- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
_stick_ #4203 üzenetére
Helló!
Random módon jönnek, de csak a körülötted lévő csapatoktól. Úgy értem, hogy azon a szinten lévő csapatoktól, akik erőben a jelenlegi csapatod környékén vannak. Tehát legnagyobb eséllyel a Marussia, Caterham, Virgin, aztán ha jobban teljesítesz akkor Toro Rosso, Force India, Williams. Ezek a legesélyesebbek az első-második évadban ajánlattevésre. Ha pedig továbbra is jó vagy, akkor jöhet a Sauber, Merci, Lotus és végül a három top csapat. Persze top csapathoz kerülhetsz valamivel hamarabb is, ha rivális harcban legyőzöd valamelyik versenyzőjüket. Ez nem szentírás, de általában ez a szisztéma szokott működni tapasztalataim alapján.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
willike71 #4176 üzenetére
Ez részben igaz. Én a 2. évadomban kaptam év közben lehetőséget, hogy átmenjek a Caterham-től a Toro Rosso-hoz, amit elfogadtam, aztán pedig a 3. évadomban szintén év közben jött ajánlat a Sauber-hez. Ott szintén rögtön át is ültem, majd 4-5 Sauber-es verseny után, mivel jobban álltam Massa ellen a rivális harcban, kaptam egy Ferrari-s ajánlatot is. Az már valóban arra szólt, hogy maradtam a Sauber-nél és csak a 4. évad kezdetén ülhettem át a Ferrari-ba.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem: karrierben megcsináltam sikeresen egy R&D feladatot, erre a kvalifikáción pár kör után azt mondta a mérnököm, hogy "The New Path is failed. The R&D path is failed" Ez természetes? Mert eddig még sosem találkoztam ilyen helyzettel.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
drevin_71 #3690 üzenetére
Helló!
Én kipróbáltam már pár mod-ot, de őszintén szólva azok, amelyek az AI teljesítményét piszkálják nem jöttek be, mert valami hibát mindig csináltak és rosszabb lett tőle a játékélmény. Amit ajánlok azok főleg a grafikai mod-ok, amiket itt megtalálsz. Ezeken kívül max. a damage, storm és a visor mod-ot ajánlom. Az RD-n azokat is megtalálod.
U.i.: esetleg még kamera nézeti mod-okat, ha nem lenne jó a gyári.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3667 üzenetére
Közben megtaláltam a választ rá, úgyhogy nem aktuális a kérdésem.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Nem tudom volt e már kérdésben, de tudtok arról valami infót, hogy karrierben miért tök fehér a kesztyű színe amikor Caterham-el versenyzek? Néztem youtube videókat és ott is fehér a kesztyű, csak nem tudom van e rá megoldás.
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Van köztetek olyan, aki tolja esetleg a karrier módot és használja a Safety Car fix-et?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy ilyen a játékban a felszáradó ív. Gondom ez nem normális. Van valami ötlet rá? Lehetséges, hogy a HD track pack kavar be?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Igen, azt tudom. Van egy magyar oldal, akik szintén árulják VPN-esen, ott azt az infót kaptam, hogy ha bebukom, akkor visszaadják a kulcs árát. Ennek ellenére nem tudom, hogy válasszam az olcsóbb, de VPN-es kulcsot, vagy inkább a drágább, de region free-t. Sajnos a Steam-ről lekéstem... Az oldal, amit írtál, ott sajnos out of stock-ot ír a kulcsokra. Amit linkeltem az jónak tűnik még árban is, csak nem tudom, hogy az VPN-es e vagy sem. Lehet írok nekik, aztán meglátom.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy innen megéri e megvenni a kulcsot a játékhoz? Jól látom, hogy ez régiómentes kulcs? Illetve VPN-es kulccsal érdemes foglalkoznom?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy azt írják az ajánlott rendszerkövetelmény a core i7-es proci. Ez a demo alapján jogos? Ennyire kéne neki a vas? Vagy csak biztosra akartak menni ezzel?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Én kb 50 órát játszottam vele, igaz ez mind karrier volt. Ezalatt kb. 3-4x volt piros zászló, mindig tömegbalesetnél. Szerintem jó volt, hiszen legtöbbször a valóságban is piros zászló van, olyankor. Nem tudom mi bajuk volt vele, de hát hátha kompenzálják majd több más dolog javításával. :-)
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Linkeltem az F1 2011 topikhoz is, de valóban jobban illik ide: néhány info a játékról, ha valakinek még nem lenne minden tudás a birtokában róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest