érsz felrakhatnád. -
kovi831
aktív tag
Megbolondult a kormány egy atl+tabos átváltástól, az erő visszacsatolással van a probléma. Össze vissza, kanyaroktól függetlenül akarná berántani a kormányt valamilyen irányba, ha kapcsolom akkor ok.De akkor meg nem érzem, ha megcsúszik az autó vagy ilyesmi. Nem a kormányal van a baj, race07-el, racing experiencel is kipróbáltam.
Újra írtam a játékvezérlő profilt , de semmi.Valami ötlet?
-
kovi831
aktív tag
Srácok van egy kis gondom.A játék bizonyos felbontásoknál csak 60 képkocka sebességet enged 75 helyett.
Ez mitől van?(most vetem gt650ti) Szóval szeretném, ha folyamatosabb lenne a kép.Szerk.
Van úgy, hogy 1440x900-nál engedi a 75-öt, de pl 1280x720,800,900-nál csak 60-at enged.
Vagy húzzam egy kicsit a vga-t?(van gyári tuning) -
kovi831
aktív tag
Pont lejárt az idő limit mikor eszembe jutott:
Ha egy új szezont kezdek hogyan lehet kikapcsolni, hogy egyik versenyen se essen az eső.Nem azért mert nem szeretem az esőtnéha jó móka, de a versenytávot 1005-ra tolnám fel a gyakorlás miatt.
Hol találom a mentett állásaimat(szezon) az f1 2012 könyvtárban?Csak azért mert betenném a safety car-t a játékba.
-
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3230 üzenetére
Steady bátyó!
Próbálkozok a segítségek kikapcsolásával, ugyanis van amikor meglepődök, hogy neten néha nem lehet használni.
Itt is úgy van mint a Race07-ben a hátsókerekes autóknál, hogy (pl.a lassú)kanyarok előtt fékezéskor gázfröccsöt kell adni, hogy hamarabb lassuljon az autó? -
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3223 üzenetére
Bocs, mert még én sem csináltam meg.Majd, jön valaki aki kiigazít.
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3220 üzenetére
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3208 üzenetére
Köszi.De annyit kérdeznék még, hogy milyen fék beállításokkal mentek ?
Nyomás, tárcsaméret.Ahogy a programban is le van írva, a kicsi méret apróbb mozdulatokat tesz lehetővé...stb.Eddig ezt nem tudtam mert angol voltés lusta voltam lefordítani.
a 1.12.05 ös idő kers és drs nélkül jó idő
Mondtad korábban. De már rájöttem mi a megoldás.Nem a megfelelő setup volt belőve, az az a pl.fokozatok túl rövidek voltak.Megdönteni most sem tudom, de 1-2 tizedre megközelíteni igen.
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3202 üzenetére
Jó verseny volt! De azt, hol lehet bekapcsolni, hogy felvegye azt amit én látok?Külső programmal vagy a f1 2012-vel?(proci vagy vga igényes?)
Mi még, Pepi,steady kb. 3 óráig nyomtuk a brazilt egymás után 4-5x.
Ja és kérnék egy magyarosítás linket valakitől, ha megkérhetném.(köszönöm)
-
kovi831
aktív tag
Benne vagyok, csak valaki csináljon szervert is.
-
kovi831
aktív tag
Mindig kers+drs nélkül tolom, mert idegesít ha egy kanyarban hamarabb nyomnám meg akkor kipördülök.Meg így tudom itsztán mire vagyok képes.
Sith7:
Nyugi életemben egyszer tudtam összehozni, mindig bő 7 tizeddel, 1secel rosszabbat megyek.
Azóta sem tudom mit csináltam jól -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3174 üzenetére
Akar valaki ma este gurulni? Elvégre a legtöbben már nem dolgoznak ebben az évben, én meg jövőre sem
aki meg igen annak sok sikert a melóhoz.
Steady:
Ebből a nézetből mintha jobban le lehetne reagálni az autó mozgását, de én is képtelen vagyok már megszokni.A GP2-3-as időszakban ez teljesen normális volt.A tv-s nézet meg azért sz@r mer nem látom a tükröket rendesen, pl. RB-nél a jobb oldalit kitakarja a "külső" fordulatszám mérő.
A brazil nagy díjnál TT-ben a 1:12:058 mennyire számít jó időnek?
Persze Kers és DRS nélkül, de viszont azokkal sem tudom megdönteni, sajnos videóm nincs róla.
Egy rossz kép [link]Valamiért a játékon belüli print sceent nem engedi. -
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3142 üzenetére
Köszi, amint tudom belövöm, sanos meghalt félig
gt 630, x1600(dx9) proval meg nem indul el.
De holnap már remélem nyomathatom, szerencsére garis. Lehet az volt a gond, hogy nekem nincsen lemagyarosítva a játékés nem értettem mit kell még megnyomnom.
Szerk.
Még valami, ha rá érsz:
Netes játéknál, hogyan lehet belőni, hogy minden autónak egyforma legyen a kormányzottsága?
Pl. hiába az equal mód, pl. a ferrari(ha azt kapom ki) iszonyatosan túl kormányzott. -
kovi831
aktív tag
válasz
opeter70 #3130 üzenetére
G27 van.Akkor van gond mior kiválasztom a g27-es kormányt. aztán állítok még valamit(pl. Steering deadzone stb.), akkor elvileg custom lesz.Na de ez következő indításra nem marad benne, akkor sem, ha a profilba elmentem.Most 290 a szög, ez tűník normálisnak(olyan 210-nek mint a race07-ben), de mikor újraíndítomn az a jelenég fogad, mintha egy busz kormányát tekergetném.Lehet, hogy csak a kormányszöget kéne normálisan belőnöm a logitech progiba??!
Szerk.
Ja ezért nem is állítgatom fölöslegesen a kers+drs gombokat, hogy ne "forditva" legyenek a kormányon.Úgy is elfelejti
-
kovi831
aktív tag
válasz
bendeguz76 #3117 üzenetére
Mi nem tetszik a win7-ben?
Xp-t sokszor kell újrarakni, az nem bírt ki nekem fél évet sem.Lehet, hogy fura a 7-es de csak meg kell szokni.
Végül is a hülye microsoft megcsinálhatta volna úgy is, hogy egyszerú legyen áttérni, ne keljen olyan dolgokat keresgélni amit tudtál hol keressél xp-ben. A win 8 meg kuka, mint a vistamokus1:
Na arra már nem térek vissza, ez lesz egy ideig -
kovi831
aktív tag
Srácok, van ötletetek, hogyan lehetne az F1 2012-őt rábírni, hogy menjen ati x1600 pro-val(dx9?).
Nem fut a játék, csak dx 10-10el. Az a gondom, hogy besz@rt a gt630-asom, csikozik a képe, vihetem vissza.Gondoltam helyette hátha van valami megoldás. -
kovi831
aktív tag
válasz
werszomjas #3070 üzenetére
Ilyen beállításokat a Brazil nagydíjra is tudnátok adni?
-
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3048 üzenetére
Hogyan lehet bekapcsolni a SC módot?
Nekem egy teljes szezon alatt nem jött még be. -
kovi831
aktív tag
Van egy kis gondom, de kicsit off lesz, de steamel kapcsolatos:
Steamen keresztül elkezdtem letölteni egy játékot(planetside2) és nem merem újraindítani a gépet, mert lehet elveszne az addigi letöltés, kb. 50%-a van meg. Újra indítani meg azért akarom, mert tegnap lekapcsoltam 6 magot, hogy ne fűtsön(freezer13) a gép annyira, de így viszont szaggat az F1 2012, de főleg netes játéknál szar. Nem a netem(4/1M) terheltsége miatt szaggat, az nem így jelentkezik.
Szóval újra indíthatom-e a gépet?(még 2.5 órát ír ki)
-
kovi831
aktív tag
válasz
JONAS77 #2359 üzenetére
Nálam az a baj, hogy droppol a játék, elég erősen, ami élvezhetetlenné teszi a vezetést, sokszor ezért csúszok ki a pályáról!!!!!!!
Az utolsó javítás mit orvosol, mert ott olvastam ilyen "dropos" dolgotEz a tünet pontosan, hogyan néz ki? (megáll egy pillanatra a kép, mintha kifagyna a játék?)
-
kovi831
aktív tag
Valaki tudja, hogy hol van "elrejtve" a pedálok érzékenységének a setupja?
Még egy hete(akkor vettem) azt gondoltam sz@r a játék nem kellett volna megvenni, de tévedtem mert a logitech profiler steering wheel settingsbe a report combinated pedals be volt pipálva ami teljesen összekuszálhatta az egész játékot, kormányszöget.Ugyan sokkal nagyobb féktávot tudok venni(és a visszajelzés is megjavult), csak most meg az a gondom, hogy a leglassabb visszafordító kanyarokban ha kicsit fékezek, lecsúszok az ívről.Állítottam már fékerő eloszlást(40%low) de még így is zavar.A második problémám, hogy ha sikerült beállítani/kiválasztani a játékban a G27 kontrollert akkor azt a játékból való kilépés után elfelejti.Pedig már feltelepült a 10-es patch is.
A korábbi logitech beállításnál, még be tudtam venni nagyobb fékezéssel a kanyarokat, legfeljebb kitört a fara, viszont nem jelezte vissza a kormány a kipörgést.
Valakinek volt már ehhez hasonló problémája?Szerk.
3. probléma ami nem vészes.Egy ideje úgy indul el a játék, hogy a monitorom kénytelen jelezni, hogy túl nagy a felbontás.Igaz, 2x alt+enter után megoldódik. -
kovi831
aktív tag
Van egy kis gondom a játékkal.
Az a baj, mikor megszűnik a tapadás(keresztbefordulás, kicsúszás) a kormány nem jelzi vissza.Így nem igazán tudok rá reagálni időben.
Lehet nekem nincs valami jól belőve?(van ellenállása a kormánynak, rázókövet is érzem stb.) -
kovi831
aktív tag
Most néztem Steamen: az f1 2012 2-Pack ez mi?
A sima 40 euro, a pack 2 az meg 75.
Most melyiket kéne megvennem, hogy online nyomhassam? -
kovi831
aktív tag
Érdemes ezt a játékot megvenni?
Igaz még a demo-t sem próbáltam ki.
Meg, hogy elfut-e gt630-al?Az F1 2011-nél volt olyan problémám a kormányommal(g27), hogy felpuhult a kormány mikor elfordulási szög határához értem.Visszaolvasva, ilyeneket olvastam erről a játékról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest