Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
_stick_
üzenetére
Helló!
Random módon jönnek, de csak a körülötted lévő csapatoktól. Úgy értem, hogy azon a szinten lévő csapatoktól, akik erőben a jelenlegi csapatod környékén vannak. Tehát legnagyobb eséllyel a Marussia, Caterham, Virgin, aztán ha jobban teljesítesz akkor Toro Rosso, Force India, Williams. Ezek a legesélyesebbek az első-második évadban ajánlattevésre. Ha pedig továbbra is jó vagy, akkor jöhet a Sauber, Merci, Lotus és végül a három top csapat. Persze top csapathoz kerülhetsz valamivel hamarabb is, ha rivális harcban legyőzöd valamelyik versenyzőjüket. Ez nem szentírás, de általában ez a szisztéma szokott működni tapasztalataim alapján.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
willike71
üzenetére
Ez részben igaz. Én a 2. évadomban kaptam év közben lehetőséget, hogy átmenjek a Caterham-től a Toro Rosso-hoz, amit elfogadtam, aztán pedig a 3. évadomban szintén év közben jött ajánlat a Sauber-hez. Ott szintén rögtön át is ültem, majd 4-5 Sauber-es verseny után, mivel jobban álltam Massa ellen a rivális harcban, kaptam egy Ferrari-s ajánlatot is. Az már valóban arra szólt, hogy maradtam a Sauber-nél és csak a 4. évad kezdetén ülhettem át a Ferrari-ba.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem: karrierben megcsináltam sikeresen egy R&D feladatot, erre a kvalifikáción pár kör után azt mondta a mérnököm, hogy "The New Path is failed. The R&D path is failed" Ez természetes? Mert eddig még sosem találkoztam ilyen helyzettel.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
drevin_71
üzenetére
Helló!
Én kipróbáltam már pár mod-ot, de őszintén szólva azok, amelyek az AI teljesítményét piszkálják nem jöttek be, mert valami hibát mindig csináltak és rosszabb lett tőle a játékélmény. Amit ajánlok azok főleg a grafikai mod-ok, amiket itt megtalálsz. Ezeken kívül max. a damage, storm és a visor mod-ot ajánlom. Az RD-n azokat is megtalálod.
U.i.: esetleg még kamera nézeti mod-okat, ha nem lenne jó a gyári.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Közben megtaláltam a választ rá, úgyhogy nem aktuális a kérdésem.

-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Nem tudom volt e már kérdésben, de tudtok arról valami infót, hogy karrierben miért tök fehér a kesztyű színe amikor Caterham-el versenyzek? Néztem youtube videókat és ott is fehér a kesztyű, csak nem tudom van e rá megoldás.
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Van köztetek olyan, aki tolja esetleg a karrier módot és használja a Safety Car fix-et?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy ilyen a játékban a felszáradó ív. Gondom ez nem normális. Van valami ötlet rá? Lehetséges, hogy a HD track pack kavar be?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Igen, azt tudom. Van egy magyar oldal, akik szintén árulják VPN-esen, ott azt az infót kaptam, hogy ha bebukom, akkor visszaadják a kulcs árát. Ennek ellenére nem tudom, hogy válasszam az olcsóbb, de VPN-es kulcsot, vagy inkább a drágább, de region free-t. Sajnos a Steam-ről lekéstem... Az oldal, amit írtál, ott sajnos out of stock-ot ír a kulcsokra. Amit linkeltem az jónak tűnik még árban is, csak nem tudom, hogy az VPN-es e vagy sem. Lehet írok nekik, aztán meglátom.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy innen megéri e megvenni a kulcsot a játékhoz? Jól látom, hogy ez régiómentes kulcs? Illetve VPN-es kulccsal érdemes foglalkoznom?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy azt írják az ajánlott rendszerkövetelmény a core i7-es proci. Ez a demo alapján jogos? Ennyire kéne neki a vas? Vagy csak biztosra akartak menni ezzel?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Én kb 50 órát játszottam vele, igaz ez mind karrier volt. Ezalatt kb. 3-4x volt piros zászló, mindig tömegbalesetnél. Szerintem jó volt, hiszen legtöbbször a valóságban is piros zászló van, olyankor. Nem tudom mi bajuk volt vele, de hát hátha kompenzálják majd több más dolog javításával. :-)
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Linkeltem az F1 2011 topikhoz is, de valóban jobban illik ide: néhány info a játékról, ha valakinek még nem lenne minden tudás a birtokában róla.

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mondjuk tetris-ezni jó lehetne.