- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
Mr.Mercury #4179 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
Igazság szerint a 2012-vel csak néhány futamot teljesítettem a karrierben még a megjelenése után nem sokkal, de még a 2011-el is csak az első évad végéig jutottam, ott tapasztaltam a leírtakat...
A karrier részével nem nagyon játszottam még a 2010-nél sem, inkább online futamokon autóztam. -
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury #4137 üzenetére
Minden bizonnyal igen.
-
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury #3701 üzenetére
értem, köszi
-
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3692 üzenetére
Nincs a játékhoz véletlenül CART mod?
sith7
Ez sem lenne hülyeség! Végén még kancsal leszek -
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury #3692 üzenetére
Olyan mod - ról nem tudsz, amiben belső nézetben nincs középen antenna ?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3667 üzenetére
Közben megtaláltam a választ rá, úgyhogy nem aktuális a kérdésem.
-
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3048 üzenetére
Hogyan lehet bekapcsolni a SC módot?
Nekem egy teljes szezon alatt nem jött még be. -
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury #3045 üzenetére
Mire jó nekem eddig egyszer jött be a safety.
-
Ventru
tag
válasz
Mr.Mercury #3011 üzenetére
Nálad határozottan látszik a száradó ív
-
Danecay
addikt
válasz
Mr.Mercury #2808 üzenetére
Én INNEN vettem kb. 5500 Ft-ért (PayPal árfolyamtól függően 200-300 Ft-al változhat). Nem VPN-es és kb. egy óra alatt megvolt. Egyébként én is a tesómmal közösen használom, igaz úgy, hogy én a STEAM-be OFFLINE módba szoktam bejelentkezni, igaz nem is multizunk.
Blank84-től viszont én kérdezném, hogy ha kikapcsolom a Steam Guardot, akkor egyszerre két vagy több helyről is be lehet jelentkezni ugyan azzal az accounttal?
-
válasz
Mr.Mercury #2802 üzenetére
Az a baj, hogy hiába adják vissza a kulcs árát, ha a Valve bannolja a steam accountodat és bukod az össze hozzátartozó játékot is. Gondolom azt nem fogja visszafizetni az oldal, ahol az F1 2012 kulcsot veszed. Én biztos nem kockáztatnám azt a pár EUR árkülönbséget és régiómenteset vennék.
-
válasz
Mr.Mercury #2800 üzenetére
Szia!
VPN-t elvileg figyeli a Steam és, ha megdőlsz vele, akkor bukod az accountodat az összes játékkal együtt.
Én a GameKeys4All-ról vettem kulcsot, teljesen rendben van.Tegnap még akciós volt Steam-en is a játék....
-
predator00
tag
válasz
Mr.Mercury #527 üzenetére
Nálam jobban fut mint a 2011 [amd x4 3ghz 2gb ram hd6670 512mb] minden maxon csak elsimítás van kikapcsolva, tökéletesen fut
-
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury #527 üzenetére
Biztosra akartak menni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mr.Mercury #181 üzenetére
Megint ez a fátyolos buzi grafika
-
válasz
Mr.Mercury #181 üzenetére
Hát, ha így fog a játék is kinézni, és nem lesz bugos, mint a 2011, akkor még talán meg is veszem...
-
HPC
tag
válasz
Mr.Mercury #169 üzenetére
Cockpitből iszonyatosan hangulatos lett. Az új hangok sokat dobnak az élményen szerintem.
-
munky
őstag
válasz
Mr.Mercury #157 üzenetére
Azért az durva, hogy a Mclaren első vezetőszárny nélkül is kint marad a pályán és még támadja is a Parabolicából kijövet az előtte haladót. Ez inkább csalódást keltő videó volt, kedvcsinálónak semmiképp nem nevezném.
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #157 üzenetére
Mondjuk az fsza, hogy a tükörben nem látszik a pályán kívül egyik autó sem, kivéve ha már5 század másodpercre van. biztos beállításfüggő, de akkor is már...
-
fess
őstag
válasz
Mr.Mercury #146 üzenetére
Én nem találkoztam piros zászlóval,de jó kérdés,ha már benne volt,kész volt,akkor miért nem hagyták benne. Bugos volt?
-
zazahoho
őstag
válasz
Mr.Mercury #137 üzenetére
Ezek az infók jól hangzanak
.
-
TOTAL LOKI
tag
válasz
Jól hangzik.
Mondjuk azt nem értem, miért kell a karrier módot vissza "butítani"?Anno, még olyan hülyeségek is szárnyra kaptak a Codinál, hogy lehet majd sétálni a paddockban.
Pedig, hangulati szempontból, egyértelműen tovább kellett volna fejleszteni a múlt évbe elkezdet paddock dolgot.
-
giigz
veterán
válasz
Most ez a kis leírás nagyon meghozta a kedvemet, ha nem csak mese, akkor igen ígéretes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest