- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Ha kiveszem a steam-ből is a játékot és uninstallálom, elajándékozva más tudja újból használni, jó lesz a kód?
-
Đusty
addikt
Ha leszedem a játékot a steamről, gépről, utána elidegeníthetővé válik, hozzá lehet rendelni a kódhoz másik steam fiókot?
-
Đusty
addikt
Én is ugyanígy vagyok vele, szóról szóra egyetértek. Annyi különbséggel, hogy én már kipróbáltam hozzá egy momot amit 2 nap után el is adtam, nem éri meg a mocera és sokkal lassabb voltam vele, nem állt rá az agyam, sokat kellett volna gyakorolni. Billel szerintem sem lehet kormányos időt menni, de azért jól el lehet vele szórakozni, még a codinak kellene egy kis programozást tanulni, hogy igazán jó legyen billel ez a játék.
-
Đusty
addikt
Nekem volt bőven SC, pedig nem játszottam túl sokat vele. Nyílván a sanszosabb pályák rá Monaco, Canada, Valencia ahol kevés a hely a pálya mellett mint a valóságban is. Ja és az sem árt ha be van kapcsolva a menüben.
-
Đusty
addikt
Mi történt a steam-el, nálatok is megváltozott a kezelőfelület vagy én állítottam el valamit? Eddig is használhatatlan volt de most aztán túl tesz mindenen.
-
Đusty
addikt
Sziasztok!
Feltettem a progit cd-ről majd amikor el akarom indítani az egészet steam-ről akarja leszedni megint.
Mi lehet a baj? -
Đusty
addikt
Tudtok segíteni, hogy mit kell elmentenem, hogy az autóbeállítások megmaradjanak újratelepítés után?
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
Hova teszi ez a vacak a mentéseket a car setupokat is beleértve?
-
Đusty
addikt
Mi a különbseég a short és a long weekend között most mindegyikben 3 menetes az időmérő?
-
Đusty
addikt
Ha carrierben az egykörös időmérőt választom miért nem lehet előtte setupot állítani?
-
Đusty
addikt
Ezt utoljára a Microprose tudta megcsinálni, sőt ott lehetett egy gomb a fel és leváltás mert volt esszük és le tudták programozni, hogy ha nyomod a gázt fölfelé kell váltani ha nem akkor lefelé, ez billel nagy könnyebbség volt.
A codemasters meg programozásból egy vicc kategória. -
Đusty
addikt
Ha csak 1 körös időmérőt akarok menni akkor nem lehet setup-ot állítani? Muszály végigmennem mind a 3 Q-n, ha setupolni akarok verseny elött carrierben?
-
Đusty
addikt
Szerintem ez lesz olyan amilyennek a 2010-esnek kellett volna lennie, de persze ebben is lesz azért majd hiba bőven, furcsálnám ha nem. Dehát F1 alatt valóban mindent el lehet adni főleg, hogy nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest