- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4949 üzenetére
hogy a tukorrel meg mindig nem tudnak mit kezdeni... mar nem ultragagyi csak siman szar.
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4998 üzenetére
van mod, le lehet tölteni, realisztikusabb fizika is benne van, de ez csak karrier
-
ZoliGamesHD
tag
F1 2012-ben hogyan lehet megoldani a 2013 Karrier módot ?
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4994 üzenetére
Nem csak azért hogy nézettség legyen !
Amúgy neked mi jön be ? pl ? -
tkesy
addikt
válasz
Motion_Blur #4990 üzenetére
Ugyanmár, azok nem érnek semmit, mert nem lehet bennük 300-nál nitrozni a kanyarban....
-
válasz
ZoliGamesHD #4993 üzenetére
Szerintem kezd az alapoknál. Olvasd el a PH fórumszabályzatát
Különösen a hozzászólás szerkesztése részt ajánlom
(#4982) MC HOBO:köszönöm, megkaptam
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4993 üzenetére
háát, ez a "mindenből teszek fel, csak, hogy nézettség legyen"..
nem az én stílusom, de lehet valakinek bejön
-
ZoliGamesHD
tag
De mondom minden játékból lesz videó meglátjuk hogy hogy megy
-
ZoliGamesHD
tag
De az NFS összes részét kivittem
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
Motion_Blur #4990 üzenetére
Ez igaz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4988 üzenetére
Gondolom rFactorral, Race07-el, stb... még nem volt dolgod
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4986 üzenetére
Nagyjából minden játékból lesz videó ( nem csak F1-et akarok játszani )
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
Motion_Blur #4987 üzenetére
Eddig az F1 2012 az első auotós játék ami gondot okoz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4984 üzenetére
Ez eddig max. bohóckodás. Legyen egy kis önkritikád, és legalább tanuld meg a pályákat + kezelni az autót mielőbb megosztasz videókat.
a narráció meg aztán tényleg egy vicc..
-
devilinsid3
addikt
válasz
nem tudtam már szerkeszteni, na szóval pár jó tanács:
- ez a megpróbálok beesni xy mellé nem jó.. felejtsd el
- youtube-n van jó pár videó a pályákról, hogyan kell nagyjából jól menni, mert a kanyarok nagy részét rosszul veszed
- amikor Maldonado-t megelőzted az egy torpedó voltjó előzésnek nem nevezném
- végezetül pedig, nem 5. lettél hanem 14, volt büntetésedsemmi offense, de szerintem kicsit más irányba kéne elvinned a versenyzésed
-
devilinsid3
addikt
válasz
van link funkció is
-
ZoliGamesHD
tag
Na nálam a nehézség intermediate + jó setup büntetés nélkül 5. lettem sztem az eslőre jó
http://www.youtube.com/watch?v=kGMBvy-Av7M -
prtvlogan
aktív tag
Akár DLC-ben is megjelenhetne, olyan kevés a változás.. Tavaly tele volt a net az Austin-i pálya beharangozójával, remélem valaki veszi majd a fáradságot, és összeveti vele.. Ugyanaz..
-
válasz
devilinsid3 #4980 üzenetére
Te milyen szellemes vagy...
Hasonlóan mókás kedvű felhasználók kedvéért pontosítanék. Itteni vagy Gocompete-s játékosok által már kipróbált, bevált setupot keresnék.
Google-t tudom használni, de nem szeretnék egy halom beállítást végigpróbálni... -
devilinsid3
addikt
-
Sziasztok!
Könyörgöm valaki adjon egy jó GP setupot Szingapúrra
Egyszerűen csak esek-kelek azon a pályánElőre is köszönöm a segítséget
-
tkesy
addikt
válasz
scampolo84 #4976 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy az MP4/4 is belekerül...
-
scampolo84
aktív tag
-
giigz
veterán
A Nürburgring hotlap alapján szerintem nagyon jónak ígérkezik az F1 2013
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4972 üzenetére
Erre ennyit Benne van ,hogy úszik a dobogó meg a heti munka de ez akkor is csak egy játék .
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4972 üzenetére
én már lassan ott tartok, hogy online nem játszok csak haverokkal..
a sok török/lengyel/német/uniós patkány csak lökdös, mert nem bír versenyezni.. engem az basz fel.. ha egyáltalán semmire nem megy vele másnak még nem kéne minden versenyét szétbaszni.. de hát ezek a 12 évesek már csak ilyenek
-
speedydb23
senior tag
válasz
hermanyi #4971 üzenetére
Nem feltétlen értek egyet, mert ha éppen ezen elmegy egy dobogó akkor azért az kellemetlen.
és nem azért anyázik az illető, mert a hibázó személyével van baja, csak a helyzetet kommentálja.
Tehát úgy mond a verseny hevében ez akkor kijön, de utána elnézést kér(persze lehet van olyan aki nem teszi ezt meg).
Én pl.-ul ha megtolnak keményebben akkor eléggé kitudok akadni, de ezért nem káromkodok TS-en.
Viszont azért nézd azt is, hogy vannak akik gyakorolgatnak hét közben is, és úgymond 1 heti munkád megy gajra ha éppen valaki megtol és te ezért eldobod a verdát...Mindenben van igazság, de ez egy kiélezett játék, sajnos itt ha valaki egy szinten túljut onnantól már megszállottság alakul ki és ezzel együtt komolyabban is veszi mint akinek elég az, hogy begurul valahányadiknak.
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4970 üzenetére
A komolyan vételre én azt értem ,hogy futamon valaki benéz egy féktávot vagy egy ívet és simán a komolyan vevök köcsögözik stb . Mindenki hibázhat mindenkit hibába lehet hajszolni , tévedni hibázni meg eléggé emberi dolog .
Nem azzal van a baj ,hogy megpróbál az ember ebben a játékban a határon autózni ,mert mindenki ezt teszi hisz erről szol ez a játék és a sport is . A baj azzal van ,hogy ha behibázik valaki a másik mindjárt kiakad ha kicsit keresztbe tesznek a hibával nekik. Szóval annyira nem szabad komolyan venni ,hogyha véletlen egy féktávon meglöknek akkor ne anyáz meg stb . Mert lehet neki olyan a beállítása ,hogy ö 10 m el később fékezve is el tudna fordulni és azért tol meg mert úgy gondolja 99% ugyanott fékez mint Ö .
Na ezt jó katyvaszosan írtam le de remélem a lényeget ki tudod hámozni. -
speedydb23
senior tag
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4968 üzenetére
Joy al lehetetlen lesz nem csak nehéz . Billel 1000 szer nagyobb esélye lenne rá . Az meg ,hogy ö így is élvezi az a lényeg. Az meg ,hogy felteszi a videót megosztó portálra az megint saját szuverén jóga , gondolom ideje net sebessége megvan hozzá és így miért ne tenné . Kiröhögni Fórumon meg akkor is alpári parasztság . Ha tanácsot vagy segítséget adna más tészta lenne . Azt meg nem szabad elfelejteni ,hogy ez csak egy elég rosszul sikerült autós játék . És itt a játékon van a hangsúly ,sajnos nagyon sokan túl komolyan veszik .
-
speedydb23
senior tag
válasz
hermanyi #4966 üzenetére
Senki nem mondta, hogy Pro szinten kell mennie, de akkor legalább úgy élvezze, hogy közben nem csinál róla értelmetlen videót amit még fel is tölt youtube-ra.
Mellesleg mindenki amatőrként kezdi szerintem, bár tény, hogy joystick-al nehéz lesz Legend szintig eljutni.
(nem lehetetlen de nehéz) -
munky
őstag
-
munky
őstag
válasz
A Nürburgring Hotlap videót kínomban már majdnem kinyomtam, annyira irritálóak a motorhangok.
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4960 üzenetére
oks, Kösz
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4958 üzenetére
ha nehézséget akarsz akkor legend botokkal játssz úgy, hogy csak a quick car setupot használod (max a féket átállítod)
megfelelő setup-al a legend botokat is hasonló különbséggel verheti az ember -
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4955 üzenetére
Próbáld egyel feljebb tenni...
Ahogy néztem, amatőr szinten 2 mp-et adtál a másodiknak...
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4956 üzenetére
Felrakom a nehézséget Intermediate-re és meglátjuk úgy hogy megy Suzukában .
-
válasz
Végre, végre Nürburgring!!!! És régi F1-es autók
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4955 üzenetére
majd ha legenden lökdösés nélkül megnyered
legyen az a következő
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
Motion_Blur #4953 üzenetére
Meglesz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4951 üzenetére
Előbb talán nem ártani minimálisan is megtanulni a pályákat. Kezdésnek: [link]
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4951 üzenetére
Jah, az amatőr AI ellen... Nem valami nagy szám...
Próbáld meg feltenni a nehézséget LEGEND-re... meglátjuk, akkor is első leszel-e...
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
speedydb23 #4950 üzenetére
Mégis első lettem
-
speedydb23
senior tag
válasz
ZoliGamesHD #4948 üzenetére
Ok, de azért ne feledd, hogy néha a kevesebb több(duma ügyileg)...
Esetleg próbálj ki beállításokat is, mert alap beállítással nagyon nem lehet gyors kört menni.
-
Motion_Blur
félisten
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
speedydb23 #4945 üzenetére
az a lényeg lesznek még ilyen videók
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #4944 üzenetére
Hát igen, látszik, hogy még nagyon az elején van. Amatőr AI, setup nélküli futamok, stb... Nincs ezzel baj, csak kicsit korainak érzem a "gameplay-video" készítését ilyen stádiumban... Én lassan 3 éve játszom a sorozattal, de eszembe nem jutna egy ilyen kommentált videót készíteni, még most sem. Az egy dolog, hogy az ember felteszi a futamokról készült videókat, hiszen az enyémekben is rengeteg hiba van, amire nem is vagyok büszke, de ez van.
Természetesen nem szeretném a kedvét szegni, csak jó tanács gyanánt írtam, amit írtam!
-
speedydb23
senior tag
válasz
speedydb23 #4944 üzenetére
Bazd ez a mondat nekem nagyon betalált, szakadok a nevetéstől.
"Szerencsére nem annyira kanyargós pálya, mint mondjuk Monza"
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4939 üzenetére
Persze, lehet, de nála eléggé látványos a hiánya...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #4940 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4935 üzenetére
Köszönjük hogy megosztottad velünk, sokat fogunk tanulni ebből a videóból, különösen vezetéstechnikai oldalról nézve
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4935 üzenetére
Ne is haragudj, én sem vagyok egy nagy gamer, de azért ez elég kevés...
Gyakorolj még nagyon sokat és szerezz be egy kormányt... Azzal talán hitelesebb lehet a "gameplay"...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
speedydb23 #4934 üzenetére
A lényeg az, hogy racenet fiókba belépve, azt írja, hogy nincs semmiféle tevékenység a játékoz. [link]
Ez érdekelne, hogy másnál is jelen van-e.
Köszi!
-
ZoliGamesHD
tag
Szerintem is kicsit furcsa az irányítás na de mindegy el lehet vele lenni
F1 2012 HD Gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=ArjQShATpK8
http://www.youtube.com/watch?v=dZNhBCvIeEE -
Motion_Blur
félisten
-
tkesy
addikt
Azt megtudja mondani valaki, hogy a régi F1 es pályák (1966-68 körül) le vannak modellezve valamilyen autós (F1) játékban
pl SPA vagy Zanvoort és a többi...Vagy csak a GP Legends ben vannak benne?
-
tkesy
addikt
válasz
speedydb23 #4927 üzenetére
Örülök, hogy végülis egyetértesz velem, és még meg is magyaráztad, hogy miért...
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4927 üzenetére
És lesz hozzá majd 259 pach ,hogy egyáltalán játszható legyen .
-
Sonja
nagyúr
Holnap nagy nap srácok, készüljetek: bejelentik az F1 2013-at!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Más is észrevette azt, hogy probléma van a RaceNet-tel?
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #4920 üzenetére
kár, pedig jó lett volna multiban így tolni
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4919 üzenetére
Nem hiszem,hogy multiban használható,illetve arra sincs garancia,hogy működne.Singleplayerben tuti működik.Hát multiban... Nem tudom.
Hát úgy tűnik,ez csak singleben jó.
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #4918 üzenetére
ez az f12012-höz van? nem bannolnak érte vagy valami? mert akkor kipróbálom
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4916 üzenetére
Elindítani sikerült, de a kormánnyal még küzdök, pár éve még nem volt ilyen egyszerű a kalibrálás mint manapság...
....Egy pár éve egész komolyan nyomon követem az F1-et, (egész pontosan 2005 óta), így lehet baromságot beszélek, de nekem a forma-1 a "legeket" jelentette, csúcsra járatva a technika, maximálisan kihasználva mind a versenyző, mind pedig az autó. Szerintem, (és akkor ez csak az én véleményem) most ez nem így van. Napokban néztem meg Schumacher brazil "búcsú-futamát. és bár nem vagyok Schumacher fan, de élvezettel néztem végig az egész futamot, időmérős köröket futott futam közben.. Most nem látni ilyet, a gumik miatt,.. És lehet, hogy baromság, de ha a Pirellinek lenne vetélytársa az F1-ben, akkor kénytelen lenne versenyzésre alkalmas gumikat tervezni, nem olyat, amin végig lehet menni egy versenyt, hanem olyat, amin versenytempóban lehet végigmenni egy versenyt. Értem én, hogy ezt "kérték" tőlük, ha tényleg így van, hogy Berni Ecclestone "kérhet" ilyet, akkor rendben, legyen, csupán azzal van/volt bajom, hogy úgy lett ez kikommunikálva, hogy ez milyen jó nekem, mint nézőnek... Bocsánat, nekem ez nem jó, cseréljenek 5 körönként gumit, nem érdekel, de versenyzést akarok látni, nem pedig a felhajtást, meg ámítást, ami az F1-et ma jellemzi..
-
devilinsid3
addikt
válasz
prtvlogan #4915 üzenetére
azért remélem tudod, hogy mondasz baromságokat is
gp4 tényleg jó, f12012-ben vannak hibák, de azért nem akkorák, mint ahogyan itt leírják páran
a Pirellinek meg lett mondva milyen gumit csináljon, hamar menjen tönkre, hogy több kiállás legyen stb. a szezon elején elég sok csapat sírt, mert "nem úgy tervezték az autót" váltson gumit a Pirelli (mindenkinek meg lett mondva milyen lesz a gumi még tavaly szóval ez nem lehet indok), teszt nélkül nehéz gumit fejleszteni, azon kívül, hogy tényleg sok hiba van a Pirellivel, DE régen is voltak defektek, ott is voltak csúnya balesetek.. kicsit már fel van fújva azért ez a dologgp4 el is indul win7-en?
mert ha nem akkor xp-sp3 kompatibilitás és menni fog -
prtvlogan
aktív tag
Régen ezzel nyomtuk a haverokkal, próbálgatom elindítani Win7 alatt, mert nekem játékélmény (vezetés) szempontjából jobban bejön, mint a codmasters féle F1… Vessetek meg érte, de szinte minden más jobban bejön.. :-/
A napokban ugrottak a mentéseim, carriert játszogattam néha, és már az első szezon közepénél tartottam.. Nekem teljesen mindegy, hogy a Steam felhő problémája, vagy a Codmasters programozói miatt történt, nem fogom megint elkezdeni a szezont azzal, hogy megtanítja a kedves young test driver, hogy melyik a gázpedál, és merre kell tekerni balra kanyarodásnál a kormányt.. A kedves fejlesztőknek is jól jönne egy versenytárs, így lenne választása a játékosoknak is. Ugyanez a helyzet az F1-el is, amióta a Pirelli szállítja az gumikat egy nagy rakás sz* r az egész, persze ott is ment az „etetés” hogy ez mennyire jó a nézőknek, egész Monacoig… Ezen a szinten olyan 2-3 mp-el lassabb köröket menni, mintha én 110-el megyek autópályán.. Na jó ez kissé túlzás volt, de a lényeg sztem érthető marad. -
munky
őstag
Nyári leárazás van a Steamen. Ismét 10 euró az F1 2012. [link]
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71 #4909 üzenetére
rFactor grafikája a rFactor F1 RFT 2012 mod ban szerintem nem rossz a Codiéhoz képest . A játékélmény meg azért eléggé übereli a Codi féle F1 2012-öt , na nem próbáltad ki tedd meg és meg fog változni a véleményed.
Codi-nak örülünk mert nagyon rég volt F1 előtte szóval elég nagy űrt próbáltak betölteni részben sikeresen. De azért vicc ,hogy a 2010 óta csak ennyit fejlődött ha egyáltalán fejlődött és nem visszalépés a 2012 . Szerintem visszafelé lépdelnek , ugyanarra az engine re ráhúzzák az uj kinézetet próbálnak belepiszkálni ,hogy másképp viselkedjenek az autók az előző évihez képest és csak rontanak rajta . Javukra legyen mondva a 2012-höz legalább adtak ki 30 pach-et amivel megpróbálták betömni a lyukakat de így is rengeteg maradt . -
willike71
tag
De hogy ne csak vitázzak, íme a hétvégi futam a szemszögemből. Spa volt soron, amit nagyon szeretek. A kvalifikációs tempóm nem volt az igazi, mert közepes gumin is picit több, mint 1 mp.-el elmaradtam BDávid és bady ufonautáktól, akik kemény gumin futották az idejüket. De a verseny közbeni gumitaktikám, és a nagyon kopott közepes gumin jó haladási sebességemnek köszönhetően a végén meglett az ezüstérem, amire álmomban sem gondoltam volna ebben a mezőnyben.
Bár ha BDávid nem szakad le menet közben a játékról, akkor nagy eséllyel ez nem jött volna össze, de akkor is egy jó és megismételhetetlen teljesítmény tőlem a gocompete pro ligájában: -
willike71
tag
válasz
Zod tábornok #4893 üzenetére
Próbáld légyszi definiáni a játékélmény fogalmát, mert némi elcsúszásban vagy szerintem. Azzal egyet értek, hogy az autó mozgásának, mozgatásának fizikájának szimulációja tekintetében ég és föld az rfactor kontra F1 the game. De álszentség azt kijelenteni, hogy csupán ez számít... Ha így lenne, nem lenne fejlődés, hiszen minek, úgy is az lenne a népszerű, ami már bevált és évezredekig meg fogják venni a játékosok...
Szerencsére nem így van, csak azok szerint, akik saját maguknak sem vallják be, hogy pl. az Avatar látványvilága nagyon sokat dob az egészen, és össze sem hasonlítható az Star Wars IV-el, ami a maga idejében kiváló film volt és a mai napig jó megnézni, de ha ma kerülne a moziba, semmilyen nézettséget nem érne el, hiszen ótvar, régi, és az ilyen önámítók köpködnének rá először.
Ugyanez van a játékpiacon, a maga idejében a GP2 is eszméletlen jó volt, vagy visszamehetünk a C64-es F1 játékig, de az rfactor is nagyon jó lett a maga idejében, bár a kornak (már akkor) nem igazán megfelelő grafkával, de a játékélmény összessége így is messze nagy volt. Most az rfactor2-re várunk egy ideje, no meg a GTR3-ra, de nem jönnek és ami engem illet az F1-et kedvelem, abban szeretek versenyezni, úgyhogy a fentiek nem fognak lekötni, amíg megfelelő mod nem jelenik meg hozzájuk.
Összesítve tehát, akárki akármit mond számít a grafika egy játéknál, az a játékélmény szerves részét képezi, ha valami nagyon régi, az már nem olyan. Az F1 The Game a hibáival együtt jó alternatíva, én örülök, hogy 2010 óta tudok ezzel játszani, mert előtte nem volt semmi, jobb híján GTR2-vel múlattam az időt, meg más játékokkal, ha épp volt játékra időm.
-
tkesy
addikt
Mondjuk,ha normális fizika (és hozzá törésmodell )lenne a játékban, akkor verpistike meg sem próbálna előzni ott kb 2-3 sikertelen kísérlet után....
-
werszomjas
addikt
Ligában helyfeltöltés van a gocompete oldalán.
-
devilinsid3
addikt
az azért van, hogy ne vágd le a kanyarokat, vagy ahol szélesebben vennéd és külső ívről legyorsulnád a másikat úgy, hogy nem a pályán vagy ami alapból szabálytalan, de online magyarázd meg a 13 éves gyereknek, hogy ne ott előzzön, mert szabálytalan
idegesítő, de jogos, hogy ezt beletették -
munky
őstag
válasz
speedydb23 #4904 üzenetére
Itt egyáltalán nem erről van szó. Hanem arról, hogy van pár olyan kanyar, ahol ha túl szélesre veszed és a rázón kívül a műfüvön fordulnál, akkor is elveszi a gázt hiába veszítenél vele amúgy is időt.
-
munky
őstag
Az F1 2011-hez képest az irányítás és a fizika visszalépés szerintem. Ebben a részben olyan mintha az eddigi munkáiban rendszerint árkád és szimulátor közé belőtt rendszert, az árkád irányába tolta volna el a Codemasters.
A pályáról való letéréskor működésbe lépő motor blokkolás, az tényleg az egyik legidegesítőbb dolog a játékban. Amikor amúgy is hibázol, de még el is veszi a gázt...
-
Tommee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4901 üzenetére
Ti nem érzitek úgy a 2012-esben mintha nem teljesen lenne a kezetekben az irányítás?
Nem sokat játszottam vele, kb 10 órát, de minden segítséget kikapcsolva úgy érzem mintha kipörgésgátló be lenne kapcsolva, alig bírom gyorsításkor kipörgetni, kanyarban megcsúszva olyan érzés mintha valami menetstabilizátor automatika bekapcsolna. Valamint rohadtul idegesítő a pályáról letérve önműködő autóm lesz.
Én a fentiek miatt nem is nagyon merültem bele a 2012-esbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest