Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Ha kiveszem a steam-ből is a játékot és uninstallálom, elajándékozva más tudja újból használni, jó lesz a kód?
-
Đusty
addikt
Ha leszedem a játékot a steamről, gépről, utána elidegeníthetővé válik, hozzá lehet rendelni a kódhoz másik steam fiókot?
-
Đusty
addikt
Én is ugyanígy vagyok vele, szóról szóra egyetértek. Annyi különbséggel, hogy én már kipróbáltam hozzá egy momot amit 2 nap után el is adtam, nem éri meg a mocera és sokkal lassabb voltam vele, nem állt rá az agyam, sokat kellett volna gyakorolni. Billel szerintem sem lehet kormányos időt menni, de azért jól el lehet vele szórakozni, még a codinak kellene egy kis programozást tanulni, hogy igazán jó legyen billel ez a játék.
-
Đusty
addikt
Nekem volt bőven SC, pedig nem játszottam túl sokat vele. Nyílván a sanszosabb pályák rá Monaco, Canada, Valencia ahol kevés a hely a pálya mellett mint a valóságban is. Ja és az sem árt ha be van kapcsolva a menüben.
-
Đusty
addikt
Mi történt a steam-el, nálatok is megváltozott a kezelőfelület vagy én állítottam el valamit? Eddig is használhatatlan volt de most aztán túl tesz mindenen.
-
Đusty
addikt
Sziasztok!
Feltettem a progit cd-ről majd amikor el akarom indítani az egészet steam-ről akarja leszedni megint.
Mi lehet a baj? -
Đusty
addikt
Tudtok segíteni, hogy mit kell elmentenem, hogy az autóbeállítások megmaradjanak újratelepítés után?
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
Hova teszi ez a vacak a mentéseket a car setupokat is beleértve?
-
Đusty
addikt
Mi a különbseég a short és a long weekend között most mindegyikben 3 menetes az időmérő?
-
Đusty
addikt
Ha carrierben az egykörös időmérőt választom miért nem lehet előtte setupot állítani?
-
Đusty
addikt
Ezt utoljára a Microprose tudta megcsinálni, sőt ott lehetett egy gomb a fel és leváltás mert volt esszük és le tudták programozni, hogy ha nyomod a gázt fölfelé kell váltani ha nem akkor lefelé, ez billel nagy könnyebbség volt.
A codemasters meg programozásból egy vicc kategória. -
Đusty
addikt
Ha csak 1 körös időmérőt akarok menni akkor nem lehet setup-ot állítani? Muszály végigmennem mind a 3 Q-n, ha setupolni akarok verseny elött carrierben?
-
Đusty
addikt
Szerintem ez lesz olyan amilyennek a 2010-esnek kellett volna lennie, de persze ebben is lesz azért majd hiba bőven, furcsálnám ha nem. Dehát F1 alatt valóban mindent el lehet adni főleg, hogy nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest